Graancirkels

graancirkelsGraancirkels. Iedereen heeft zeker en vast al eens afbeeldingen gezien van graancirkels. Wat zijn graancirkels en waarvoor dienen ze en wie creëert die graancirkels?
Graancirkels worden door buitenaardsen gemaakt en/of zijn afkomstig uit het rijk der natuurgeesten, maar ze zijn toch overwegend het werk van buitenaardsen. Ze worden in onze derde dimensie gecreëerd om ons nieuwsgierig te maken om onze waarneming te verscherpen en ons op een andere manier te leren denken. Eigenlijk is de boodschap door het creëren van graancirkels dat we de totale schepping en het universum in een veel breder perspectief mogen zien.
In wezen zijn graancirkels vier- en vijfdimensionale tuinen. Ze bevatten ‘codes’ die licht en geluid produceren die ons helpen ons bewust te worden van onze ziel, ons godsbewustzijn.
De toekomende tendenzen laten zien dat graancirkels geen vreemde verschijnselen meer zullen zijn. We zullen prachtige kleurrijke tuinen zien en we zullen onze geestkracht de meest prachtige tuinen kunnen creëren met de frequenties en coderingen als graancirkels. We zullen ons herinneren wat wij de krachtigste creators zijn vanuit waarachtige liefde en licht.
Graancirkels zijn dus eigenlijk een aanloopje naar de toekomst, om ons te herinneren wie wij werkelijk zijn als goddelijke scheppers. Tot dan wordt ook onze aarde opgeschoond en gezuiverd, en ondergaat net als wij een diepgaande transitie en uitzuivering.
Net als graancirkels zullen kristallen met een diversiteit aan dimensies en trillingen een toenemende belangstelling krijgen. Wat we weten en zien met ons driedimensionale bewustzijn van kristallen, zal veranderen in de vierde en vijfde dimensie. Kristallen zullen meer licht absorberen en bovendien zullen we niet van die hoge bedragen meer moeten betalen om ze aan te schaffen. Kristallen zullen de voornaamste energiebron zijn voor de verdere technologie. En nog veel en veel meer.

Warme hartegroet
Mieke