Energetische werking van peridoot

Energetische werking van peridoot. PeridootEnergetische werking van peridoot. Peridoot is een diep-reinigend kristal dat opgeslagen gifstoffen uit het fysieke lichaam en de aura kan elimineren.

Op geestelijk vlak helpt dit kristal belastende zware emoties die vanuit het hoofd ons hart raken, zoals woede, haat, jaloezie, te verwijderen. De peridoot is dan ook als ‘de steen der relaties’ te beschouwen.

In essentie is ons hart het enige chakra dat puur is. Het denken overheerst het gevoelsleven waardoor het leven vanuit de puurheid van het hart quasi onmogelijk is.

Door het loslaten van negatief geladen emoties, ontstaat er meer ruimte voor compassie, vrede en zachtheid.

Het hart en de longen gedijen op fysiek vlak heel goed op de krachtige vibraties van de peridoot. Je kunt het gereinigde kristal een nacht lang in een glas zuiver bronwater laten liggen en dan het water ’s morgens langzaam drinken. Het kristal neem je wel eerst uit het glas.

De krachtige werking van kristallen kun je op veel manieren ervaren. Je kunt het kristal in een hangertje dragen, je kunt het kristal ook gewoon vasthouden en je bewust verbinden met de energie.

Kristallen heffen blokkades op, verzachten emoties en fysieke klachten. Voor een ziekte zich fysiek heeft uitgekristalliseerd, is er al langer een onderliggend gevoel van zich niet lekker voelen, vage klachten. We zijn holistische wezens, lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49