Lenormand duo

Een kaartlegging is al sinds een aantal eeuwen na Christus bekend geworden, deze werden gebruikt voor de voorspellende functie die de legging had. Hierbij werd gebruik gemaakt van tarot kaarten, Engelenkaarten, inzicht kaarten, Orakelkaarten en de Lenormandkaarten. Een bekende vorm van een Lenormand kaartlegging is de verleden-heden-toekomst, die bekend is geworden door Madame Lenormand.

Wie is madame Lenormand?

Een van de meest beroemde waarzegsters uit de negentiende eeuw is madame Lenormand. Zij was een vertrouweling van de door Napoleon gekroonde keizerin Josephine.

Al vroeg kwam zij in de koninklijke abdij van de Benedictijner vrouwen terecht. Hier bleek haar talent als ziener al uit, zij voorspelde financiële geluk. Daarna is zij als tiener kaarten gaan leggen voor mensen om haar heen en deed zij door het kaartleggen voorspellingen. Hierdoor is haar bekendheid als waarzegster gegroeid.

Wat haar interesseerde was het voorspellen en doen van kaartleggingen. In de hoofdstad van Frankrijk, de stad Parijs woonde zij aan de Rue de Tournon, waar zij niet openlijk kon uitkomen voor haar helderziendheid. Toch ging zij naast haar werk als verkoopster door met de voorspellende kaartleggingen. Om deze reden zijn er verschillende arrestaties geweest, met juist een positieve uitkomst. Namelijk de populariteit van madame Lenormand.

De carrière van madame Lenormand is te danken aan haar vrienden die wel haar voorspellingen waardeerden. Madame Lenormand haar leven, zal nooit vergeten worden.

Wat kan een Lenormand kaartlegging voor jou betekenen?

Wanneer jij vragen hebt over liefde, financiën of werk is het een idee om kaartleggingen te laten doen met lenormandkaarten om gedetailleerde informatie te verkrijgen. Voor een legging met lenormand kaarten kun je stilstaan bij vragen die gaan over:

  • Liefde en relatie
  • Keuzes
  • Financiën
  • Gezondheid
  • Werk, carrière en collega’s
  • Toekomst
  • Jouw levensdoel op aarde

Lenormand kaarten zijn opgebouwd uit geïllustreerde afbeeldingen die je direct kan begrijpen en interpreteren. Het is zo dat de positie van de kaart een betekenis heeft. Het is zo dat je hierdoor gedetailleerd in kan gaan op een vraag.

Het is zo dat de Lenormandkaarten genummerd zijn, waarbij de afbeeldingen jou een boodschap geven. De rode symbolen op de lenormandkaarten worden positief aangeduid, de zwarte symbolen op de lenormandkaarten zijn de uitdagende kanten van een situatie.

lenormand duo

Lenormandkaarten

Het is zo dat de kleuren van de lenormandkaarten afstammen van de tarot kaarten. De klavers op de kaart staan voor de actieve drijfveren. Schoppen geven antwoord over rationele kanten. Ruiten geven informatie over bezittingen, harten gaat over gevoelens, emoties en liefde.

Een lenormand kaartlegging bestaat uit 36 kaarten, waardoor je kan ontdekken wat er gebeurt in een meer alledaags perspectief. Het is zo dat een kaartlegging met Lenormand op verschillende manieren kan worden gedaan. Zo verschilt het aantal rijen, kolommen, de tijdsduur en natuurlijk de afloop.

Het is afhankelijk van de situatie en waarvoor de kaartlegging bedoeld is hoe deze kaartlegging wordt gelegd door een astroloog of door een medium of paragnost. De flexibiliteit van de lenormandkaarten is dus groot.

Aan de hand van Lenormandkaarten is het zo dat jij antwoord krijgt over jouw verleden, heden en toekomst vragen of juist dat je inzicht krijgt.

Het verschil tussen het leggen van tarot en lenormandkaarten

De waarzegkaarten verschillen allemaal. Het zien van de kaarten verschilt, het aantal kaarten verschilt. Het is zo dat tarot bestaat uit 78 kaarten, Lenormand uit 36 kaarten. Daarbij hebben lenormandkaarten afbeeldingen, waarbij wat te zien is meer decoratief is. Bij tarot kaarten is het zo dat de content op de kaart juist belangrijk is.

Bij Lenormand is het zo dat de kaarten staan voor positief, neutraal en negatief. Bij tarot kaarten is het zo dat deze niet worden aangeduid in goed of slecht. Dit gaat meer om het moment, het inzicht en de antwoorden.

De houding/positie van de lenormandkaarten is ook belangrijk, deze wordt altijd rechtop gelezen, de betekenis verandert niet. Het is zo dat bij het kaartleggen met tarot dat de betekenis verandert als de kaart omgekeerd is.

Het is niet zo dat een bepaalde soort kaartleggingen beter is dan de ander, dit is afhankelijk van jouw eigen gevoel hierbij.

Andere kaartleggingen

Een kaartlegging kan ook gedaan worden met orakelkaarten. Orakels zijn er juist om een korte en duidelijk boodschap over te brengen. Je hebt hiervoor geen kennis nodig over de symbolen, wat wel het geval is bij tarot.

Met de orakels is het zo dat je in contact komt met jouw innerlijke wijsheid, dit om begrip te krijgen in een bepaalde situatie. Deze inzichten komen tot stand doordat een energetische trilling de kaarten aantrekt waar het juiste antwoord op staat.

Bij de kaarten met orakels kun je vragen stellen als:

  • Ben ik op de juiste weg met mijn werk?
  • Wat is een manier om de financiële situatie te verbeteren?

Wil jij kaartleggingen laten doen?

Als niemand jou antwoorden kan geven op een vraag die jij hebt, dan is een goed advies om met een waarzegster in contact te komen die kan kaartleggen. Kaartleggingen kunnen helpen om inzicht te krijgen, antwoorden op vragen te krijgen maar ook om een nieuwe start te maken.

Onze consulenten met vele jaren ervaring kunnen kaartleggingen voor jou doen! Zij hebben de achtergrond waarbij zij paranormale gaven hebben en dus ook kunnen helderzien. Zij kunnen jou helpen met kaartleggen met lenormandkaarten of tarot kaarten. Zo kun jij inzicht krijgen in jouw verleden, heden en de toekomst. Ook kun jij op deze manier een duidelijk overzicht krijgen van jouw leven!

Ben jij benieuwd wat onze consulenten door kaartleggen voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar onze mailbox, doe een aanvraag bij een van de consulenten voor het leggen van lenormandkaarten. Ontvang van de consulenten en de lenormand legging de antwoorden die jij nodig hebt. Maak bijvoorbeeld een afspraak met Lies.