In verbinding met Spirit

In verbinding met Spirit Iedere keer dat we onszelf toestaan om over onze grenzen te gaan, of een manier te ontdekken om over onze angsten heen te komen, viert het hele Universum feest. Het is niet gemakkelijk om ons aan de wereld te laten zien, en Spirit weet dit. Maar we zijn hier om onze ware aard te tonen en onze diepste gevoelens aan de oppervlakte te laten komen – die moeten worden gezien en gedeeld.

Sta jij op het punt om de uitdaging aan te gaan, om op te staan en naar buiten te treden om de wereld in te gaan? Goed zo, want in deze periode kan jij je nu voorbereiden.

Misschien word je gevraagd om een speech te houden, een presentatie te geven, op te treden, een boek uit te geven of wat dan ook wat nodig is om jezelf te laten zien.

Wat er ook van je gevraagd gaat worden, het zal inhouden dat je op een of andere manier je licht laat schijnen, zodat anderen het kunnen zien. Je mag doodsbang zijn en zo snel willen lopen als je benen je kunnen dragen. Ook al voel je je doodsbang om naar voren te treden, naar buiten te komen, het is goed, laat dit gevoel maar toe en voel tegelijk ook je vreugde en blijdschap van binnen.

Spirit wil je ervan verzekeren dat jouw weg heel veel blijdschap en vreugde met zich kan meebrengen, omdat je ziel perfect weet waarom het hier is gekomen, maar je moet het zelf doen. Het heeft je misschien ook moed gekost om op jouw manier jouw waarheid te brengen? Spirit is hier om je zijn erkentelijkheid voor jouw moed te betuigen en elke keer je iets van jezelf laat zien, is er een reden voor een feestje.

Voor je ligt er nog een heleboel precies onder de oppervlakte. Dit zijn aspecten van jezelf waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Er komen ook verborgen kwaliteiten aan de oppervlakte; geniet van de boeiende ontdekkingsreis van jezelf.

Energetisch gezien valt alles op zijn plaats. Je komt op een punt , waarbij je zult ontdekken dat je anderen gemakkelijk duidelijk kunt maken welke dingen en situaties je nodig hebt om je vooruit te helpen op je reis. De energie van manifesteren is een creatieve kracht die juist nu voor jou werkt. Blijf gefocust op het doel van je leven en hoe je je wilt voelen. Maak je geen zorgen over de details, waarvan je denkt dat het leven er zo uit moet zien. Het Universum is oneindig wijzer dan wij, met ons menselijk gezichtspunt. Weet en vertrouw er op dat de dingen voor jou in de juiste volgorde en op de juiste tijd komen.

We manifesteren niets dat geen deel is van het plan van onze ziel. Dus, je wint misschien de loterij niet, maar je kunt wel overvloed en gemak ervaren zo lang als deze energieën hier zijn. Dit is een mooie tijd om te spelen met, en te leren over manifesteren. Terwijl je zult opmerken dat het meeste van wat zich manifesteert wordt gedaan door het Hoger Zelf, een kleiner gedeelte zal worden geopenbaard door bewuste gedachten. Onderzoek alles en geniet ervan!

Er kan zich nu van alles manifesteren, dus beperk je potentieel niet. Je ziel kent geen grenzen. Je bent een schepper en kunt op een natuurlijke manier energie veranderen in een fysieke manifestatie.

Je kunt deze kracht van het manifesteren gebruiken om je doel te begrijpen, je te helpen contact te krijgen met de juiste mensen en de juiste organisaties, het kan je zelfs helpen om toegang te krijgen tot de juiste financiële bronnen die je nodig hebt. The sky is the limit . Geniet ervan zolang het duurt.

Houd in gedachten, dat het niet de bedoeling is dat je je gave om te manifesteren alleen voor jezelf gebruikt. Je kunt deze ook voor anderen gebruiken die zich zichzelf misschien nu niet kunnen helpen.

Je bent je er misschien niet van bewust hoe goed je werkelijk bent. Misschien heb je aan jezelf getwijfeld, of aan het doel in je leven. Heb je jezelf afgevraagd of je wel goed bent, goed genoeg, of je het wel kunt en of je het wel waard bent? Op een bepaalde manier heeft je vertrouwen een zetje nodig. Dit is de manier van Spirit om je te laten zien dat je het goed doet. Spirit gelooft in je, en je moet ook in jezelf geloven. Het kost tijd en je moet er moeite voor doen, maar de beloning dat je weer zelfvertrouwen krijgt, is het helemaal waard.

Misschien doe je de dingen niet perfect, natuurlijk maak je fouten. Maar fouten leren je gewoon hoe de dingen anders moet doen. Het is altijd gemakkelijk om de grootheid in anderen te zien. Je ziet gemakkelijker andermans gaven, begaafdheden en succes dan je eigen. Dit is een kosmische spiegel die het Universum je voorhoudt, en die alle ongelooflijke kwaliteiten die je echt hebt, naar jou weerspiegelt.

Soms moet je gewoon laten zien dat je vertrouwen in jezelf hebt, tot het moment komt dat je echt vol zelfvertrouwen zit. En dat moet je nu doen. Probeer de ‘ring’ van zelfvertrouwen. Kijk hoe die je past en welk gevoel hij je geeft. Je bent net zo begaafd en net zo mooi als ieder ander. Nu is het de tijd om overtuigd te zijn van je zelf.

Toch is het belangrijk om te weten, dat te veel zelfvertrouwen of te vaak doen alsof, kan overkomen als arrogantie. De hemel weet dat je verre van arrogant bent, dus ga er voorzichtig mee om. Het gaat er niet om jezelf of anderen iets te bewijzen. Het gaat er om dat je weet dat je belangrijk bent in het plan van Spirit en dat je het waard bent. Wie je bent en wat je hebt te bieden is zo belangrijk! Het is tijd om in jezelf te geloven op de manier van Spirit, die ook in jou gelooft.

Als je van binnen in vrede bent, begin je die vrede ook meer en meer aan te trekken. Hoe komt dat? Omdat je dan bezig bent vanuit een spirituele plek van vrede. Als je ‘in spirit’ blijft, dan herwin je meer en meer de kracht van je oorspronkelijke en uiteindelijke Bron.

Warme hartegroet
Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com