Jouw unieke weg

Jouw unieke wegLangzaam maar zeker wordt het duidelijker voor je wie je bent en hoe het leven in elkaar steekt. Ook al zet je verdere stappen, nieuwe inzichten verinnerlijken in het dagelijks leven vragen tijd, rust en ruimte.

Bewust worden is voor elke mens anders. Elke mens heeft in dit proces een eigen instapmoment en legt zijn eigen unieke weg af, een weg die voortkomt uit de keuzes die deze mens gedurende zijn levensloop heeft gemaakt.

Er is dus geen pasklaar antwoord te geven en het hoeft evenmin. Het lijkt anderzijds allemaal wel eenvoudiger dan het op het eerste gezicht lijkt. Niemand hoeft precies hetzelfde te doen als de ander. Niet iedereen hoeft op hetzelfde moment een zeker punt in ontwikkeling bereikt te hebben.

De vrijheid van ieder mens betekent dat je alles zelf kan en mag bepalen. In dat opzicht bezitten we meer vrijheid dan we voor mogelijk houden.

In deze tijd worden we uitgedaagd ons hier nog meer bewust van te worden en voluit te leven. Om tot bewustwording te komen mogen we ons de vraag stellen in hoeverre we echt voluit durven te leven? En in welke mate we onszelf beperken? Voluit leven kunnen we alleen als we ons bewust zijn van onze eigen mogelijkheden hiertoe. Voor iedereen is dit verschillend dus het heeft geen enkele meerwaarde om dit voor de ander in te vullen. De ene voelt zich voluit leven door vaak op vakantie te gaan, de ander weer door vaak met vrienden uit te gaan en anderen voelen zich goed door regelmatig retraites te doen in een klooster. Helaas wordt door de maatschappij voorgeschreven wat dé beste manier is om voluit te leven.

Ieders leven heeft zich op een bepaalde manier ontwikkeld en dat is het dan, denk je misschien? Het is ook heel begrijpelijk, want in het verleden was het echter niet zo gebruikelijk hier veel aandacht aan te schenken.
Je kan je ook de vraag stellen of en in hoeverre angsten een rol spelen en je blokkeren om in volle vrijheid te leven.

De meeste mensen gaan al dan niet gebukt onder een vorm van angst. Eigenlijk kan je je zelfs die vraag stellen of er überhaupt wel één mens is zonder angst?!?

Juist die angst zorgt ervoor dat je niet vrij en voluit kan leven en angst is een belangrijke oorzaak dat je niet durft te leven. Angst beperkt je levensstroom en als dit je leven op een zodanige manier beperkt, zal deze angst ook overwonnen moeten worden. De vraagt dient zich aan wat je er dan daadwerkelijk mee kan bereiken. Je wil toch wel weten of je inspanningen wel de moeite waard zullen zijn. Je wil de garantie en de zekerheid, niet?

Het zal duidelijk zijn dat als je blokkerende angsten aanpakt, de kwaliteit van je leven zal verbeteren. Wie wil er nu niet zorgeloos en vrij leven? We moeten onszelf om dat te realiseren gaan bevrijden van onze beperkende gedachten en overtuigingen. Er is dus veel meer mogelijk dan je denkt.

De weg van bewustwording leidt naar zelfverwerkelijking van je Hogere Zelf en onderweg komt je als vanzelf je angstblokkades tegen, die je kan oplossen. Door angsten onder ogen te zien, ze los te laten en ze in het licht te zetten, zullen die angsten door het licht getransformeerd worden. Met liefde wordt alles geheeld en de weg vrijgemaakt worden naar je Ware Zelf.

Eigenlijk zitten we nu nog in een behoorlijk strak patroon van leven. Een leven dat gebaseerd is op overtuigingen die uit de illusie van het aardespel voortkomen. Onze verhoging in trillingsfrequentie op aarde verandert vanuit de 3de dimensie naar de 5de dimensie. Openheid van zaken is noodzakelijk om de mensheid hiervan bewust te maken. We moeten allen wakker worden en beseffen dat er een andere realiteit aan het ontstaan is en dat de illusie van ons bestaan aan het afbrokkelen is. Een gevolg hiervan kan uiteraard zijn dat we ons eerder angstiger en onzekerder in ons leven gaan voelen dan dat we er meer voluit durven te leven.

