Chaos en voorspoed

Chaos en voorspoedChaos en voorspoed. Je levensomstandigheden kun je als heel chaotisch ervaren op dit moment. Je bent daar niet alleen in. Je wordt wakker geschud door alles wat er nu gebeurt, zodat je echt de weg naar voorspoed kunt ontdekken.

Het is zeker op dit moment, en dat is al een tijdje aan de gang, een zeer chaotische en turbulente tijd. Het voelt alsof er overal tegengestelde krachten aan het werk zijn.
Chaos heeft een goddelijk doel, dat bijdraagt aan ieders hoogste welzijn.

Alles wat niet werkt wordt nu van je weggenomen, hoe hard je je er ook aan vastklampt. Met onder andere Uranus in Stier, is het niet tegen te houden. Houd je nu de veranderingen nog tegen, bereid je maar voor op 2020 met Pluto als gigantische transformator. Het geldt voor ons allemaal, zonder uitzondering zitten we toch in hetzelfde schip. Maar iedereen gaat er anders mee om.

Alleen het beste blijft overeind en daarop kun je opbouwend, inspirerend, vernieuwend doorgaan. Je hoeft het kind niet met het badwater weg te gooien. Niet alles is ‘slecht’, als ik het zo even mag stellen.

De huidige gebeurtenissen zijn heel essentieel voor jouw ultieme voorspoed en de essentie hierbij is om diep in te voelen wat voorspoed voor jou betekent. Maak de tijd om daarover in te voelen, zonder je te laten bepalen door de manier waarop voorspoed ervaren wordt door de samenleving of mensen met wie je close bent.

Ook al ervaar je de chaos als niet prettig (wat het in het moment nooit is), het is een goddelijk geïnspireerde chaos.

Je zult alles ontdekken wat je moet weten over de manier waarop nieuwe situaties je leven op langere termijn beïnvloeden. Het gaat om een diep vertrouwen in je ziel wat je nooit kunt halen uit het denken.
Heb oog voor de chaos, want het is een waardevol moment. Zelfs in de schijnbare chaos is er een goddelijke orde, een totale herschikking, herordening van alles en dat is een zeer krachtig iets. Dat we allen kunnen ervaren helemaal opgerekt te worden, is wat ik ook zelf ervaar. Ook al weet je niet waar dit proces naartoe gaat, het is niet echt nodig om het eindpunt te kennen. We leggen de reis af, en die reis gaat over ons herinneren wie we werkelijk zijn en vandaaruit ons leven als oorspronkelijke schepper neerzetten.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49