Inspirerend ontdekken

Inspirerend ontdekkenInspirerend ontdekken. Bij heel wat klanten merk ik een groeiende belangstelling om kaarten te leren leggen. De klassieke leggingen zijn gekend. Er zijn ook korte leggingen die verhelderen wat je in een bepaalde situatie kunt verhelderen.

Neem de tijd om alle kaarten te bekijken. Neem een kaart die je onmiddellijk aanspreekt en een kaart die je het minst aanspreekt. Bedenk wel dat dit vaak kan veranderen, afhankelijk van de situatie of hoe je je voelt.

Ben je er klaar voor?
Creëer allereerst een rustige sfeer en zorg ervoor dat je niet wordt gestoord.
– Leg de eerste twee kaarten van links naar rechts naast elkaar. Schud de rest van de kaarten en kies een willekeurige kaart. Leg de derde kaart met de afbeelding naar beneden zoals de eerste twee kaarten.
1ste kaart 2de kaart 3de kaart

– Zoek de interpretaties op van de eerste twee kaarten en onderzoek voor jezelf wat deze kaarten voor jezelf betekenen. Zoek dit op een zo diep mogelijke manier uit. Waarom is de ene kaart prettig en de andere niet. Neem ook hier de tijd om daar heel diep op in te voelen.

– Ervaar je de niet prettige kaart als emotioneel blokkerend, projecteer je de diepere betekenis ervan op anderen, of verwijst deze naar archetypische energieën?

– Projecteer je je favoriete kaart op een geliefde, een verlangen, een ideaal? Doe je er iets mee of dagdroom je er slechts over?

– Draai dan de derde kaart om en ontdek wat het resultaat is van de eerste twee kaarten.
Noteer je persoonlijke readingen in een boekje dat je enkel daarvoor gebruikt.

Een voorbeeld:
Stel dat je eerste favoriete kaart Pentakels Koningin is. Dat is hoe je zou willen zijn; trouw en betrouwbaar.
Je tweede kaart is de Maan en dit duidt het onvermogen aan om anderen te vertrouwen.
Kracht is de derde kaart, wat de uitdaging toont om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor eigen handelingen vanuit meer zelfvertrouwen. Dit is het resultaat van de eerste twee kaarten.

Veel plezier met je ontdekkingsreis.
Warme hartegroet
Mieke