Master medium

Master medium

Er zijn punten in het leven waar iedereen langs komt. Je kan dan vragen hebben die je eigenlijk aan niemand kan stellen omdat niemand je er een antwoord op kan geven. Als je op dat punt bent gekomen, of andere problemen hebt, kan je altijd een master medium bellen of bezoeken.

Het is fijn dat ze dan een luisterend oor kunnen bieden en een fijn gesprek met je aangaan. Een medium is iemand met een paranormale gave. Een medium/paragnoste krijgt boodschappen door van wezens als geesten, gidsen, entiteiten en engelen. Een medium kan je helpen als reiki master, ervoor zorgen dat zwarte magie weg gaat, je helpen met relatie problemen of praten over tweelingzielen.

Een ervaren medium kan ook boodschappen doorgeven aan zulke wezens. Een top medium heeft dus buiten zintuigelijke gaves. Een medium kan ook contact leggen met overleden personen. Dit kan voor de nabestaande betekenen dat ze eventueel nog vragen kunnen stellen of nog een laatste ding kunnen vertellen. Maar wat is het doel van een medium dan eigenlijk? En wat maakt een medium een master medium.

Je hebt ze vast wel, een lastige levensvraag waar je eigenlijk bij niemand mee terecht kan. Een medium kan dan goed van pas komen. Zij kunnen jou helpen de antwoorden te zoeken op de levensvragen die je hebt. Door deze antwoorden kun jij nieuwe inzichten krijgen waarbij ook toekomst voorspellingen jou kunnen helpen.

Relatie problemen, toekomstvoorspellingen of het opheffen van blokkades zijn ook onderwerpen waar een master medium je bij kan helpen. Hij of zij zal je dan zo zorgvuldig mogelijk begeleiden in het maken van de juiste keuzes en je op het juiste pad zetten. Maak bijvoorbeeld een afspraak met medium Arlette.

De verschillende gaven van een ervaren medium

Een master medium kan verschillende gaven hebben die hij kan gebruiken om tot een advies te komen en voorspellingen te kunnen doen. Een master medium kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kan een master medium of paragnost jou helpen met bepaalde dingen op verschillende manieren tijdens consulten.

Elk master medium of paragnost is anders. Zo kan een master medium gespecialiseerd zijn in de liefde of pendel en kan een top kaartlegster gespecialiseerd zijn in de kaartlegging van engelenkaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten.

Hiermee kan een medium of paragnoste helpen met het beantwoorden van levensvragen, het doorgeven van boodschappen of voorspellingen doen die betrekking hebben tot een bepaalde situatie.

Een helderziend master medium of paragnost

Een helderziend master medium of paragnost ziet beelden, symbolen of verhalen in zijn of haar hoofd. Deze beelden kunnen voorkomen tijdens een consult of tijdens het dagelijkse leven. Een helderziend master medium gebruikt zijn of haar gave van het zien om advies te kunnen geven aan mensen.

Wanneer een medium of paragnoste helderziend is dan is het mogelijk dat zij jou vertellen of uitleggen wat er bij jou in de toekomst gaat gebeuren. Dit is bedoeld om jou te helpen met het voorbereiden wat er komen gaat. Dit kan van toepassing zijn op bijvoorbeeld een nieuwe baan.

Een heldervoelend master medium

Een heldervoelend master medium voelt emoties, energieën of lichamelijke sensaties. Op die manier kan een heldervoelend master medium informatie verkrijgen over situaties, personen en problemen. Deze informatie wordt dan gebruikt voor advies tijdens consults.

Een medium of paragnoste die heldervoelend is kan jou bijvoorbeeld helpen bij relatie problemen. Iemand die heldervoelend is die kan namelijk de emoties van beide personen voelen en hier bij helpen. Het begeleiden van een medium die helderziend is bij relatie problemen kan heel verlichtend werken.

Een helderwetend master medium

Een helderwetend master medium weet dingen op een diep niveau, zonder dat hij of zij weet hoe hij of zij aan die kennis komt. Zo kan een helderwetend master medium een top kaartlegger zijn, omdat ze op een bepaalde manier de toekomst kan voorspellen en advies kan geven over het verleden, heden of toekomst.

Ook een helderwetend medium of paragnoste kan jou met relatie problemen helpen, zij weten namelijk dingen die je zonder deze gave niet kan weten. Dit kan tijdens een eerlijk gesprek met een medium een fijne manier zijn om dingen verhelderd te krijgen.

Een helderhorend master medium

Een helderhorend master medium hoort stemmen of geluiden. Deze stemmen of geluiden kunnen van levende personen, maar ook van overledene personen, engelen of andere wezens zijn. Een helderhorend master medium gebruikt deze geluiden om advies te kunnen geven en voorspellingen te doen.

Een helderruikend master medium

Een helderruikend master medium ruikt geuren of aromaten. Deze geuren of aromaten kunnen van natuurlijke oorsprong zijn, maar ook van overledene personen, engelen of andere wezens. Een helderruikend master medium gebruikt deze geuren of aromaten om advies te kunnen geven en voorspellingen te doen.

