Astrologe Ingrid

Astroloogconsulten via de telefoon

Bij deze wil ik graag iets vertellen over Ingrid en haar hulp voor mijn zoontje Bas van zes.
Bas had het lastig op school en zat niet goed in zijn vel. De juf dacht zelfs aan dyslexie.
Maar mijn gevoel ( en dat is lastig uit te leggen tegenover de feiten op school) had zoiets van nee dat is het niet. Dus gaan surfen op internet. Zo kwam ik bij Ingrid. Dat sprak mij erg aan, en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde.
Op de eerste plaats is Ingrid super sympathiek!!!!!  En toen kreeg ik te horen dat mijn gevoel gelijk had, en dat mijn manneke gewoon in een lastige periode zit. Het klopt echt op de datum. Als ie niet lekker in zijn vel zit, dan pak ik de datums erbij en het klopt gewoon precies.
Ze vroeg zelf of ie in de eerste groep iets gebroken had……een arm of een been. Dat klopt inderdaad.
Bas heeft zes weken geleden weer zijn arm gebroken.  Ingrid vroeg me…in het verkeer. Ja met fietsen. Dat klopte precies met zijn sterren.
Bas had cito,….en heeft het niet zo goed gedaan. Klopte ook, want precies in die periode stonden zijn sterren voor concentratie niet goed. De juf vertelde me dat hij niet zijn aandacht erbij kon houden.
Het is gewoon geweldig wat je uit je horoscoop kunt halen.  Het is tevens een handig hulpmiddel als je niet weet want er met een kind aan de hand is. Je krijgt handvaten waar je iets aan hebt, en waardoor je je kind beter kan helpen.
Ingrid namens Chantal en Bas bedankt.

 

Beste Ingrid,

Ik wilde je even Laten weten dat je wederom gelijk hebt. Je vertelde dat mijn rechtszaak niet zo positief bij lag. En jammer genoeg had je gelijk. Ik heb deze rechtszaak verloren. Ik ben dus ook heel blij met je goede adviezen zodat ik goed met de tegenslag om kan gaan. Ik heb je al meerdere malen aan de telefoon gehad en tot nu toe klopt het nog allemaal.

Groetjes Carla

 

 

Lieve Ingrid

Ik heb een aantal maanden terug voor het eerst met Ingrid gesproken, dit was zo’n leuk gesprek dat het echt bijna 2 uur duurde. Het klikte meteen, Ingrid is dan ook erg spontaan en meelevend. Ik weet zelf weinig tot niets van Astrologie maar Ingrid heeft geduld en legt alles heel helder uit. Altijd positief maar ook eerlijk als het er anders voor staat. Ons laatste gesprek was weer zo’n heerlijk gesprek en van wat Ingrid zag werd ze zelf enthousiast, haha! Pas terug gebeurde er weer iets in mijn relatie dat ik echt het gevoel kreeg dat ik NU Ingrid moest bellen, terwijl ik haar de dag ervoor al had gesproken, sprak mijn verontschuldigingen al uit maar daar moest ze niets van weten, heerlijk om te horen dat je met elk probleem en met elke vraag bij haar aan kan komen! ik vind haar een topper!!!!
liefs, Hettie
Beste mensen,

Ik heb Ingrid ongeveer twee jaar geleden leren kennen via de lijn en vaak gesproken.
In het begin geloofde ik niet in astrologie. Ik had destijds zelf wat relatieproblemen en had naar mijn beleving mijn droomrvouw  leren kennen. Ik zat er lichamelijk en geestelijk helemaal doorheen.
Ingrid heeft mij op een positieve manier door dit proces geholpen. Zij is geen helderderziend, maar
kan aan de hand van je geboortedatum en tijd een beeld geven hoe je er op dat moment voor staat, wat er kan gaan gebeuren in je leven.  Ik zag op een gegeven moment dat het juist klopte bij mezelf. Daarnaast kan ze je inzicht geven om het leven op een positieve manier te zien en mee om te gaan. Ze zei vaak dat ik het beste ook open kon staan voor andere vrouwen, ik wilde en moest perse deze vrouw hebben, al moest ik nog 30 jaar  op wachten. Na 1,5 jaar leerde ik iemand anders kennen, toevallig kende ik haar al jaren. We hadden een hele diepe vriendschapsband en ben verliefd op haar geworden. Helaas is zij op dit moment bezet, maar door er met Ingrid over te praten kan ik het soms wel beter loslaten en beter met mijn gevoelens en emoties om gaan, ook al is het niet altijd makkelijk. Ik probeer nu meer open te staan voor andere vrouwen, merk dat mijn band voor deze vrouw sterker is dan de vrouw die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Door Ingrid sta ik positiever in het leven en meer zelfbewuster bij mezelf.

groeten, Harm

 

30-10-2015
Wauwww wat een hoop juiste voorspellingen en dan ook nog de juiste datums. Wauw Ingrid kan niet anders zeggen dan een topper ben je! Wauw ben gewoon zo blij met alles wat je voorspeld had, alles klopt gewoon exact!! Wat ben ik bij met jou, echt mensen Ingrid heeft de juiste datums voor je als er vragen zijn over liefde werk enz. tot aan detail aan toe. Chapau kan niet anders zeggen! Super bedankt!

Liefs Monique ‘Steenbokje’

 

Hi Ingrid,
Wij hebben elkaar op maandag 9 November voor het laatst gesproken. Ik zat weer eens in een dip wat ons huis betrof.
En de volgende dag werd ik gebeld door de makelaar dat iemand die de week ervoor was komen bezichtigen,  een bod had uitgebracht.
Voor de vraagprijs nog wel!

Het klopt dus dat we in januari gaan verhuizen. De overdracht is 15 jan, en jij hebt altijd aangegeven dat
in januari de verhuizing lag, maar zonder klussen. Dat klopt, want omdat we nu nog geen nieuwe woning hebben
gaan we in januari even bij mijn moeder intrekken tot dat we iets gevonden hebben.

Dus ik wilde dit nieuws even met je delen.

Nu dus druk op zoek naar onze nieuwe woning…

Mvg,
Ziza
Hallo Ingrid,

 

Een aantal maanden geleden hadden wij, telefonisch contact met jou over de verkoop van ons huis. Je zei dat december een goede tijd zou zijn en met name 12 december alle tekenen bij ons beiden gunstig stonden. 11 december hebben we het koopcontract getekend voor de verkoop van ons huis! Fantastisch hoe je het goed had.

 

hartelijke groeten,

Karin

Hoi Ingrid,

Heel hartelijk bedankt voor je enorm goede, leuke consult! Ik vind het heel bijzonder ‘hoe het werkt’ (al snap ik er eigenlijk weinig van..). Kan het nauwelijks bevatten! Maar wat ik fijn vind is ook je manier van praten!

Dus nogmaals heel veel dank voor al je adviezen, raad en richtinggevende informatie!

Ben benieuwd wat er van gaat komen!  😉

 

Hartelijke groet en een fijn weekend,

Margriet