Kristal Stilbiet

Kristal Stilbiet, Stilbiet is een creatieve steen die de intuïtie opent en een ondersteunende liefdevolle vibratie aan elke onderneming geeft. Het aardt spirituele energie e zet intuïtieve gedachten op het fysieke vlak in daden om.  Het kristal biedt ook steun aan spirituele reizenKristal Stilbiet, Stilbiet is een creatieve steen die de intuïtie opent en een ondersteunende liefdevolle vibratie aan elke onderneming geeft. Het aardt spirituele energie e zet intuïtieve gedachten op het fysieke vlak in daden om.
Het kristal biedt ook steun aan spirituele reizen door het fysieke contact te beschermen en geeft leiding en wijst de richting tijdens de reis, ongeacht wat de bestemming is.
Bij de hoogste vibratie gebruikt, helpt stilbiet je om naar de hogere spirituele regionen te reizen en bewust herinneringen aan ervaringen geïntegreerd mee terug te nemen.
Stilbiet werkt ondersteunend bij hersenstoornissen, strottenhoofdontsteking en versterkt de gewrichtsbanden. Het kristal zou eveneens een positief effect hebben bij smaakverlies.
Het beste werk je met stilbiet door het op de betreffende plek te plaatsen. Om ‘reizen’ te maken of je intuïtie te versterken kun je het kristal op je derde oog leggen.
Stilbiet kan diverse kleuren hebben: wit, roze, oranje, rood, geel en bruin.
Ze zien eruit als kleine kristalplaten of piramides als cluster.
Het kristal heeft een positieve werking op het hartchakra en kruinchakra.
Het kristal wordt soms samen met de apofylliet gebruikt.

Kristalheldere groet

Mieke Box 49