Lenormand duo

Een kaartlegging is al sinds een aantal eeuwen na Christus bekend geworden, deze werden gebruikt voor de voorspellende functie die de legging had. Hierbij werd gebruik gemaakt van tarot kaarten, Engelenkaarten, inzicht kaarten, Orakelkaarten en de Lenormandkaarten. Een bekende vorm van een Lenormand kaartlegging is de verleden-heden-toekomst, die bekend is geworden door Madame Lenormand.

Wie is madame Lenormand?

Een van de meest beroemde waarzegsters uit de negentiende eeuw is madame Lenormand. Zij was een vertrouweling van de door Napoleon gekroonde keizerin Josephine.

Al vroeg kwam zij in de koninklijke abdij van de Benedictijner vrouwen terecht. Hier bleek haar talent als ziener al uit, zij voorspelde financiële geluk. Daarna is zij als tiener kaarten gaan leggen voor mensen om haar heen en deed zij door het kaartleggen voorspellingen. Hierdoor is haar bekendheid als waarzegster gegroeid.

Wat haar interesseerde was het voorspellen en doen van kaartleggingen. In de hoofdstad van Frankrijk, de stad Parijs woonde zij aan de Rue de Tournon, waar zij niet openlijk kon uitkomen voor haar helderziendheid. Toch ging zij naast haar werk als verkoopster door met de voorspellende kaartleggingen. Om deze reden zijn er verschillende arrestaties geweest, met juist een positieve uitkomst. Namelijk de populariteit van madame Lenormand.

De carrière van madame Lenormand is te danken aan haar vrienden die wel haar voorspellingen waardeerden. Madame Lenormand haar leven, zal nooit vergeten worden.

Wat kan een Lenormand kaartlegging voor jou betekenen?

Wanneer jij vragen hebt over liefde, financiën of werk is het een idee om kaartleggingen te laten doen met lenormandkaarten om gedetailleerde informatie te verkrijgen. Voor een legging met lenormand kaarten kun je stilstaan bij vragen die gaan over:

  • Liefde en relatie
  • Keuzes
  • Financiën
  • Gezondheid
  • Werk, carrière en collega’s
  • Toekomst
  • Jouw levensdoel op aarde

Lenormand kaarten zijn opgebouwd uit geïllustreerde afbeeldingen die je direct kan begrijpen en interpreteren. Het is zo dat de positie van de kaart een betekenis heeft. Het is zo dat je hierdoor gedetailleerd in kan gaan op een vraag.

Het is zo dat de Lenormandkaarten genummerd zijn, waarbij de afbeeldingen jou een boodschap geven. De rode symbolen op de lenormandkaarten worden positief aangeduid, de zwarte symbolen op de lenormandkaarten zijn de uitdagende kanten van een situatie.

lenormand duo

Lenormandkaarten

Het is zo dat de kleuren van de lenormandkaarten afstammen van de tarot kaarten. De klavers op de kaart staan voor de actieve drijfveren. Schoppen geven antwoord over rationele kanten. Ruiten geven informatie over bezittingen, harten gaat over gevoelens, emoties en liefde.

Een lenormand kaartlegging bestaat uit 36 kaarten, waardoor je kan ontdekken wat er gebeurt in een meer alledaags perspectief. Het is zo dat een kaartlegging met Lenormand op verschillende manieren kan worden gedaan. Zo verschilt het aantal rijen, kolommen, de tijdsduur en natuurlijk de afloop.

Het is afhankelijk van de situatie en waarvoor de kaartlegging bedoeld is hoe deze kaartlegging wordt gelegd door een astroloog of door een medium of paragnost. De flexibiliteit van de lenormandkaarten is dus groot.

Aan de hand van Lenormandkaarten is het zo dat jij antwoord krijgt over jouw verleden, heden en toekomst vragen of juist dat je inzicht krijgt.

Het verschil tussen het leggen van tarot en lenormandkaarten

De waarzegkaarten verschillen allemaal. Het zien van de kaarten verschilt, het aantal kaarten verschilt. Het is zo dat tarot bestaat uit 78 kaarten, Lenormand uit 36 kaarten. Daarbij hebben lenormandkaarten afbeeldingen, waarbij wat te zien is meer decoratief is. Bij tarot kaarten is het zo dat de content op de kaart juist belangrijk is.

Bij Lenormand is het zo dat de kaarten staan voor positief, neutraal en negatief. Bij tarot kaarten is het zo dat deze niet worden aangeduid in goed of slecht. Dit gaat meer om het moment, het inzicht en de antwoorden.

De houding/positie van de lenormandkaarten is ook belangrijk, deze wordt altijd rechtop gelezen, de betekenis verandert niet. Het is zo dat bij het kaartleggen met tarot dat de betekenis verandert als de kaart omgekeerd is.

Het is niet zo dat een bepaalde soort kaartleggingen beter is dan de ander, dit is afhankelijk van jouw eigen gevoel hierbij.

Andere kaartleggingen

Een kaartlegging kan ook gedaan worden met orakelkaarten. Orakels zijn er juist om een korte en duidelijk boodschap over te brengen. Je hebt hiervoor geen kennis nodig over de symbolen, wat wel het geval is bij tarot.

Met de orakels is het zo dat je in contact komt met jouw innerlijke wijsheid, dit om begrip te krijgen in een bepaalde situatie. Deze inzichten komen tot stand doordat een energetische trilling de kaarten aantrekt waar het juiste antwoord op staat.

Bij de kaarten met orakels kun je vragen stellen als:

  • Ben ik op de juiste weg met mijn werk?
  • Wat is een manier om de financiële situatie te verbeteren?

Wil jij kaartleggingen laten doen?

Als niemand jou antwoorden kan geven op een vraag die jij hebt, dan is een goed advies om met een waarzegster in contact te komen die kan kaartleggen. Kaartleggingen kunnen helpen om inzicht te krijgen, antwoorden op vragen te krijgen maar ook om een nieuwe start te maken.

Onze consulenten met vele jaren ervaring kunnen kaartleggingen voor jou doen! Zij hebben de achtergrond waarbij zij paranormale gaven hebben en dus ook kunnen helderzien. Zij kunnen jou helpen met kaartleggen met lenormandkaarten of tarot kaarten. Zo kun jij inzicht krijgen in jouw verleden, heden en de toekomst. Ook kun jij op deze manier een duidelijk overzicht krijgen van jouw leven!

Ben jij benieuwd wat onze consulenten door kaartleggen voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar onze mailbox, doe een aanvraag bij een van de consulenten voor het leggen van lenormandkaarten. Ontvang van de consulenten en de lenormand legging de antwoorden die jij nodig hebt. Maak bijvoorbeeld een afspraak met Lies.

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 03 Evees
Evees
Ingesprek
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.