Krachtige werking van smaragd

Krachtige werking van smaragdKrachtige werking van smaragd. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om tegenslagen van het leven aan te kunnen. Het is een steen die negatieve emoties lostrilt en ondersteunt om deze emoties te verwerken. Het vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten.

Smaragd is heel goed voor het aanpakken van claustrofobie.
Dit kristal versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties.

Door de positieve intentie te focussen en het bewustzijn te verheffen, leidt het tot positieve acties. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus.

Dit kristal inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en bevordert onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Het helpt dat boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is.

Smaragd is zeer weldadig voor wederzijds begrip binnen een groep mensen en stimuleert een fijne samenwerking.

Op fysiek vlak bevordert dit kristal het herstel na een infectieziekte en heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes en kan ook als tegengif bij vergiftigingen worden gebruikt.

Leg de smaragd op een plek die genezing, healing vraagt. Draag het om je pink of ringvinger, op je hart of op je rechterarm. Draag de steen niet permanent, want hij kan ook negatieve emoties losmaken.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49