Energiegolven op aarde

Energiegolven op aarde Ik merk op in talloze gesprekken dat heel wat mensen medische onverklaarbare klachten hebben: velen denken dat ze griep hebben, zich uitgeput voelen of op een vreemde manier verzwakt voelen, verzetten zich tegen de energiestromen. Als je je sneller geïrriteerd voelt , duizelig of grieperig voelt, niet kan slapen, geef jezelf dan de tijd om te rusten en sta het licht, dat nieuwe symbolen bevat, toe je te reinigen en je bewustzijn te openen voor hogere waarheden.

Als deze golven samenvallen met volle maan, zijn ze uiteraard nog krachtiger ( 2de volle maan voor maart krijgen we op 31 maart ). Dat is wat de Goddelijke energiestroom van hoog voltage doet. Het brengt alles wat in je Akasha- Kronieken onopgelost is gebleven, naar de oppervlakte. Oude onderdrukte emoties, rigide blokkerende gedachten en overtuigingen en verre herinneringen uit vorige levens komen naar boven. Het kan zijn dat je ontdekt dat je een onverklaarbare wens hebt om ergens heen te reizen, of dat je nieuwe mensen ontmoet die ‘ vertrouwd ‘ voelen. Er kunnen vreemd onverklaarbare pijnen in je lichaam ontstaan. Ontspan hierin en voel welke beelden naar de oppervlakte komen. Het mag allemaal onder ogen worden gezien en opgelost.

Zogenaamd moeilijke mensen die in je leven komen, kunnen je gouden kansen bieden je Akasha- kronieken verder uit te zuiveren, dus je mag ze met liefde, moed, compassie, vergeving en begrip tegemoet treden.

De energiegolven brengen alle cellulaire herinneringen naar boven, die zover kunnen teruggaan als de tijd van je conceptie en die worden gereinigd en gezuiverd. We zijn allemaal heel goed in het onderdrukken en ontkennen en toch mag alles aan de oppervlakte komen- boosheid, pijn, frustratie, jaloezie, gevoelens van minderwaardigheid ….Oude en onverwachte pijnen verschijnen in het fysieke lichaam. Gevoelens en gedachten waar je jaren geleden zelfs dacht afgerekend te hebben, komen weer tevoorschijn om op een dieper niveau onder ogen te worden gezien. Als ze naar de oppervlakte komen, beweeg er dan licht doorheen en kijk ernaar vanuit een kosmisch perspectief.

Als je niet onder ogen ziet wat je wordt getoond, zal je het snel weer tegenkomen op een manier die nog uitdagender is.

In deze tijd is er nog iets dat we mogen uitzuiveren en dat is het genetisch geheugen van onze families helen. Het is nu een heel belangrijke kans voor individuele, familiaire en planetaire oplossing. Het is tijd om het genetisch geheugen, dat al generaties in het DNA ligt opgeslagen, te zuiveren. Het kan zijn dat je iedere keer in dezelfde familie geïncarneerd bent en dat je ziek bent van het doen van steeds dezelfde dingen, dus alles wat je nu onderneemt zal een totale opluchting zijn voor je ziel.

Het kan zijn dat je hebt aangeboden een moeilijke familie in te gaan als een grote dienst aan hen. Dus als je een familie hebt waarin een verpeste sfeer hangt of andere problemen, dan heb je een kans om een heel mooie dienst te verlenen waardoor de volgende generaties bevrijd kunnen worden. Ik denk aan voorbeelden van misbruik, moord, kanker, geweld, enz….

Het opschonen van alle lijnen langs vaders en moeders kant zijn dus geen overbodigheid, dan wel een bevrijding.

De aarde kan je wat bekijken als een multinationaal bedrijf dat een crisis doormaakt: wij, aardlingen, werken voor het bedrijf en van ons wordt verwacht dat we samenwerken. Weet ook dat er ook veel sterrenzaden incarneren ( of geïncarneerd) zijn die de planeet en aardlingen helpen om een licht te zijn voor anderen. De prachtige boeken van Thea Terlouw omschrijven dit op een bijzonder innemende manier ( waaronder een herziene versie: Een cirkel doorbroken, De heelkamers, De cyclus van leven en dood)

Oude zware vastzittende overtuigingen en trauma’s worden van ons afgeschud door de hogere wezens die energiegolven van licht met een hoog voltage naar de planeet worden gestuurd. En dit is wat velen nu voelen met alle fysieke, emotionele, spirituele ervaringen.

Er is slechts één weg naar verandering en dat is er helemaal doorheen gaan en dat we hier samen elkaar tot steun mogen zijn, is prachtig.

Warme groet
Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com