Light and Shadows deel 2

Light and Shadows deel 2. In het eerste deel van dit blog heb ik het gehad over het licht en het duister.  Zowel op de aarde als in de sferen rondom de aarde zijn er duistere energieën aanwezig oftewel wezens die zich hebben verbonden met de schaduwzijde van het bestaan.Light and Shadows deel 2. In het eerste deel van dit blog heb ik het gehad over het licht en het duister.
Zowel op de aarde als in de sferen rondom de aarde zijn er duistere energieën aanwezig oftewel wezens die zich hebben verbonden met de schaduwzijde van het bestaan.
Als je helderziend of voelend ben dan kun je deze wezens waarnemen.
Ze laten zich niet op een verfijnde manier zien helaas maar als je goed in je energie zit en je goed geaard bent kunnen ze je ook geen angst of onrust aanjagen.
Want angst daar gaat het om daar voeden zij zich mee. Hoe ze dat doen? Doordat jij je angstig bezorgd of onrustig maakt of dat je in je verdriet gaat hangen maak je een opening in je veld. Oftewel je aura verzwakt zich dan en vertoont op den duur scheurtjes en of zwakke plekken.

Omdat zij heel slim zijn zien ze ook meteen de zwakte van de mens en daar nestelen ze zich dan in de aura van de mens en tappen dan van je energie.
Als je jezelf goed aard en jezelf bewust blijft dat deze energieën rond de aarde en ook op de aarde aanwezig zijn dan kunnen ze je niets doen.
Ze houden niet van het licht wat je uitstraalt, dus ontwijken ze je en gaan op zoek naar mensen die wel zwak zijn en open staan.
Dit is nagenoeg nog wat onschuldig te noemen.

We hebben allen wel eens te maken met gevoelens van onzekerheid en angst en dan voelen we onszelf wel eens een tijdje naar.
Maar op het moment dat we onszelf weer verbinden met ons licht verdwijnen ook de negatieve energieën weer.
Er zijn ook heel wat minder fraaie wezen uit de schaduwzijde aanwezig en deze wezens zijn heel intelligent.
Deze zijn machtiger en invloedrijker. Ze kunnen zich voordoen als profeten en mensen op een dwaalspoor brengen zodat men verre van het licht wordt gehouden.
Helaas is dit al heel lang gaande. Ze zetten je op een dwaalspoor en vertellen je bv dat het kwaad niet bestaat dat dit slechts in de mind van de mensen leeft.
Ook kunnen ze je vreemde gedachten en of erger moord of zelfmoordneigingen ingeven.
Het kwaad bestaat dus wel degelijk en het is aan ons om het licht van het duister te kunnen onderscheiden zodat je niet zelf het slachtoffer wordt van hun kwaadwilligheden.

In de sferen rond de aarde heersen de wezens die al langere tijd de mensheid op aarde proberen te onderwerpen en te overheersen.
Uiteraard is dit nog steeds gaande maar sinds 2012 het jaar waarin men dacht dat de aarde zou ophouden met haar bestaan is er een toenemende hogere lichtfrequentie naar de aarde gekomen waardoor vele van de schaduwwezens zijn verdwenen.
Hoe meer de mensheid leert om haar energie te bundelen en zich bewust wordt van wat er werkelijk gaande is op de aarde en rondom de aarde hoe meer energie we kunnen bundelen en dit naar het elektromagnetisch rooster rondom de aarde kunnen sturen.

Het licht zal zich verspreiden en de duisternis langzaam maar zeker verdrijven. Zodat het hele aardse systeem uit elkaar valt en er een nieuw tijdperk kan gaan ontstaan. Voor het zover is mogen we elkaar gaan helpen om dit bewustzijn ook aan te boren.
Geen angst hebben voor wat er werkelijk gaande is maar weten dat alles wat er is kan veranderen door middel van onze gebundelde krachten.

Licht, liefde en zuiverheid dat is waar de mensheid op wacht en aangezien wij de mensheid zijn kunnen wij daar gezamenlijk voor zorgen dat dit ook daadwerkelijk kan gaan werken.
Door het uitgezonden licht verzwakt de energie van de schaduwkant en komt er licht in de duisternis.
Daarmee zal de door de schaduwwezens geïnfecteerde mens weer licht gaan worden en de aarde kan weer ademhalen net als haar bewoners.
Te simpel voor woorden? Misschien wel, misschien is dit juist wat nodig is in plaats van al die oeverloze gesprekken en panikerende gedachten.

Ik laat het licht mij voorgaan, en wil een baken zijn voor vele mensen.

Wil je hier eens met mij over van gedachten wisselen schroom dan niet om mij te contacten.

Hartegroet,
Elisa-Lis