De twintig seconden bij twijfel

De twintig seconden bij twijfelHoe vaak sta je niet op het punt van een grote beslissing te nemen? Maar je blijft maar twijfelen en vaak is het de angst die je tegenhoudt voor het onbekende. Ook innerlijke twijfel of je het wel kan. Realiseer je dan, dat het niet voor niets op jouw pad is gekomen en dat je inmiddels al zo naar toe gegroeid bent, in kennis en ervaringen dat de tijd echt rijp is om de sprong te wagen!

” You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump” -unknown
Je hebt immers nooit wat te verliezen alleen maar te winnen. Ook al is het of wordt het niet, wat je had gehoopt, verlangd of ervan had gedacht. Ook die ervaring geeft inzichten en kristalliseert het steeds meer uit naar hoe het wel eruit moet gaan zien in waar jij naar toe wilt.
Blijf je dromen en je passie volgen!! Eén van mijn lijfspreuken; ‘ nooit geprobeerd is nooit weten of je het kan’ !! Kost je 20 seconde lef om het te doen en innerlijke jezelf te verrijken!!
Pak het, doe het en spring!! Ervaar en je zal zien wat een geweldige boost het je geeft in energie, kracht en vooral ook trots!!
You can do it!
Namasté Shanti

Top-Paragnosten Box21