Juniversel mediums

Juniversel Mediums kunnen jou helpen als jij levensvragen beantwoord zou willen hebben. Jij kan vragen stellen aan een van de consulenten die gaan over de liefde, werk of andere zaken. Je kan ook een afspraak maken voor een reading. In deze reading wordt er door de paragnost gebruik gemaakt van verschillende technieken. Zoals bijvoorbeeld het helderziend waarnemen, tarotkaarten, aura lezen, palm lezen, numerologie en nog veel meer.

Heb jij hulp nodig van een medium omdat jij inzicht wil hebben in een situatie of omdat je vragen hebt over de toekomst? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met één van de paragnosten.

Juniversel mediums

Wat is een medium?

Mediums kunnen contact leggen met jouw gids. Doormiddel van hun gaven kunnen zij voor jou een boodschap doorgeven of antwoord geven op je levensvragen. Door dit contact kan een medium jou een boodschap doorgeven, daarom wordt er ook wel eens gezegd dat een medium de boodschapper is. Een medium is er voor iedereen, ongeacht waar je achtergrond is of wat je geloofsovertuiging is.

Een medium weet door de spirituele gave die hij of zij heeft, contact te leggen met jouw gids. Een medium kan jou informatie geven over dingen die jij zelf niet weet. Wanneer jij raad nodig hebt ergens over, dan kun je met een medium bij de advieslijn contact opnemen. Een medium kan de volgende gaven hebben:

  • helderziend
  • helderwetend
  • heldervoelend
  • helderruikend
  • helderhorend

Hoe kom je in contact met een spiritueel coach?

Er zijn verschillende opties als jij internationale paranormale hulp wil van een medium of een van de andere consulenten. Bij Top Paragnosten kun je namelijk op verschillende manieren in contact komen met een van de Juniversel Mediums.

Ieder medium krijgt bij ons een eigen ‘box’. Deze box is een specifiek nummer dat behoort tot een medium. Wanneer jij graag wil bellen met een van de mediums, kun jij dit specifieke box nummer bellen om in contact te komen. Ook via jouw e-mailadres kun je in contact komen met een van de mediums. Via de mail kun je vragen stellen aan een van de mediums of een fotoreading laten uitvoeren. Een andere manier om in contact te komen met een van de mediums is door te chatten. Deze chat kun je via onze website starten. Via de chat kun je aan de mediums de vraag stellen die jij hebt.

Voor een consult met een van de mediums is het noodzakelijk dat jij credits aanschaft. Voor het kopen van een credit moet je een aantal gegevens invoeren waarmee jij dit kan kopen. Wanneer jij de credits hebt gekocht kun jij een consult starten met een medium. Zo kun jij iedere vraag die jij hebt stellen.

Start een consult met een medium voor (internationale) paranormale hulp

Wil jij jouw relatie verbeteren? Ook om te praten over de liefde en relatie problemen kun je terecht bij een medium. Zij kunnen informatie doorkrijgen over jouw relatie en jou advies geven over wat het beste is om te doen in een bepaalde situatie. Er zijn nog meer services waarmee een spiritueel coach jou kan helpen. Zo kan een medium voor jou een kaartlegging doen, healing uitvoeren, energetisch reinigen of een kaartlegging doen (bij kaartlegster Debie).

Bij Top Paragnosten staan wij altijd voor je klaar. Wanneer jij op zoek bent naar een medium of een andere paranormale hulp, ben je bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en neem contact met één van de Juniversel Mediums op, zodat zij jou verder kunnen helpen!