Hoe vaak bestel jij online?

Hoe vaak bestel jij online?We hebben allemaal wel eens gehoord van ‘de Wet van de aantrekking’ maar werkt het voor jou?

Wist je dat één van de belangrijkste punten is dat je mag leren loslaten. Dat je de controle in je bestelling overlaat in het vertrouwen te hebben in het universum.

Als je elke dag je manifestatie herhaald eigenlijk om je wensen maar in vervulling zien gaan je het juist blokkeert en vertraagd? Want daarmee zeg je eigenlijk in de energie, ik vertrouw er niet op dat het goed komt, ik moet het herhalen want anders gebeurt het niet, wat je daarmee wederom zegt, ik vertrouw niet.

Je verlangens zijn dan niet op dezelfde frequentie aangesloten als het vertrouwen dat je gelooft in het universum. Je straalt dan dubbele energie uit waardoor er vertraging komt. 

Als je rotsvast in je vertrouwen staat, denk je niet keer op keer eraan wat jou onzeker, wantrouwen en twijfel geeft. Je bent dan niet obsessief ermee bezig om het te doen laten slagen. 

Manifesteren is; vraag, geloof en ontvang.

De weg van de moeiteloosheid, open staat voor het ontvangen en in volle overtuiging te staan van vertrouwen maakt dat alles naar je toestroomt of al naar jou onderweg is.

Mixed feelings, is je krijgt wat je voelt. Als je niet in je vertrouwen staat zal je alleen maar bevestiging krijgen daarin waardoor je elke dag het blijft herhalen omdat je meer bewijs krijgt dat het niet werkt en daardoor in angst, twijfel en onzekerheid blijft hangen. 

Het doorbreekt dus niet de cirkel maar je krijgt alleen maar bevestiging dat je denkt dat het niet werkt 

Stop met denken. Heb helder wat je wenst. Sta in vertrouwen dat het universum voor jou aan het werk is om het beste is voor jou naar jou toekomt. 

Heb vertrouwen en laat het los. Stel je hebt online je nieuwe jeans besteld op zaterdag. Bij de order staat dat je het de aankomende maandag wordt bezorgd. Het is maandagavond en de bezorger is nog niet geweest, dan ga je toch ook niet gelijk weer naar de shop om het opnieuw te bestellen? Je staat dan ook in meer vertrouwen dat het vast en zeker de volgende dag of dag erna wordt bezorgd. 

“Ik laat mijn controle over de toekomst los en vertrouw’’

Pas als je leert vertrouwen en je concentreert op het goede gevoel en los te laten omdat je gelooft dat het werkt, zal alles jou  toestromen in wat voor jou nodig is.

Train dus je mindset om je geen zorgen te maken over je toekomst. Dat stopt te twijfel, angst, piekeren, paniek, onzekerheid en de onrust die het je geeft.

Vertrouw erop dat alles op de juiste tijd naar je toekomt. 

Tip:

Maak een vision board (zie onder ander blogs) en vertrouw

Maak een lijstje wat je wilt aantrekken. Schrijf je wensen kort en krachtig op. Daarna verbrand je het (altijd water in de buurt hebben, gootsteen of in de tuin met emmer water) en spreek daarbij uit de affirmatie: “ Ik sta in vertrouwen in alles wat het Universum aan mij geef en ik weet dat alles onderweg is. Ik laat mijn controle over de toekomst los en vertrouw’’.

Alles wat is voorbestemd komt naar jou toe. 

Namasté Shanti

Top-Paragnosten Box 21