Kan ik mijn aura reinigen?

Kan ik mijn aura reinigen?We leven in een wereld vol chaos, stress, angsten en onzekerheden die veel negatieve gevoelens kunnen opwekken. Wanneer deze gevoelens zich ophopen, kan je bijna een negatieve aura om een persoon zien maar vooral ook voelen. Dit kan iemands sociale, mentale, emotionele en fysieke leven verstoren. Mensen die gevoelig zijn voor andermans aura zullen afstand houden van een persoon met negatieve energie die vanuit de aura binnenkomt. Mentaal zal men zich emotioneel overweldigd worden door zoveel stress en negativiteit en hun systeem blokkeren. 

Door je aura te reinigen, kan je jezelf bevrijden van negatieve energieën en hun nadelige effecten op je gezondheid.  

Het reinigen van je aura duurt tien minuten per dag. elke dag oefenen omdat negatieve energie elke dag bij ons binnenkomt en aan ons kan vastklampen.

‘Het doel van aura reiniging is om ongewenste energieën uit je persoonlijke sfeer te halen’

Tips:

Je hebt nodig een kokosnoot. Kokosnoot is universeel reinigend en beschermend element. Helpt ook als je obsessief met iemand bezig bent en je geest, emoties heel erg uit balans is en met je aan de haal gaat. Laat een bad vollopen. Giet de helft van de melk in het badwater. De andere helft op je hoofd. Dit verkoelt en reinigt verstoorde en astrale energieën die aan je gehecht zijn.

Wees bewust in wat je dwarszit, wat de kern is van de problemen die je nu in je leven ervaart. Terwijl je hier mee bezig bent in wat je wilt loslaten, haal je de dop van het afvoerputje en visualiseer je al je negatieve gedachten, slechte ervaringen en alle andere dingen wat je wilt loslaten dat het meegevoerd wordt door het afvoerputje. 

Neem daarna een korte douche en ga dan slapen. Wees in vrede, licht en liefde met je ziel, geest en lichaam. 

Andere manier is. 

Je handen was en jezelf van top tot teen zelfmassage te geven. Het is een reinigingsritueel met water. Water is een natuurlijk element dat het lichaam kan reinigen en zuiveren. Dat kan door onder de douche te staan, in de regen te lopen of wat je vaker in het buitenland kan doen is onder een waterval te gaan staan. Maar zelfs door de wind te lopen, kan je aardelementen je helpen om stress te verminderen en je aura te reinigen. Ze zeggen niet voor niets even uitwaaien of een frisse wind door mijn haren maakt mijn hoofd leeg.

Scrubben van je lichaam met salie, lavendel of zoet gras. Om dit ritueel af te ronden neem je een bad gevuld met Epsom-zout.

Om stress te verminderen en je aura te voeden kan je ook gebruik maken van etherische oliën, zorg wel voor 100% bio natuurlijke oliën in diffuser om je leefomgeving ook in harmonie te brengen, aromatische kaarsen, zachte helende muziek en zacht licht aan vermindert ook prikkels.

Geniet van de zachtheid, liefde en vrede in je lichaam, ziel, hart en geest.

Namasté
Shanti

Top-paragnosten Box 21