De krachtige werking van carneool

De krachtige werking van carneoolDe krachtige werking van carneool. Carneool is een zeer krachtig ondersteunend kristal dat je helpt de levenscycli te accepteren.

Voor mensen die doodsangst hebben kan dit kristal een gunstige werking hebben. Het blijkt dat dit kristal vroeger de doden op hun reis naar het ‘hiernamaals’ beschermde. Het laat ons zien dat de overgang van het aardse leven naar het aardse fysieke loslaten niets anders is dan een verandering van staat.

Carneool heeft een ondersteunende kracht om te helpen vertrouwen op jouw waarheid, visies waardoor je positieve keuzes maakt. Met zijn zachtroze vorm is hij fantastisch om misverstanden op te ruimen.

Dit kristal schoont verder toxische emoties op en wordt van oudsher gebruikt als een amulet tegen wrok, jaloezie en woede.

Als je twijfelt of piekert over een beslissing die je moet maken, kan carneool je vanuit je hartsbewustzijn de kracht geven een beslissing of keuze te maken. Uiteraard doet een kristal dit nooit in jouw plaats. Welke kristal je ook gebruikt, jijzelf bent altijd verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt.

Verder heeft carneool ook een gunstig effect op het fysieke lichaam, meer bepaald op de bloedsomloop en de aders. Heb je gemakkelijk koude handen en voeten, dan kan dit zeker te maken hebben met de bloedcirculatie.

Seksuele problemen kunnen een heilzaam effect hebben met carneool, meer bepaald de baarmoeder, voortplantingsorganen; het kristal ondersteunt eveneens bij overgangsklachten en ermee gepaard gaande emotionele klachten. Carneool heeft eveneens een gunstig effect bij gewrichtsprobemen zoals reuma, atrose, atritis.

Kristalheldere groet

Mieke Box 49