top paragnosten

Box 61Medium Char

Medium Char
Afwezig
Nederland 0909 - 0144
Nederland 0900 - 485 7472
Belgie +32 25 886 838
 

Welkom bij mijn box, ik ben Char. Ik ben een all round paragnoste en empathische, psychische en reiki genezer. Ik ben ook een gecertificeerde Life Coach
Ik kan converseren met mensen die dit rijk hebben verlaten voor het andere rijk. We zijn nooit alleen, omdat onze geliefden altijd bij ons zijn. Ik gebruik Lenormand en Tarot en Oracle kaarten om mij te helpen. Al meer dan 40 jaar heb ik veel mensen geholpen met hun, vragen en hun verlies van dierbaren. Ik kan alleen vragen beantwoorden als ze met me willen werken, soms komen zij niet door. Ik werk ook met de engelen en gidsen. Dit kan een emotioneel iets zijn, je weet nooit wat er gaat gebeuren. Maar hierbij zal ik u steunen en begeleiden.
Maar ik kan u ook helpen met meerdere vlakken van het levens pad, zoals relaties, werk, kinderen. Heeft u een vraag en die wilt u stellen aan het Universum of engelen? Dan wil ik u daar graag bij helpen.
Tot ziens en een fijne dag nog.
Groetjes Char

  • Judy schreef op 31-01-2019 :
  • Lieve mevrouw Char, Hartelijk bedankt voor ons mooie gesprek van daarnet. Vond alles wat u zei zo boeiend en vooral herkenbaar over zowel mij als mijn vriend. En dat terwijl ik u nog erbij nooit eerder heb gesproken... Ik werd helemaal blij met uw voorspelling van zijn terugkeer en de andere mooie dingen die u gezien hebt. Ik vind u echt een aanwinst op deze lijn! En ook een aanrader. De foto's hebben duidelijk heel erg goed geholpen. Warme groet, Judy
  • Martina schreef op 06-01-2019 :
  • Paragnost en medium Charlotte geeft tijdens Tarot reading snelle, rechtstreekse, duidelijke en eerlijke waarnemingen. Ze is terecht veelzijdige Top paragnost , die met haar hart en ziel mensen helpt. Bent u op zoek naar een goede paragnost, dan hoeft u niet verder zoeken. Bedankt Charlotte voor je hulp !
Geen week rooster bescihkbaar