top paragnosten

Gastenboek

Medium Adam

Hallo Adam, op 13 mei een gesprek gevoerd. Je bent een bijzondere persoon en ik ben onder de indruk van je kwaliteit. Je stelt je in op het spiritueel niveau van degene die je spreekt. Daardoor is denk ik ook voor ieder herkenbaar wat je zegt. Daarbij kun je het ‘raak’ verwoorden. Je adviezen onderstreepten mijn ontwikkelingspad en duidelijk is dat ikzelf de besluiten moet nemen. Dank je voor je advies ontwikkeling magnetisme. Hartelijke groet Ilona

Paragnost Es

Es heeft me verbaasd, bevestigd en geholpen. Zij sloeg echt in dit consult de ene spijker na de andere recht op zn kop.
Benoemde feiten die ze niet kon weten over mn huidige leven en kon daar ook meer helderheid over geven. Ga haar zeker weer bellen, als ik met vragen zit en een duwtje in de rug kan gebruiken (in de goeie richting:)) Bedankt!!

Medium Moon

Lieve Moon, ik wil je een hele grote pluim geven voor het mooie consult wat je mij hebt gegeven.
Alles wat je mij hebt gezegd is uitgekomen het is echt ongelofelijk hoe goed jij bent. Je bent echt een allround medium en een heel goed therapeut.
Superblij met jou en de mooie healing die je mijn zoon hebt gegeven. Hij slaapt beter en is veel minder angstig. Ik ga zeker alles toepassen verder wat je mij hebt aangeraden. Lieve mensen als je de moeite wilt nemen om Moon te bellen, je krijgt er zeker geen spijt van.
Ze kan ook streng zijn maar dat is goed want Moon praat je echt niet naar de mond maar is eerlijk en loepzuiver.
Zo ik heb je gezegd dat ik je een mooie getuigenis ging zetten en zie hier. Je hebt het dubbel en dwars verdient.
Nogmaals mijn grote dank en een dikke knuffel van Nadi xxx tot later..

Top paragnosten

Lieve Crystal
Wil j bedanken. Voor je liefdevol gesprek en dat heeft me heel goed gedaan 🙂
Je bent een vrouw met heel veel passie en liefde ONELOVE
Nogmaals bedankt veel liefs en liefdevol licht voor jou xx Denise

Medium Astrid

Liever astrid ik bel jouw al een hele tijd bij bent top eerlijk een zuiver k blijft zegge het komt goed nu eerst voor mezelf gaan de rest komt ook je bent mijn angel hier ? liefs debby

Paragnost Mia

Mia, je bent een hele, hele scherpe.
Dank voor je advies.

Medium Corina

Lieve Corina,

Bedankt voor de eye opener die je mij gegeven hebt.
Ook dat je me kon vertellen hoe ik mezelf heb laten groeien.
Ik ga je zeker nog een keer bellen.

Groeten N

Medium Laura

Lieve Laura, bedankt voor het mooie gesprek vanavond. Ik heb meer inzichten gekregen in zijn en mijn proces en ga de komende maanden in vertrouwen tegemoet. Blijf vooral zo direct en no nonsense?. Namaste!

Medium Shanty

SHANTY
je bent een heel zuiver persoon je weet de dingen zo goed tezien en tevoelen ik heb er geen woorden voor hoe je de pijn kan beschrijven ik zal jou zeker en vast vaak bellen je bent een steun met al je inzichten en je helpt mij enorm
hartelijk dank
tomi

Medium Laura

Medium Laura,
Je bent een zeer wijze dame. Ik heb vertrouwen in de dingen die je zegt. Wijsheid en kennis in combinatie met je humor en directheid maken dat ik een heel goed gevoel heb over jou en de dingen die je zegt en adviseert. Je geeft stof tot nadenken. Fijn is ook dat je zo duidelijk en helder formuleert. Dankjewel.

Top paragnosten

Lieve Astrid jij bent zo mooie zuivere vrouw die me elke keer weer veryrouwen.geeft van het komt allemaal goed je bent mijn toppertje ???
Lieve mensen bel haar als je een zuiver eerlijke antwoorden wil ze is recht door zee maar op een.zeer lieve manier als het een keertje is dat je niet graag wil horen maar beter de waarheid dan een leugen toch maar ik moet gewoon vertrouwen hebben alles komt op de juiste tijd maar belangrijkste is voor mij dan het komt goed
Tbc sweety debby

Medium Clarisa

Clarisa,
ik heb je net gesproken, je bevestigde alles wat er nu in mijn leven speelt en ook dat ik goed bezig ben. Je bent een topper, alles klopt!
Heel erg bedankt!
Juan.

Medium Adam

Beste Adam,
Zojuist met je gesproken……dank voor het fijne gesprek vol herkenning. Je woorden waren een warme douche….ik ga vol vertrouwen verder.

Petra Weggemans

Medium Laura

Bedankt Laura voor het fijne consult. Er werd mij een hoop duidelijk!
Zonder informatie vooraf wist je precies te vertellen waar het om draaide, heel bijzonder. Met het advies wat je gaf ga ik zeker aan de slag. Ga vanaf nu mijn grenzen duidelijk aangeven.
Ga je snel weer spreken!

Liefs

Medium Laura

Wat een geweldig cosult Laura. Je hebt een helder en rust gevend stem. Ik heb meer uit de consult gehaald dan wat ik had kunnen verwachten. Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Laura ik ga aan de slag met al de waardevol informatie en de tips.

Medium Jeanette

Ik heb je al een paar keer gesproken, alles wat je tot nu toe hebt gezegd is ook uitgekomen. Ik heb een punt gezet achter deze relatie, jij hebt me verteld dat er een nieuw iemand op m’n pad zou komen en sinds 2 maanden zit ik in een hele leuke relatie. Dankjewel voor de fijne gesprekken en ik ga je zeker weer bellen.
Je bent een aanwinst voor deze lijn.

Top paragnosten

Ton, je bent een kanjer. Dank je wel.
Ton is echt een aanrader

Medium Cees

Beste Cees,
Toppie, dank je wel voor de zuivere inzichten.
Jij bent mijn topper!!

Medium Gwen

Hoi Gwen,

Bedankt voor je consult. Ik vroeg wat inzicht in de liefde en je zag vrij direct dat het op een man ging. Je beschreef onze situatie direct. Bevestigde dat zijn woorden echt oprecht waren. Je legde ook mooie kaarten en ik moet er vertrouwen in hebben. Ook al gaat het langsgaan. Ik heb er vertrouwen.
Gr. B

Medium José

José, vandaag een fijn gesprek met je gehad. Je bent een aanwinst voor de site. Eerlijk en scherp en met diepgang. Een fijn mens om mee te praten.
Dit was zo´n gesprek waarna je je meteen een stuk beter voelt. Jij geeft iemand een handvat, zodat je de kracht hebt om beslissingen te nemen.
Bel je beslist nog eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *