Heilzame werking van mineralen en kristallen in bad

Heilzame werking van mineralen en kristallen in badHeilzame werking van mineralen en kristallen in bad. Voor degenen die een bad hebben kunnen heerlijk genieten van een kristallen bad. Sommige kristallen zoals haliet lossen in water op en hebben een grondig energetisch reinigend effect.

Haliet is een mineraal dat is afgeleid van het griekse woord hals en betekent zout, zeewater. Dit mineraal bevat dus veel zout, extra mineralen en is zeer goed oplosbaar in water. Haliet kan dus ook gebruikt worden in de keuken. De kleur van haliet kan variëren van blauw, zwart, rood, roze, geel, oranje tot lichtgrijs.

Haliet is verkrijgbaar in diverse kleuren en correspondeert met de vitale organen. De lever en spijsvertering worden gereinigd en versterkt met de gele haliet. Wil je de lever en de maag versterken dan is groene haliet aangewezen. Eveneens sterk ondersteunend voor mensen met COPD, astma, chronische bronchitis en hyperventilatie is haliet een krachtig mineraal. Er zijn geen contra-indicaties.

Himalyazout zullen velen kennen en is een bijzondere soort haliet. Het behoort tot het oudste zoutsoort ter wereld en wordt in het Himalyagebergte gevonden. Het zou tot één van de zuiverste zoutsoorten behoren omdat de sporenelementen en mineralen behouden blijven.

Het gebruik van dit zout is dus veelzijdig waarvan de belangrijkste het zuiverende effect is. Mediteren met een minerale brok haliet kan ook blokkades losmaken.

Je kunt optimaal genieten van een kristallen bad als je er minstens20 minuten de tijd voor kunt nemen.
Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden om met een kristal het bad in te duiken. Creëer een rustig en fijne sfeer met kaarsjes, enkele druppeltjes zuivere rozenolie in het badwater. Roos is de geur van de liefde, het parfum van Venus, de godin van de liefde.
Onder meer rozenkwarts, danduriet, larimar, rodoniet dragen ook de liefdesenergie. Je kunt een kristal in het badwater leggen.

Laat het water zachtjes om je heen golven en de kristalvibratie tot diep in je huid doordringen. Masseer zachtjes met het kristal om je hart en je buik en laat de kristalvibratie voor minstens 20 minuten inwerken.
Na het gebruik van het kristal, dank je het kristal en droog je deze zorgvuldig af.

Kristalheldere groet
Mieke