Astrolijn

Astrolijn

Met astrolijn word er een paranormale hulplijn bedoeld. echter is dit niet helemaal de waarheid. Met astrologie word namelijk ook wat anders bedoeld. Maar het word vaak wel bij elkaar gezien. Zo is het ook voor veel mensen makkelijker om astrolijn te zeggen dan paranormale hulplijn.

Astrologie is iets dat  iedereen kan leren. Iedereen die zich er voor inzet en de juiste manier kan vinden om het te leren is in staat het te begrijpen en kunnen. Maar medium word je niet, dan ben je. Iedereen heeft iets spiritueels in zich, maar niet iedereen kan het toepassen of controleren. Dat maakt een medium of paragnost tot wie ze zijn

Een astrolijn is een telefonische lijn waar mensen paragnosten en mediums kunnen bellen. Zo is het makkelijk om in contact te komen met een medium of paragnost. Zo kan je door middel van het sturen van foto’s een telefonische lezing houden. Laat een fotoreading doen door Medium Alberdina

Een medium kan u op deze manier adviezen geven en uw vragen beantwoorden. U kan bijvoorbeeld verwachten: Helderziend advies, medium advies, kaartleggers en nog veel meer. Ook als je niet gelooft in de echtheid van paranormale gaven is het misschien leuk om een keer te bellen.

Wat kan een astrolijn voor mij betekenen?

Hierdoor kan uw mening over mediums misschien wel veranderen. bijna iedereen die gebeld heeft en voorspellingen hebben gekregen zien ze later in waar gebeurde gebeurtenissen veranderen. zo kan uw menig ook veranderd worden.

Wat zijn de mogelijkheden dan? Ik zal er een paar benoemen en toelichting er over geven. Te beginnen met een fotolezing. Bij een foto lezing neemt de medium een foto van u in zijn hand. Hij haalt daar dan als heel wat energie en informatie uit.

Wat de medium van de foto het liefste wilt is dat je er alleen op staan, zodat de energie niet word verstoord door andere personen die op de foto kunnen staan. En hij of zij zou graag willen dat uw ogen goed zichtbaar zijn.

Op deze manier kan hij dus informatie en boodschappen ontvangen over u of het voorwerp wat op de foto staat. Dit kan dus ook worden gedaan via een chat. Stuur dan simpelweg een foto en de eventuele vragen en de voorspellingen + antwoorden worden spoedig gegeven.

Zo is er dus ook een chatparagnost. u kan online ook gewoon chatten met paragnosten. Dit is heel makkelijk te vinden op internet. Meestal krijgt de chatparagnost waarmee u chat direct informatie over u door maar er zal waarschijnlijk ook om een foto van u worden gevraagd. Zo kan de chat gesmeerd verlopen. 

Bel vandaag een astrolijn

Als u met een astrolijn belt kan u het zelfde van een paragnost of medium verwachten als dat u een afspraak heeft waar u elkaar face to face ziet. De paragnost of medium kan u adviezen geven, u raadplegen over gebeurtenissen die gaan plaats vinden en ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met relatie problemen. Maak bijvoorbeeld een afspraak met Belle Lune

Dus heeft u levensvragen of wilt u bepaalde gebeurtenissen kwijt waar u uw vinger niet op kan leggen. Bel dan met een astrolijn en de raadsels zullen zichzelf onthullen.