De krachtige werking van amber

De krachtige werking van amberDe krachtige werking van amber. Amber heeft zeer krachtige verbindingen met de aarde en is een aardende steen voor hogere energieën. Dit kristal is een krachtige heler en heeft een reinigende werking.

Amber heeft een beschermende functie, absorbeert negatieve energieën en transformeert ze tot positieve krachten die het fysieke lichaam stimuleren zichzelf te helen.

Op geestelijk vlak biedt dit kristal meer evenwicht in je leven, verbindt met de hogere spirituele werkelijkheid en bevordert creatieve zelfexpressie.

Amber is een bijzonder warme steen waardoor je de warme stralende energieën kunt ervaren in al je lichaamsdelen.

Voor mensen die zich down of depressief voelen, kan amber een heilzame werking hebben. Bedenk wel dat kristallen geen medische behandelingen vervangen! Kristallen werken zeer ondersteunend en dragen bij tot meer balans en evenwicht op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Als elixer is amber een uitstekend natuurlijk antibioticum.

Voor mensen die bij zichzelf herkennen dat zij de moed zijn verloren, geen geduld meer kunnen opbrengen, zich ontmoedigd voelen, geeft de werking van dit kristal die energie die je nodig hebt om met meer vertrouwen, geduld en moed de levensuitdagingen aan te gaan.

Amber werkt stressverminderend, resoneert met de keel (kropgezwellen, keelaandoeningen), versterkt de slijmvliezen, ondersteunt een goede werking van de maag, nieren, milt, blaas, lever en galblaas. Belangrijk om te weten is dat amber het zelfgenezend en zelfregenerend effect van dit kristal bevordert.

Kristalhelder groet
Mieke Box 49