Astrologe Ingrid

Astroloogconsulten via de telefoon

Bij deze wil ik graag iets vertellen over Ingrid en haar hulp voor mijn zoontje Bas van zes.
Bas had het lastig op school en zat niet goed in zijn vel. De juf dacht zelfs aan dyslexie.
Maar mijn gevoel ( en dat is lastig uit te leggen tegenover de feiten op school) had zoiets van nee dat is het niet. Dus gaan surfen op internet. Zo kwam ik bij Ingrid. Dat sprak mij erg aan, en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde.
Op de eerste plaats is Ingrid super sympathiek!!!!!  En toen kreeg ik te horen dat mijn gevoel gelijk had, en dat mijn manneke gewoon in een lastige periode zit. Het klopt echt op de datum. Als ie niet lekker in zijn vel zit, dan pak ik de datums erbij en het klopt gewoon precies.
Ze vroeg zelf of ie in de eerste groep iets gebroken had……een arm of een been. Dat klopt inderdaad.
Bas heeft zes weken geleden weer zijn arm gebroken.  Ingrid vroeg me…in het verkeer. Ja met fietsen. Dat klopte precies met zijn sterren.
Bas had cito,….en heeft het niet zo goed gedaan. Klopte ook, want precies in die periode stonden zijn sterren voor concentratie niet goed. De juf vertelde me dat hij niet zijn aandacht erbij kon houden.
Het is gewoon geweldig wat je uit je horoscoop kunt halen.  Het is tevens een handig hulpmiddel als je niet weet want er met een kind aan de hand is. Je krijgt handvaten waar je iets aan hebt, en waardoor je je kind beter kan helpen.
Ingrid namens Chantal en Bas bedankt.

 

Beste Ingrid,

Ik wilde je even Laten weten dat je wederom gelijk hebt. Je vertelde dat mijn rechtszaak niet zo positief bij lag. En jammer genoeg had je gelijk. Ik heb deze rechtszaak verloren. Ik ben dus ook heel blij met je goede adviezen zodat ik goed met de tegenslag om kan gaan. Ik heb je al meerdere malen aan de telefoon gehad en tot nu toe klopt het nog allemaal.

Groetjes Carla

 

 

Lieve Ingrid

Ik heb een aantal maanden terug voor het eerst met Ingrid gesproken, dit was zo’n leuk gesprek dat het echt bijna 2 uur duurde. Het klikte meteen, Ingrid is dan ook erg spontaan en meelevend. Ik weet zelf weinig tot niets van Astrologie maar Ingrid heeft geduld en legt alles heel helder uit. Altijd positief maar ook eerlijk als het er anders voor staat. Ons laatste gesprek was weer zo’n heerlijk gesprek en van wat Ingrid zag werd ze zelf enthousiast, haha! Pas terug gebeurde er weer iets in mijn relatie dat ik echt het gevoel kreeg dat ik NU Ingrid moest bellen, terwijl ik haar de dag ervoor al had gesproken, sprak mijn verontschuldigingen al uit maar daar moest ze niets van weten, heerlijk om te horen dat je met elk probleem en met elke vraag bij haar aan kan komen! ik vind haar een topper!!!!
liefs, Hettie
Beste mensen,

Ik heb Ingrid ongeveer twee jaar geleden leren kennen via de lijn en vaak gesproken.
In het begin geloofde ik niet in astrologie. Ik had destijds zelf wat relatieproblemen en had naar mijn beleving mijn droomrvouw  leren kennen. Ik zat er lichamelijk en geestelijk helemaal doorheen.
Ingrid heeft mij op een positieve manier door dit proces geholpen. Zij is geen helderderziend, maar
kan aan de hand van je geboortedatum en tijd een beeld geven hoe je er op dat moment voor staat, wat er kan gaan gebeuren in je leven.  Ik zag op een gegeven moment dat het juist klopte bij mezelf. Daarnaast kan ze je inzicht geven om het leven op een positieve manier te zien en mee om te gaan. Ze zei vaak dat ik het beste ook open kon staan voor andere vrouwen, ik wilde en moest perse deze vrouw hebben, al moest ik nog 30 jaar  op wachten. Na 1,5 jaar leerde ik iemand anders kennen, toevallig kende ik haar al jaren. We hadden een hele diepe vriendschapsband en ben verliefd op haar geworden. Helaas is zij op dit moment bezet, maar door er met Ingrid over te praten kan ik het soms wel beter loslaten en beter met mijn gevoelens en emoties om gaan, ook al is het niet altijd makkelijk. Ik probeer nu meer open te staan voor andere vrouwen, merk dat mijn band voor deze vrouw sterker is dan de vrouw die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Door Ingrid sta ik positiever in het leven en meer zelfbewuster bij mezelf.

groeten, Harm

 

30-10-2015
Wauwww wat een hoop juiste voorspellingen en dan ook nog de juiste datums. Wauw Ingrid kan niet anders zeggen dan een topper ben je! Wauw ben gewoon zo blij met alles wat je voorspeld had, alles klopt gewoon exact!! Wat ben ik bij met jou, echt mensen Ingrid heeft de juiste datums voor je als er vragen zijn over liefde werk enz. tot aan detail aan toe. Chapau kan niet anders zeggen! Super bedankt!

Liefs Monique ‘Steenbokje’

 

Hi Ingrid,
Wij hebben elkaar op maandag 9 November voor het laatst gesproken. Ik zat weer eens in een dip wat ons huis betrof.
En de volgende dag werd ik gebeld door de makelaar dat iemand die de week ervoor was komen bezichtigen,  een bod had uitgebracht.
Voor de vraagprijs nog wel!

Het klopt dus dat we in januari gaan verhuizen. De overdracht is 15 jan, en jij hebt altijd aangegeven dat
in januari de verhuizing lag, maar zonder klussen. Dat klopt, want omdat we nu nog geen nieuwe woning hebben
gaan we in januari even bij mijn moeder intrekken tot dat we iets gevonden hebben.

Dus ik wilde dit nieuws even met je delen.

Nu dus druk op zoek naar onze nieuwe woning…

Mvg,
Ziza
Hallo Ingrid,

 

Een aantal maanden geleden hadden wij, telefonisch contact met jou over de verkoop van ons huis. Je zei dat december een goede tijd zou zijn en met name 12 december alle tekenen bij ons beiden gunstig stonden. 11 december hebben we het koopcontract getekend voor de verkoop van ons huis! Fantastisch hoe je het goed had.

 

hartelijke groeten,

Karin

Hoi Ingrid,

Heel hartelijk bedankt voor je enorm goede, leuke consult! Ik vind het heel bijzonder ‘hoe het werkt’ (al snap ik er eigenlijk weinig van..). Kan het nauwelijks bevatten! Maar wat ik fijn vind is ook je manier van praten!

Dus nogmaals heel veel dank voor al je adviezen, raad en richtinggevende informatie!

Ben benieuwd wat er van gaat komen!  😉

 

Hartelijke groet en een fijn weekend,

Margriet

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Beschikbaar
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 11 Betty
Betty
Beschikbaar
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Beschikbaar
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Beschikbaar
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 04 Albert
Albert
Beschikbaar
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 20 Anita
Anita
Ingesprek
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 25 Elise
Elise
Ingesprek
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster