Boji-stenen

Boji – stenenBoji – stenen. Deze steen heeft een mannelijke en een vrouwelijke variant en heeft een zeer krachtige werking. Als ze samena gebruikt worden, vormen de boji-stenen een zeer krachtige aardeverbinding; ze trillen geblokkeerde emoties vrij en helen pijnlijke herinneringen. Zelfdestructieve gedachten worden onthuld en losgelaten.

Als je een boji-steen vasthoudt, brengt je dat op één lijn met je schaduw-zelf; de onderdrukte kwaliteiten komen aan de oppervlakte zodat je ze ruimte kunt geven.

Op een diep verfijnd niveau wordt je energetische lichaam opgeschoond en afgelijnd op je zielewezen.

In mijn ervaring behoren deze stenen tot één van de meest effectieve stenen. Ze laten je met zachte én krachtige hand naar de aarde en in je fysieke lichaam terugkeren in het hier en nu, vooral als je in andere spirituele werelden hebt vertoefd.

Ze zijn ook heel nuttig voor mensen die het als heel moeilijk ervaren meer vat op hun incarnatie te krijgen. Zoals in het blog geschreven zijn er de gladde stenen die een vrouwelijke energie hebben, de stenen met uitsteeksels hebben een mannelijke energie. De beide stenen zorgen voor evenwicht en energie en een paar brengt de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam in balans.

Houd de stenen een paar minuten in je handen en voel zelf het effect ervan. Je kunt ook met één steen werken, afwisselend met de mannelijke en vrouwelijke steen en ook met de beide stenen samen. Afhankelijk van je gevoeligheid kun je de beide stenen samen als intens ervaren.

Voel zelf wat jij als prettig ervaart.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49