De kracht van robijn

De kracht van robijn De prachtige roze tot diepbloedrode robijn versterkt liefde en zelfliefde en maakt je bewust van hartsverbindingen.
De robijn is verbonden met Jofiël en Michaël.
Robijn trekt diegenen aan die bereid zijn het vuur van zelfbewustzijn en scheppingskracht ruimte te geven. Het levensbloed van creativiteit en de adem van doelgerichte beweging pulseren in dit mineraal en jou. Handel met de juiste intentie en zie hoe de wereld zich opent wanneer je anderen jouw licht schenkt. Robijn is de verpersoonlijking van energie, lid van de koningsclan die in de oudheid op het borstschild van activering zat.
Robijn verwelkomt je om je wezenlijk potentieel te realiseren vanuit je unieke zielsdoel. Robijn brengt je in verbinding met jouw diepe waarheid.
Omdat aards ook juist spiritueel is, heeft de robijn veel positieve effecten. Het helpt visualiseren, helder en positief te dromen en stimuleert de pijnappelklier die op zijn beurt weer vastzit aan het 7e chakra, zodat je kan zeggen dat de steen het contact met boven bevordert.
De steen spoort een avontuurlijk leven aan. Hartstocht, passie en seksuele activiteit zijn enkele gevolgen. Mensen die lijden aan vermoeidheid of zelfs daaraan gekoppelde syndromen hebben enorm baat bij de steen.
Fysiek ontgift de steen het lichaam is het goed voor de bloeddruk, de lymfe, anti-immuunziekten en besmettelijke ziekten. Voortplantingsorganen, nieren en de bijnieren varen wel bij de edelsteen.
Robijn is een krachtige steen voor Leeuw, Ram en Schorpioen.
Sprankelende groet
Mieke
www.miekecoigne.com