Krachtige werking van pietersiet

Krachtige werking van pietersietKrachtige werking van pietersiet. Misschien is dit een kristal dat nog niet zoveel bekendheid heeft. Dit kristal is nog niet zo lang geleden ontdekt. Pietersiet heeft een zeer krachtige werking op velerlei vlakken. Overtuigingen en conditioneringen worden losgetrild, zeker als je je bewust afstemt op de werking van dit kristal.

Spirituele illusies die gebaseerd zijn op oude paradigmaā€™s worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor de verbinding met je unieke authentieke essentie.

Het heft hardnekkige blokkades op en verbindt je opnieuw met de bron van je eigen innerlijke leiding. Pietersiet verbindt ons alledaagse bewustzijn met onze diepere spirituele kennis en brengt ons in verbinding met ons etherische lichaam.

Een krachtig kristal voor diegenen die de Akasha-Kronieken lezen en kennis nemen van de inzichten die van belang zijn voor de huidige incarnatie.

Het kristal is eveneens een visionaire steen en kan worden gebruikt voor sjamaanreizen. Het werkt dus zeer krachtig met het lichaam tijdens deze reizen en heeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderd bewustzijn.

Op psychisch niveau stimuleert pietersiet het volgen van je eigen pad, je eigen waarheid. Het is een zeer behulpzame en ondersteunde steen die helpt alles uit te spreken wat jouw toegang tot de waarheid afremt of blokkeert. Het helpt ook oude conflicten en onderdrukte gevoelens te verwerken.

Op fysiek vlak stimuleert pietersiet de hypofyse en zorgt voor balans in het endocriene stelsel, de productie van de hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, temperatuur en seks regelen.

Op verfijnd niveau heeft dit kristal een reinigend effect op de lichaamsmeridianen en verhelpt ongemakken die zijn veroorzaakt door uitputting bij mensen die weinig rust nemen.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49