top paragnosten

Gastenboek

Top paragnosten

Lieve Es
Ik heb je vannacht aan de toon gehad.
In het begin was er verwarring omdat ik niet verteld had dat het om een overleden persoon ging.
Maar je hebt me enorm geholpen op dat moment de rust kwam weer terug rust in huis en maag.
Djw hiervoor en ga zo verder

Paragnost Es

Es geeft heel duidelijk aan wat er speelt en legt dit heel goed uit. Alles wat zij zegt klopt en komt ook uit. Zonder foto ook hele goede uitleg dmv kaarten. En deze kaarten liegen nooit! Dank je wel es het heeft mij veel rust gehad. Ik kan weer verder , heb goeie tips gekregen. Je bent voor mij de topper van deze site. Liefs

Duo Maria & Jan

Dankje maria!! je heb me super goed geholpen. wat jij zeg is allemaal uit gekomen. je ben geweldig! je heb me weer op de juiste pad gezet en je heb me echt goed geholpen met me relatie. dankje wel met me bedrijf jij heb me de juiste tips gegeven en nu loop me bedrijf weer goed!! Nogmaals bedank!! maria!! je help me ook goed met gewoone gespreken zal je zeker vaker bellen en ik raad iedereen aan om jou te bellen!!

Medium Corina

Ik ben blij Corina gesproken te hebben ..ze geeft niet alleen mooie boodschappen door maar vooral rust en wat je moet gaan doen zodat alles beter loopt …bedankt mijn oma te benoemen die me beschermt van hierboven …Tien
op tien voor jouw gave grtjes fanny

Medium Jeanette

Vorige week heb ik een zeer fijn gesprek gehad met jeanette. Heel bijzonder hoe ze dingen precies onder woorden kon brengen, die ik zelf niet goed wist te benoemen. Ze geeft je tijdens het gesprek een vertrouwd gevoel en heeft een heldere kijk op zaken waar ik zeker mee uit de voeten kan. Ik raad een consult met jeanette zeker aan! Jeanette, hartelijk bedankt voor je luisterend oor, inzicht en tips.

Duo Maria & Jan

Dag maria, wat had ik een fijn gesprek met jou, jou stem klonk zo vertrouwd en ik bel jou nog zeker terug nadat jou voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd! En bedankt!

Gr. S.S

Paragnost Es

Lieve Es,
Ik heb jou meerdere malen aan de telefoon gehad, al jou voorspellingen zijn uitgekomen. Je kon precies beschrijven hoe ik me voelde.
En gaf me advies hoe hier mee om te gaan. Meid je bent een topper, en als ik iemand kan aanraden ben jij het wel!
Als ik weer even niet lekker in mijn vel zit. Weet ik in ieder geval wie ik ga bellen

Sabrina Postma

Hallo Sabrina,
Ik vind altijd fijn je weer te spreken.
Je ziet het duidelijk en weet het goed te verwoorden.

Spreek je vast nog eens .

Medium Corina

Lieve Corina,

Heel erg bedankt voor het fijne gesprek.
Je raakte precies de goede punten. Ik heb veel energie van je
gekregen. Hoop nu dat het allemaal uitkomt wat je me vertelde.
Bedankt lieverd!!

Groetjes Petra

Medium Murién

Dank je wel Murién, voor het fijne gesprek. Zonder oordeel geef je precies aan wat er speelt en wat er nodig is om samen verder te komen. Daar heb ik echt veel aan. En het liedje van Ellie Goulding slaat inderdaad de spijker op zijn kop!

Medium Jeanette

Jeanette is een top vrouw! Fijne vertrouwde persoonlijkheid, zegt waar het opstaat en zal er niet omheen draaien. Heeft mij geholpen zowel op werk gebied als op gebied in de liefde en alles tot nu toe wat ze heeft gezegd klopte als een bus. Is een vrouw waar ik uren mee aan de telefoon kan hangen en die ik ook snel terug zou bellen. De beste paragnost die ik tot nu toe in mijn leven gesproken heb. Top vrouw! bedankt! Liefs, het meisje die de spullen van der vent in de kliko moest gooien! Xx N.

Top paragnosten

~Medium Corina box 46
Je was duidelijk, recht door zee.
Je hebt me genoeg tips gegeven.
You go girl!

Medium Laura

Nou Laura je had weer gelijk met je mooie kaartlegging en daarbij heb ik ook nog eens pijn in de buik van het lachen …fijn dat je me leert om weer wat lichter en luchtiger te leven ondanks dat je me haarfijn wel vertelt wat er speelt…ik geniet elke keer weer van je vrolijkheid thanks

Duo Maria & Jan

Beste Maria ,Ik heb heel leuke gesprek met je gehad.je bent heel trouw .
Alle liefs en tot snel weer
Osman

Medium Shanty

Dag medium Shanty box 42, ik ben super content van jouw readings je hebt het altijd juist bij mij. Dingen die je niet kon weten omschrijf je!! Soms ben ik helemaal stil van wat je zegt! Je bent altijd mijn favorite en vertrouwbare medium geweest veel liefs A!

Beste Mirella, gisteren een Reading van je gehad en zo vreselijk tevreden over de manier waarop je dingen weet te benoemen. Je zegt precies wat ik diep van binnen ook voel. Heel erg bedankt! Je bent een topper! En dat je nog maar veel mensen mag helpen met je gave!

Paragnost Marijke

Ik kan echt iedereen Marijke aanbevelen ! Wat een helder en scherp consult!

Waarzegster Marion

Dank dat je er altijd voor me bent! Je voorspelling is weer uitgekomen precies zoals je zei! Duizend maal dank !
Tot snel. Liefs,Jose

Medium Ton

Recht door zee, kort van stof en haarscherp:.
Dank je wel Ton voor de vele inzichten en spot-on voorspellingen.
Soms kan ik het niet geloven maar uiteindelijk krijg je altijd gelijk.

Duo Maria & Jan

Zojuist gesproken met Maria.
Ongelooflijk hoe correct ze de situatie beschrijft, zonder dat ik er zelf iets over gezegd heb.
Hopelijk komen de mooie voorspellingen ook uit.
Ik bel je zeker nog terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *