Drama loslaten

Drama loslatenDrama loslaten. Ervaar je dat je leven de laatste tijd onvoorspelbaar is. Heeft het zich ten goede gekeerd of in de tegenovergestelde richting? Juist als je denkt alles op een rijtje of onder controle te hebben, is er iets dat alles in de war gooit. Vaker gaan de dingen een heel andere richting uit.

Wat er dan gebeurt is dat we ons verward voelen, twijfelen, van slag geraken, omdat we een plan hebben gedacht dat volgens dit plan zou moeten verlopen.

In wezen moet niets ons uit balans brengen, maar het gebeurt wel. Niets van onze aards gecreëerde plannen liggen vast, en dat ervaren we steeds meer en meer.

Je ziel is aan het leren met de stroom en het ritme van het leven mee te gaan. Bij deze hele beweging hoort dat je ziel zich realiseert dat het leven in cirkels verloopt, de ene keer opwaarts, de andere keer naar beneden.

De bedoeling van je ziel op dit moment is, dat je opeenvolging van ervaringen herkent en respecteert, en vervolgens loslaat.

Door te accepteren dat je daar geen invloed op hebt, wordt het een stuk gemakkelijker mee te gaan met de toenemende veranderingen naar de Nieuwe Tijd.

Gemakkelijk wordt gesteld dat het de manier is waarop we met de veranderingen omgaan, maar in realiteit blijven we vaak hangen in oude zienswijzen, oude gedragspatronen.
We kunnen streven naar succes, naar liefde, naar waardering, maar als dit elke keer drama’s veroorzaakt omdat de dingen niet verlopen zoals gepland, raken we uit onze innerlijke vrede en innerlijke rust.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49