Het moment dat het vertrouwde wegvalt, lijkt de toekomst één zwart gat, waar niemand direct raad mee weet. Maar we mogen gerust zijn, alles wat gebeurt is noodzakelijk en dient onze evolutie. Alles heeft zijn doel, niets gebeurt zomaar. Laat je dus niet door angst meenemen, blijf rustig betrokken met je eigen proces, je eigen weg van bevrijding om voller te gaan leven. En zoals ik reeds geschreven heb: het is jouw pad, jouw weg en laat je nooit vertellen dat je het fout doet, of dat je het anders zou moeten doen.
Durf het voor mogelijk te houden dat iedereen verborgen talenten en mogelijkheden in zich heeft en durf nieuwe andere keuzes te maken. Durf de volledige verantwoordelijkheid nemen voor jezelf én je leven. Durf je volledig voor het licht en waarachtige liefde open te stellen. De liefde wijst je de weg, en is je kompas. Durf je steeds meer vrij te maken van beperkende overtuigingen. Durf naar jezelf te kijken en ook je schaduwkanten naar boven te brengen. Weet dat schaduwkanten hun kracht verliezen op het moment dat jij ze accepteert en integreert in wie je werkelijk bent.

Door de tijd heen zijn we als het ware in stukjes verdeeld geraakt en dienen die stukjes weer tot eenheid terug te brengen. Het is mooi als we die eenheid met ons Hogere Zelf en met de Bron bereikt hebben, want dan is het reisdoel van onze ziel gerealiseerd. Het spel van de aarde heeft dienst gedaan als ‘ decor ‘ om die reis te maken. Aan het einde van deze reis zijn we verlicht en niet meer karmisch aan de aarde gebonden. Tot die tijd zijn we op pad en zullen we onderweg steeds meer ‘ spelregels ‘ ontdekken. En elke keer zal er in het ‘ spel ‘ een nieuwe fase van ontwikkeling ingebouwd worden. Op die manier worden we op onze reis ondersteund en gaan we vooruit.
Niets staat dus stil! Er is altijd beweging, er is telkens een cyclus van dood en wedergeboorte, met name verandering in bewustzijn.
Eigenlijk houden we nooit op met leven, alleen onze vorm verandert. We zijn allen druppeltjes van de oceaan en de druppel zal weer terugkeren naar de oceaan, maar niet voordat de druppel zich bewust is geworden van al zijn eigenschappen die overeenstemmen met de eigenschappen van het water van de oceaan.
Dit geldt voor iedereen. Met dit bewustzijn kunnen nieuwe deuren voor je opengaan, nieuwe wegen van ontwikkeling in je leven op je pad komen. Erover lezen of praten is niet voldoende, je moet ook aan de slag en ernaar handelen. De kennis en inzichten die je opdoet mogen zich een weg zoeken naar je hart en in een later stadium naar je ziel. De weg naar innerlijke wijsheid wordt op die manier afgelegd. Het blijven steken in mentale kennis werkt niet langer. Geef jezelf de tijd om nieuwe inzichten te verwerken, te integreren zodat je er ook naar kan leven. Je verstand kan nog wel eens twijfelen, maar je gevoel doet dit niet: je gevoel weet het zeker, omdat het werkt vanuit je hart dat altijd de waarheid kent.
Moet het allemaal zo zwaar zijn of worden? Neen, dit kan ook spelenderwijs. Het levensspel mag met veel plezier en humor gespeeld worden, en ook dat zal bijdragen aan een beter gevoel. En dit maakt ook deel uit van voluit leven.
Rest nog dit: durf je te leven? Durf je de nog onbekende gebieden in je bewustzijn verkennen en nieuwe paden in te slaan? Durf je je belevingswereld te verruimen en je vrolijk, vrij en zonder zorgen op onbekend terrein te begeven?
Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Elisabeth Kübler-Ross (Zwitsers/Amerikaanse psychiater en stervensbegeleidster (1926-2004)
‘Pas als we werkelijk weten en beseffen dat we op aarde een beperkte tijd van leven hebben en dat we hoegenaamd niet kunnen zeggen wanneer onze tijd om is, zullen we ermee beginnen elke dag ten volle te leven, als was het de enige dag die we hadden. ‘
Warme groet
Mieke Moon Box 49
www.miekecoigne.com

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster