Helende werking van kristallen

Helende werking van kristallenHelende werking van kristallen. Voor deze tijd zijn enkele kristallen zeer zinvol om te gebruiken. Obsidiaan is het beschermingsgeschenk van de natuur voor energiegevoelige personen. Hij verdrijft negativiteit en pijn en stoot onwelkome gevoelens af.
Je kunt dit kristal in diverse kleuren verkrijgen; zwart, regenboogkleurig, groen, mahoniekleurig, rookkleurig, met goudglans en met sneeuwvlokpatroon.
De regenboogobsidiaan bevordert het inzicht in het heden met betrekking tot het verleden en helpt je oude opvattingen en oordelen los te laten.
Dit kristal kun je verkrijgen in verschillende kleuren; zwart, grijs, groen en blauw.
Sneeuwvlokobsidiaan vermindert angst en brengt evenwicht in je focus, waardoor donkere gedachten geabsorbeerd worden.
Blauwe topaas is een schrijverssteen en help je om vanuit je hart te communiceren. Dit kristal brengt je creativiteit en levensdoel op één lijn.
Pyriet is een mineraal dat je helpt materiële overvloed te creëren; door zijn stabiliserende kracht vergroot mediteren met pyriet je vermogen energieën met elkaar in balans te brengen.
Moldaviet heeft een uitzonderlijke vibratie die het bewustzijn verhoogt. Het wordt aangeraden heel voorzichtig met dit kristal om te gaan omwille van zijn overweldigende effect.
Het kristal lepidoliet is een ontspannend-verzachtende steen en versterkt de ontdekking van je hogere zelf.
Larimar werkt ondersteunend om depressieve gevoelens los te laten. De kleur is zachtwaterblauw met wit erdoorheen, een kleur die doet denken aan de zee rond een tropisch eiland met witte koppen op de golven.
Kunziet is een hart-opener en helpt je evenwichtige relaties tot stand te brengen. Op deze manier bevordert dit kristal vrede in jezelf, vrede op aarde en vermindert individuele afgescheidenheid en stress.
Verbinding maken met kristallen is een intuïtieve manier om jezelf te helen. Wanneer je met de kracht en de essentie van kristallen werkt, roep je de energie van kristallen op. Je laat ook goddelijk licht door jezelf en vervolgens door het kristal heen stromen. Ook voor dieren zijn kristallen een heerlijke ervaring.

Kristalheldere hartegroet
Mieke