Bovennatuurlijk?

Bovennatuurlijk?Er zijn veel dingen in de wereld die de meeste mensen niet gemakkelijk kunnen verklaren. Wetenschappers, dokters, geleerden onderwijzen, bewijzen en heel vaak horen we dat vb genezing onmogelijk is.

We horen vaak dat het onmogelijk is gedachten te horen, op te vangen. Er wordt met ongeloof gereageerd dat voorwerpen kunnen bewegen door middel van energie. Velen zijn verbaasd dat toekomstige gebeurtenissen kunnen waargenomen worden nog voordat ze effectief plaatsvinden. En nog vreemder is dat healers het zelfgenezend vermogen kunnen aanspreken om te healen door middel van aanraking en zelfs op afstand.

Het wordt dus afgedaan als ‘ bovennatuurlijk’. Waarop zijn de toenemende SF verhalen gebaseerd en kent dat ondertussen heel wat succes bij de doorsnee televisie-kijker?

Nog vreemder dat sommigen boodschappen ontvangen uit hemelse sferen…vreemd, waarom? Het kunnen zien van kleuren om lichamen: het kunnen lezen en zien van aura ’s rond mensen, planten, dieren….Er is eigenlijk niets bovennatuurlijk, het is allemaal heel natuurlijk. En wanneer het wordt ontwikkeld, wanneer er mee geoefend wordt en in praktijk wordt gebracht wordt het als ‘ super ‘ beschouwd.

Jij bezit deze vaardigheden en wel in overvloed. Het is aan ons om deze vaardigheden te ontwikkelen ( of er niets mee te doen). Je vaardigheden ontwikkelen doe je niet zonder reden of zonder erover na te denken, maar om te vieren, je schitterende mens- zijn dat zoveel kans en wat van zo wezenlijk belang is voor ons allemaal. We zijn zo prachtig als degene die in spirit zijn. We zijn een goddelijk wezen en nu is het tijd om dit te vieren, het te omhelzen en om zo sterk te worden in onze buitengewone waarnemingen net zoals in anderen. Dat is het magische, wonderbaarlijke in jezelf omhelzen.

Sommigen voelen zich op dit moment sterker verbonden met de cycli en de ritmes van de natuur, voelen meer dan ooit tevoren. Velen ontwikkelen hun intuïtieve gaven en voelen hier uitdrukking aan te willen geven op eigen manier.
Anderen voelen zich op dit moment onrustig, nerveus en angstig om die intuïtieve gaven te gebruiken, om die ruimte te geven, omdat ze bang zijn dat die gaven gevaarlijk zijn, tegen hun geloof indruisen, of zelfs negatief zijn.

Nu is het tijd om te gaan begrijpen dat de zintuigen die we allemaal hebben niet alleen speciale gaven zijn die alleen aan de uitverkorenen zijn gegeven. We hebben ze allemaal. Misschien ben je wanhopig geweest over het gebrek aan jouw gaven, en heb je je misschien afgevraagd wat je eigen vaardigheden zouden kunnen zijn. Het is tijd om deze te ontdekken door er aandacht aan te geven en door verder aan te werken, te verfijnen, te cultiveren op het allerhoogste niveau. Het allerhoogste niveau laat zich op voortreffelijke en beschaafde manier zien….op een heel natuurlijk manier.

Aan jezelf twijfelen kan je kwaliteiten in de weg staan. Laat dit niet gebeuren! Het is altijd het ego dat je in de weg staat of de drang om jezelf te vergelijken met anderen. Neem even een kijkje naar jezelf vanop afstand en onderken de valkuilen in jezelf die je verleiden tot de aardse op ego- gebaseerde spelletjes en dit met humor. Wedden dat je onmiddellijk ziet wat een verspilling van energie dit is.

Warme groet
Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com