Do what you love to do.

Do what you love to do“LEREN DOEN WAAR JE VAN HOUDT, IS DE SLEUTEL TOT VERVULLING VAN JE LEVEN”

De waarheid is; als je doet waar je van dat houdt in je leven en in je werk, dat je ook meer werkt met doelen in je leven in wat je wilt bereiken. Je gaat bewust om met je tijd, energie en gevoelens. Je leeft vanuit je hart. Je bent meer trouw aan jezelf.

Om echt trouw te zijn aan jezelf en aan je doel, ben je doelbewust bezig in wat voor jou werkt en om de beste beslissingen te nemen die jou vooruitgang geven en kan leiden naar successen. Door de vooruitgang die je ervaart, ervaar je de passie die door je heen stroomt en ook de energie die het je geeft.
“Wat is mijn innerlijke potentieel, wat zijn mijn diepste talenten en wat is mijn zielspad?”
Door deze vragen te onderzoeken die u ertoe aanzetten uw identiteit en kwaliteiten, waarden, gaves, je sterke kanten te ondekken en vooral krijg je ook inzicht in wat jou het meeste plezier geeft om te doen.

Dat is niet alleen in je privé-leven maar ook op werkgebied.

Zoals Tony Robbins zegt: “Verandering gaat automatisch, maar vooruitgang niet. Als je vooruitgang wilt boeken, heb je een plan, een strategie en doorlopende gewoontes en standvastigheid nodig om de gewenste resultaten te behalen.”

Aantal tips om een start daarmee te maken:

 • Proces van de zelfontdekking/ Er zijn enkele manieren om in contact te komen in wat je inspireert. Maak een lijstje wat je sterkste punten en vaardigheden zijn.
 • Wat geeft jou kracht? Wat doet jou elke dag opstaan in waar je naar uitkijkt om te gaan doen. Bijvoorbeeld de zorg, mensen helpen, creatief bezig zijn, reizen. Hoe ziet jouw droomleven eruit?
 • Kijk wat je er nog voor nodig hebt om je doel te halen. Kijk naar je vaardigheden, achtergrond, inspiraties, karakter en zo krijg je inzicht ook in je karakter wat bij je past in waar je gelukkiger van wordt.
 • Passie ontdekken is door te doen, in beweging te komen en actie te ondernemen om te ervaren waar je blij, gelukkig van wordt en energie van krijgt. Alsof je gedragen wordt en dan voel je het verschil dat wat je doet, geen ballast is, je energie erop leegloopt, tegenzin of negativiteit erin ervaart. Passie is het resultaat van de zelfontdekking dat je gaat doen waar je van houdt.
 • Zoek inspiratie bronnen op als jij helder hebt in wat je wilt, doe onderzoek. Lees boeken, zoek bronnen op het internet voor informatie en meer inspiratie, zodat je groeit in jouw proces en ondersteuning ervaart. Bijvoorbeeld podcasts van mensen volgen die jou inspireren of op onderwerpen die jou interesse hebben of waar je nog meer over wilt leren. Zo creeer je ook verdieping in je doelen
 • Pak elke week je agenda erbij om voldoende vrije tijd in te plannen dat je dingen doet waar je van houdt naast je werk. Waardoor je ook steeds meer leert om dingen te doen die leuk vindt.
 • Je maakt nooit fouten. Alles is een leerproces. Ze zijn een bron van informatie in wat wel of niet werkt voor jou. Zo ontwikkel je steeds meer je innerlijke groei en naar je doelen toe om successen te behalen.Follow your dream and do what you love to do!
  Namasté Shanti
  Top-paragnosten Box 21