Durf te kiezen

top paragnostenPas een paar jaar een relatie en nu al ‘bijna’ opgebrand?

Het kan zijn dat je pas een paar jaar verbonden bent aan je partner. Waarbij als je heel eerlijk bent en je kijkt eens goed naar jezelf. Dat je een vrouw ziet waarvan het vuurtje nog maar op een heel laag pitje brandt. Je ziet een ander beeld van jezelf dan een paar jaar geleden, voordat je met je partner in zee ging?

Jouw vuurtje
Wat wil je daar mee? Wil je zo doorgaan? Word jij daar echt blij van? Word je partner daar blij van? Een vrouw zonder een innerlijk vuur, dat jou, hem en jullie omgeving compleet kan verwarmen? Wat maakt dat je dit laat gebeuren? Zijn er echt geen andere mogelijkheden, zodat je in harmonie met jezelf en je partner kan leven? Zodat ook jouw vuurtje kan blijven branden? Of durf je het niet aan? Omdat je wilt ‘pleasen’ en hem centraal wilt blijven stellen ten koste van jezelf?

Sta eens stil te staan en om aan te geven hoe je jezelf ervaart op dit moment. Om bijvoorbeeld eens te kijken in hoeverre JIJ in je kracht staat, binnen jullie relatie op een schaal van 1 tot 10. Waarbij 10 het hoogst haalbare is.

Een goede relatie geeft energie!
Je kan alleen geven als je ook aan jezelf geeft. Geven is prima. Geven geeft energie. Als geven energie kost, ben je aan het offeren. Offeren gaat ten koste van jezelf. Offeren is nooit de bedoeling. Het is altijd de bedoeling dat je relatie je per saldo energie geeft in plaats van kost!

Geven geeft plezier. Ik ga voor het plezier binnen een relatie! ‘Geef’ jezelf en je partner dit plezier. Werk aan jezelf door weer in je kracht te gaan staan. Zodat ook jouw innerlijk vuur weer volledig tot leven komt.

Venus
Medium & Paragnost