Heilzame werking van de zonnesteen

Heilzame werking van de zonnesteenHeilzame werking van de zonnesteen. Zoals het woord op zich al laat vermoeden, een zonnesteen is een vreugdevolle steen die zorgt een goed humeur zorgt en de intuïtie verscherpt. De zonnesteen ondersteunt je om meer glans in je leven te ervaren, de dingen op een andere manier te bekijken. Alle chakra’s worden gereinigd en opgeschoond.
De zonnesteen kun je zien als een alchemistische steen die een diepe verbinding tot stand brengt met het licht en met de herstellende kracht van de zon in het dagelijkse leven en ook tijdens meditatieve momenten.

De kleuren kunnen variëren van geel, rood tot roodbruin.
In het geval je vermoed dat mensen aanhaken in je aura, kan de zonnesteen zeker helpen die haken te verwijderen. Veel mensen zijn zich hiervan niet echt bewust; het gebeurt vaker dan we denken.

Je voelt je moe, leeg, uitgeput terwijl je voor de rest heel goed voor jezelf zorgt. Die haken kunnen in het geestelijke of lichamelijke niveau vastzitten en veroorzaakt worden door ouders die je niet kunnen loslaten, kinderen en ook geliefden.

In dit geval is het dragen van een zonnesteen zeer goed! In het geval je het moeilijk hebt om ‘neen’ te zeggen aan anderen, is de zonnesteen zeer efficiënt.
De zonnesteen heeft ook een positief effect als je je down voelt. Op de zonnevlecht heeft deze steen een zeer krachtig transformerend effect.

Voor mensen die zeer seizoensgebonden affecteuze stemmingswisselingen ervaren, is de zonnesteen een goede steen om te dragen

Kristalheldere groet
Mieke Box 49