Krachtige werking van Kunziet

Krachtige werking van KunzietKrachtige werking van Kunziet. Heel wat mensen ervaren pijn bij het loslaten van emotionele ballast uit het verleden. Hartezeer, hartepijn, verdriet, het is voor velen al een tijd aan de gang en het is ook nodig om erdoorheen te gaan. Kunziet heeft een beschermende werking tegen ongewenste energieën en die kunnen van alle kanten bij ons binnenkomen. Zeker als je je begeeft op plaatsen waar veel mensen aanwezig zijn, kun je last ervaren van de diversiteit aan energieën die rond mensen hangen.

Kunziet werkt ondersteunend om emotioneel afval op te ruimen, emoties los te trillen en hartepijn, hartezeer te helen. In panieksituaties is dit kristal eveneens een aanrader om bij te houden. Door de heel hoge frequentie van dit kristal, wordt het hartchakra, dat een belangrijke poort is naar onvoorwaardelijke zelfliefde, geactiveerd.

Het laat het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde/zelfliefde ontwaken, en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie.
Op emotioneel en psychisch niveau verbetert het regelmatig afstemmen op de energie van kunziet creatieve zelfexpressie, waardoor de energie van de keelchakra en de kosmische doorstromingspassage weer beter gaat stromen.

Als een hanger gedragen, word je beter beschermd de impact van de geopathische stralingen tegen te gaan. Kunziet versterkt wel het energieveld rond het lichaam, maar ik denk niet dat het mogelijk is ons volledig te beschermen.
Als ondersteunend genezend effect zorgt dit kristal voor een goede bloedsomloop. Zenuwaandoeningen zoals neuralgie, gewrichtspijn hebben een rustgevend effect. Het neutraliseert de effecten van anesthesie en stimuleert het immuunsysteem.
Doordat kunziet het element lithium bevat, is het zeer weldadig bij depressies en zich in het algemeen niet lekker in je vel voelen. Je kunt gemakkelijk een elixer maken van het kristal.

Kunziet kun je in verschillende kleuren terugvinden, die op basis van hun kleur een aparte uitwerking hebben. Groene kunziet creëert een verbinding met andere frequenties en helpt bij de overdracht van kennis vanuit de hogere gebieden. Lila kunziet is een hemelse poort en een symbool van oneindighed. De overgang voor de stervende wordt vergemakkelijkt. Lila kunziet breekt door de aardse tijdbarrières en dringt in het oneindige door. Gele kunziet verwijdert elektromagnetische smog in de omgeving en buigt straling en microgolven af van het auraveld. Het herstructureert DNA, brengt alles op één lijn, stabiliseert het celschema en het evenwicht tussen calcium en magnesium van het lichaam.

Tip: leg dit kristal niet in het zonlicht. ( doet dit kristal verbleken).

Kristalheldere groet
Mieke Box 49