Ik ben nu eenmaal zoals ik ben

Ik ben nu eenmaal zoals ik benIk ben nu eenmaal zoals ik ben. Onderzoek je op dit moment laag voor laag je bewustzijn? Maak je je rugzakje leeg? Mooi dat je besloten hebt om bij je goddelijke essentie te komen.
Enkel de liefdeskracht helpt je bij het helen van pijn, verdriet van het verleden. De liefdeskracht transformeert boosheid, haat, agressie, angsten en wordt enkel door liefde geneutraliseerd.

Door onze gedachten op zeer diepe lagen te onderzoeken, kunnen we heel wat blokkerende energieƫn oplossen, zodat onze kijk op onze gedachten kan veranderen. Elke dag kun je onderzoeken welke gedachten en overtuigingen je vastzetten om meer te kunnen genieten van het leven en de dingen naar je toetrekken die resoneren met je ziel.
We kunnen niet blijven zeggen dat we nu eenmaal zo zijn en dat er niets aan te doen is. We kunnen zeker dingen in onszelf veranderen als we dit zelf willen. Niets gaat zomaar vanzelf. Het vraagt moed om de verandering in eigen hand te nemen.
Moet het allemaal zo zwaar zijn? Neen. Dat het wel heel intens en heftig kan ervaren worden, dat valt niet te ontkennen. Doch over alles heel zwaar denken en voelen is vaak onnodig. We kunnen ook op ontdekking gaan vanuit de wetenschap dat de veranderingen een lichtpuntje kunnen zijn voor jouw toekomst. Ook kan je nog niet zien welke ervaringen je meeneemt op die ontdekkingsreis. We hoeven niet overal en altijd met een pokerface rond te lopen.

Ons onderbewuste leidt ons altijd perfect naar de plaatsen, personen, ervaringen, op een niet vooraf te voorspellen manier. Ik vertelde vandaag nog aan een toekomstig engelenmedium dat de magie, de mystiek en het mysterie van het leven op zich zoveel prachtige ervaringen, inzichten op onze levensweg brengt, die totaal onvoorspelbaar zijn. En dat is een kunst om te vertrouwen, diep te vertrouwen op je zuiverste richtingwijzer en dat is het hart.
Stap voor stap ontvouwt zich het mysterie van het leven en kunnen we opnieuw vanuit verwondering kijken hoe de dingen zich verder op een natuurlijke en ongedwongen manier ontvouwen en openbaren.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49