Banden verbreken?

banden verbrekenIn consulten hoor ik vaak van cliënten dat een heler of zijzelf de banden hebben doorgeknipt met familie, vrienden, ex- partner ( s) enz… en niet begrijpen waarom ze zich – ondanks het breken of verbreken van banden – nog steeds onvrij voelen of dat er toch elke keer weer iets gebeurt waardoor diegene helemaal van slag is.

In principe kan ik slechts een stukje verder ingaan op acties als ‘ banden verbreken ‘ , ik spreek liever over ‘ banden helen ‘ dan ‘ banden verbreken ‘, om de reden dat het verbreken van banden geen optelsommetje is van 1-1 = 0 en nog minder een ‘ tovertrucje ‘. Ik voel me in die situatie eerder aangesproken om mensen die hiermee aan de slag gaan, één en ander te verduidelijken vanuit een heel andere belichting. Bandje doorknippen = kant en klaar opgelost? Vergeet het maar, want op die manier werkt het ‘ banden verbreken ‘ zeker niet.
Banden tonen duidelijk aan hoe relaties zijn. Iedereen kan in principe naar banden kijken, het is echt niet moeilijk. Als je zelf even als lezer de tijd neemt, je ogen sluit en je banden met wie dan ook visualiseert, dan kan je zelf zien, voelen, ervaren hoe die banden er met de mensen om je heen eruitzien: van een slappe ban, gespannen, sterk, strak tot licht: je krijgt de banden in al hun pure naaktheid te zien. Je kan misschien nu even je ogen sluiten, bij wijze van voelen, zien, ervaren….of je kan eerst het blog verder lezen en nadien deze oefening doen.
Iedereen is in de mogelijkheid zijn eigen banden te onderhouden en dat doe je door hen te zien als kostbare verbindingen die je in de mogelijkheid brengen om je tot andere mensen te verhouden, met elkaar informatie uit te wisselen, liefde, aandacht en genegenheid te delen en samen het deel uit te maken van het groter geheel. Al die prachtige verbindingslijnen kan je in goud en zilver visualiseren…maak die banden energetisch stralend , ontspan ze en adem er met liefde doorheen. De banden die jou niet meer dienen of niet meer bijdragen voor jouw allerhoogste welzijn mag je loslaten, je mag de knooppunten loslaten en de hulp vragen aan de Engelen om de knopen ‘ te ontwarren . Verbind je in die situatie met de Bron , met God, of zoals je wil noemen en vraag alle banden te zegenen met een dankbaar gevoel, oprechte dankbaarheid, ook gericht naar diegenen die je niet mag. Je kan alle banden ( lijnen) in Gods’ handen laten of bij de Bron.
Als je bij anderen banden wil verbreken , dan is het een eerste vereiste toelating te vragen. Banden en lijnen staan onder toezicht van de hoogste systemen van Voorzienigheid en Oordeel en omwille van het gegeven dat banden/ lijnen meestal een karmisch karakter in zich dragen, is het niet aangewezen hier met druk tegenaan te gaan. Ze verdienen respect en moeten met enige integriteit behandeld worden. Je mag eigenlijk nooit zomaar banden ongedaan maken door te knippen of weg te nemen. Dit is het verhaal dat ik vaak te horen krijg. Hoe zit dit dan met het Zwaard van AE Michaël. Ook hierin merk ik enige vorm van lichtzinnig omgaan met het Zwaard van AE Michaël. Helaas is het meestal het EGO dat denkt dat AE Michaël zomaar koorden doorknipt, alsof Hij een of andere tovenaar is die zomaar eventjes met zijn Zwaard tekeer gaat. Jammer. Die koorden die verbroken of doorgesneden worden, om de ‘ verkeerde ‘ redenen en met een lading van boosheid, wrok, wraak, woede…worden net sterker, door de kracht van de toxische emoties waarmee de banden worden verbroken. Dit is dus iets wat nooit werkt en nooit zal werken, niet op deze manier.
Eigenlijk moet een heler geen enkele ‘ ingreep ‘ doen zonder eerst de toestemming te hebben gekregen van de hoogste instanties ( en dat is de verantwoordelijkheid van de heler, niet die van de cliënt) en zeker evenmin zonder de aard van de band/ de lijn(en) te hebben begrepen. De allergrootste kracht is die van liefde en compassion: niemand kan een oordeel vellen over hetgeen getoond wordt omdat er altijd een gegronde reden is waarom en hoe er banden/ lijnen zijn. Een heler moet hier dus zelf niet licht-zinnig mee omgaan en signalen uitzenden die de cliënt niet verder brengt in het helingsproces.
Om die reden is het belangrijk zich af te stemmen op de Bron of de hoogste instanties, dit kan eventueel ook als Akasha Reader via de Heren van de Kronieken. Het is dus heel belangrijk evengoed de toestemming te vragen banden te helen, waarbij een heler de verandering kan voelen als deze zich beginnen te ontspannen of doorbuigen. Dit is een teken dat de banden voorzichtig losgemaakt of ongedaan gemaakt kunnen worden. In het geval banden zich spontaan aanspannen betekent dit dat deze in het moment nog steeds nut hebben. Banden uit vorige levens lossen gemakkelijker als de karmische gegevenheid waaruit ze zijn ontstaan in dit leven zijn opgelost. Dan pas is er sprake van: het karma is klaar.
Je kan als niet-heler zelf eens de revue laten passeren over de banden die je hebt op dit moment en hoe jij je verhoudt in deze verbinding(en):
Ben je bezitterig? Empathisch? In vrede met je omgeving? Loop je weg voor werkelijk contact? Voel je je gespannen in het contact? Ben je gehecht aan zaken die eigenlijk geen belang meer hebben of geen bijdrage meer leveren in je leven?
Ben je een verbinder?
Hoeveel liefde en licht voel je bij jouw banden?
Denk eraan: ook in liefdesbanden kunnen heel wat knopen voelbaar zijn…bezitsdrang – jaloezie- achterdochtig – controlerend – trekkend –
Hoe bewuster we zelf omgaan met de banden die we aangaan, hoe bewuster we voelen wat de betekenis en bijdrage is van die banden, ook al hoeven de ervaringen niet zaligmakend te zijn. Heel vaak hebben we de neiging banden te smeden met diegenen bij wie we ons veilig, erkend, gezien, gesteund, geliefd voelen en lopen we weg van diegenen die ons vaak dieper laten kijken in onszelf, die ons onze schaduwkanten laten zien …die mensen vinden we meestal niet leuk, niet aardig, niet sympathiek. Herkenbaar?
In wijsheid en respect omgaan met de gelaagdheden van verbindingen is een grote kunst, omdat ze deel uitmaken van het groter geheel nl de Schepping.

Dit blog is een tipje van de sluier en belicht enkel nog maar een basishouding. Zoveel helers, zoveel ingangen, zoveel manieren, zoveel discussies …het belangrijkste is in het hele helingsgebeuren : respect – kennis -nederigheid.
Want alles wordt gestuurd en geleid door de Bron, de Schepping, en het enige wat ons is opgedragen is te handelen in deze hoedanigheid.

Warme groet
Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Beschikbaar
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 11 Betty
Betty
Beschikbaar
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Beschikbaar
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Beschikbaar
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Ingesprek
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.