Leven vanuit (het) jouw Licht

licht mediumLeven vanuit (het) jouw Licht: een keuze voor deze tijd
Het is maar waar je in vertrouwt, in gelooft.
Helaas ketsen vaak mensen het licht zelf weg, omdat ze liever geloven dat zijzelf of hun partner of vrienden , collega’s bezeten ‘ zijn…het woord ‘licht ‘ werkt als een rode lap op een stier.

Hoe spectaculairder de verhalen en drama’s, hoe interessanter ?
Ik zal me hier nooit mee verbinden, het is een keuze die je zelf maakt om te denken, te praten, te leven  vanuit duisternis of vanuit het licht in jezelf. Het is een groot verschil om bijna geobsedeerd bezig te zijn met donkere duistere ( angst-) gedachten en anderzijds te weten dat er mensen zijn die deze donkere duistere gedachten onbewust of bewust projecteren/ ventileren naar anderen. Dat donkere duistere zit allemaal in ons al dan niet verborgen als één grote schaduw…die we liefst niet laten zien aan de buitenwereld. Voor heldervoelenden is dit heel voelbaar….en aangezien heel veel mensen bewuster in het leven staan, is die heldervoelendheid heel gewoon.

We weten allen dat in ons werk heel wat aan de gang is, heel donkere en duistere motieven hebben en niet nalaten die ook op elke manier in te zetten, schaamteloos zelfs. Dat wij dit weten en voelen spreekt wel voor zichzelf. We kunnen hier op twee manieren mee omgaan: vanuit dit weten en voelen kunnen we ons verbinden met het krachtigste licht van bijvoorbeeld AE MICHAEL of we reageren vanuit angst en dan laten we het duistere van de ander regelrecht naar binnen komen. Dus dat duistere….dat donkere….wordt helaas maar al te vaak gehaald vanuit Gene Zijde. Daar zitten die demonen, die duivels…sorry, ik durf hier toch stellig te schrijven dat dit onzin is en enkel maar angst voedt.
Die demonen, die duivels hoeven we niet te verhalen vanuit Gene Zijde, aan Gene Zijde is alle puur, is alles Licht en ondanks de diverse sferen aan Gene Zijde, is het niet wat sommigen hiervan plegen te maken.

Ik heb zelf zoveel hierrond gelezen, verward als ik was jaren geleden…hoe zit het nou met dolende zielen, hoe zit het nou met entiteiten die schade willen berokkenen aan nog levenden….eerlijk: ik had nog meer vragen dan antwoorden achteraf. Ik ben o.m. alles gaan lezen van Rulof, Steiner, Kubler- Ross, Jaap Hiddinga, Hans Stolp, Bailey., Bonny Bessem, …en nog zoveel meer….en één ding heb ik doorheen alle vakliteratuur geconcludeerd: het zit allemaal in ons, het licht, maar ook het duistere. Het is maar wat jij uit jezelf wilt halen, wilt leven, wilt stralen….

En dit is wat ik geloof en waarin ik nog steeds vertrouw: het Licht, want ze komen echt wel allemaal uit diezelfde stralende Bron van pure liefde. Heb jij hier een andere mening over, een ander gevoel dan is dat echt prima wat mij betreft, alleen…als ik nu nog iemand in een gesprek beluister die een strijd wilt voeren om het gelijk te halen dat er zoveel duisternis is, dat iemand bezeten is en al alles gedaan heeft om van die vervelende nare entiteiten af te komen en ik voel dat ik aanbots tegen een hele grote muur , dan kan ik niet anders dan iemand los te laten, want hierin kan ik iemand dan niet verder helpen dan wel door te sturen die misschien wel iets vanuit deze overtuiging kan betekenen.

Als medium, hulpverlener wil ik vooral zijn wie ik ben en waar ik voor sta en waar ik in vertrouw, en hierin mijn grenzen verleggen als een kameleon  meedraaien om meer bellers of cliënten te verzamelen, doe ik niet. Dit zou de hoogste vorm van zelf-verraad zijn en dit is niet mijn taak hierin.

medium angelHoe dan ook: het is niet moeilijk mensen die niet goed geaard zijn, een zweeftocht naar gene zijde willen maken of willen vluchten uit het leven zelf, hiervan te overtuigen.
Aarden lijkt wel voor dit soorten zoekenden als vloeken….lieve mensen, het leven mag iedereen leven zoals hij het wil of verkiest, je kan blijven hopen op een beter leven op aarde, maar je zal het niet kunnen beleven als je niet indaalt op in je lichaam, op de aarde en het leven niet in de totaliteit wilt omarmen. Spiritueel leven is geenszins het ontkennen van het aardse leven, het is geenszins het opentrekken van een schuifje, het is niet omdat iemand heel veel cursussen volgt omwille van het opdoen van kennis, of om het ego op te poetsen, of met het spirituele te flirten dat je sowieso beter bent dan iemand die hier niets voor doet, én toch in het dagelijks leven getuigt van spirit, bezieling, begeestering, afgestemd op het zielsdoel.

De ene vlucht in slik- weg pillen, sigaretten, drug,  de andere vlucht onbewust  in zweef-weg spiritualiteit: spiritualiteit is het leven voluit leven, omarmen, met ups en downs, de dualiteit ervan doorzien, inzien, en elke keer weer de diepe verbinding aangaan met jouw ziel…en dat: dat kan niemand anders voor je doen. Hier moet iedereen doorheen wandelen, niet door te strijden of te vechten, maar het kan ook vreugdevol, met meer gemak. Niemand heeft ons beloofd dat het makkelijk zou worden: word die dappere vredeskrijger vanuit jouw licht, een lichtend voorbeeld voor elkaar…al die kleine allesbeduidende lichtjes worden één groot licht. En dat, dat is de bedoeling van ons gezamenlijke doel in dit leven, op de prachtige plek waar we nu allen grofstoffelijk leven.

Pas dan kan je veilg en met een sterke basis de zovele dimensies doorkruisen zonder jouw weg te verliezen.
Zoek het toch niet te ver, wat op je pad komt zal zich openbaren, op het juiste kosmische moment, je hoeft helemaal niets te forceren, noch voortijdig welke chakra te laten openen….de weg toont zich vanzelf, als je maar kan luisteren naar de stem van je Ziel.

medium lichtwerker

 

 

 

 

Keep the light , feel the light, live in light.
Stay connected with YOUR LIGHT.
© Medium Mieke

www.miekecoigne.com