Kristallen en spirituele ontwikkeling

Kristallen en spirituele ontwikkelingKristallen en spirituele ontwikkeling. Een van de manieren waarop je je spirituele ontwikkeling kunt ondersteunen is door gebruik te maken van kristallen.

We worden allen geboren als spiritueel kosmisch wezen en iedereen beschikt over spirituele gaven van heldervoelendheid , helderhorendheid en helderziendheid. Helderziendheid is het vermogen verfijnde energie waar te nemen via beelden, visioenen of symbolen.
Helderhorendheid is het vermogen verfijnde energie waar te nemen via woorden, geluiden, klanken. Heldervoelendheid is het vermogen verfijnde energie waar te nemen als emoties, gevoelens, indrukken.
Een aantal kristallen die een ondersteunend effect hebben op je spirituele ontwikkeling zijn onder meer:
Labradoriet. Mediteren met de labradoriet vergemakkelijkt de toegang tot andere dimensies. We zijn multidimensionele wezens en kunnen ons herinneren via onder meer de labradoriet wie we werkelijk zijn, wat het doel van onze incarnatie is.
De blauwe saffier ondersteunt ons om hogere spirituele doelen die afgestemd zijn op jouw unieke zielskleur en – doel te manifesteren.

Het kristal dat telepathische vermogens bevordert is seleniet. Dit kristal is een steen voor communicatie.
Ioliet activeert en versterk spirituele gaven.
De blauwe maansteen bevordert je spirituele ontwikkeling door in inzicht in de verborgen mysteriën mogelijk te maken.
Laat je op je gevoel leiden bij het kiezen van het kristal. Je kunt hierbij op een dieper niveau communiceren met het kristal. Kies vanuit gevoel in vertrouwen, op die manier vergroot je je intuïtieve invoelen.
Word je bewust van je gedachten, beelden, gevoelens, indrukken die in je bewust binnenkomen. Probeer deze niet te analyseren, want dit proces speelt zich voorbij het fysieke gebied af.
Elke dag een paar minuten mediteren is een manier om je bewustzijn van verfijnde energieën te ontwikkelen. Stress vermindert, je intuïtie en spirituele gaven ontwikkelen zich vanuit bewust naar binnen te gaan. Indigo stenen en donkerblauwe stenen werken verdiepend meditatief en maken je ontvankelijker voor indrukken van verfijnde energie.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49