Een fijn gesprek en een luisterend oor voor je relatie problemen, toekomstvoorspellingen of levensvragen

Bij Top Paragnosten bieden onze professionals een luisterend oor aan ieder die dat nodig heeft. Zit je bijvoorbeeld met relatie problemen? Een master medium kan je helpen met het oplossen van deze relatie problemen en de liefde. Je kan steun bij ze zoeken en ze bieden helpende hand.

Toekomstvoorspellingen kan een master medium ook voor je doen. Vaak doet master medium dit aan de hand van kaartleggingen, zoals engelenkaarten, Lenormand kaarten en Tarot kaarten. De naam zegt het al, tijdens een reading of consult wordt er in dit geval gekeken naar de toekomst of nabije toekomst.

Dit kan gaan over vragen als ‘wanneer krijg ik een nieuw baan, wanneer ga ik verhuizen en wat gaat er op mijn pad komen’ Toekomstvoorspellingen zijn er om antwoorden te krijgen over de toekomst. De meest bekende vorm van een medium die de toekomst in kan kijken is een waarzegster.

Een master medium of top medium kan ook goed levensvragen beantwoorden. Levensvragen kunnen over van alles gaan Het kan gaan over het verleden, heden of toekomst. Bepaalde dingen of bepaalde situaties die zijn voorgevallen.

Met een master medium spreken over zielsverwanten en tweelingzielen

Er zijn dus verschillende situaties waarvoor je een medium kan spreken. Het praten over zielsverwanten en tweelingzielen is daar ook een onderwerp van.

Zielsverwanten zijn mensen die vanaf het begin af aan al een sterke band hebben met een ander persoon. Dit kan bijvoorbeeld een partner, vriend of collega zijn. Een tweelingziel is iemand waarmee je een sterke klik hebt en voelt alsof je elkaar al jaren lang kent, als een soort tweeling dus.

Het herkennen van je tweelingziel is niet altijd makkelijk. Daarom is het altijd handig om met een medium te spreken over dit onderwerp. Onder begeleiding van een ervaren medium kan je in contact komen met je tweelingziel of zielsverwant.

Nieuwsgierig naar een reading, maar weet je niet wat je moet verwachten?

Wanneer je nieuwsgierig bent naar een reading, is het belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Er zijn verschillende soorten readings en er komt dan ook veel bij kijken. Een reading is vaak erg persoonlijk en het is dan ook belangrijk dat je een medium kan vertrouwen.

Bij Top Paragnosten zijn wij transparant over onze readings en kosten. We werken met vaste tarieven, dus je weet van tevoren altijd wat een reading gaat kosten. Ook vinden wij het belangrijk dat er duidelijkheid is over de inhoud van een reading.

Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er tijdens een reading besproken gaat worden. Wanneer je nog vragen hebt of meer wilt weten over een bepaalde reading, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Bepaalde dingen kwijt aan master medium

Het kan wel eens voorkomen dat je onzeker bent over bepaalde situaties. Dit kan gaan over relatie problemen, liefde of andere levensvragen. Dit kan zorgen voor een blokkade in je leven. Een master medium of top medium kan je hierbij helpen.

Een master medium of top medium is gespecialiseerd in zijn gave. Elke master medium of top medium is ergens anders in gespecialiseerd. Een helderziende is bijvoorbeeld gespecialiseerd in het zien van booschappen, waar een andere master medium gespecialiseerd is in relatie problemen.

Wat kan een master medium voor mij betekenen?

Zoals eerder vertelt kan je een medium ook vragen contact te leggen met een overleden persoon. Dit is alleen op aanvraag van de nabestaanden. Op deze manier kunnen de nabestaanden nog in contact komen met hun geliefden. Ze kunnen nog openstaande zaken bespreken of simpelweg gedag zeggen.

Een top medium kan je ook op andere manieren helpen in het rouwproces. Je moet een top medium zien als iemand die je een helpende hand kan bieden. Je moet mediums zien als een life coach, een helpende hand in moeilijke tijden of bij moeilijke vragen.

Een medium geeft adviezen aan de hand van de boodschappen dij zij toegezonden krijgen. Mediums kunnen deze boodschappen op verschillenden manieren ontvangen. Zo kan hij helderziend zijn, dit houd is dat de medium boodschappen krijgt doormiddel van beeldvorming. Zo kan je denken aan het bekende beeld van een glazen bol.

Helderhorend, dit houd is dat de medium informatie krijt toegesproken. Hij hoort geluiden en de wezens die hem informatie geven. heldervoelend, dit houd in dat de medium boodschappen krijgt doormidden van gevoel. Zo kan je denken aan het voelen van emoties. Helderruikend, dit houd in dat de medium de boodschappen krijgt doormiddel van geur. Eigenlijk kan je gerust zeggen dat elke medium het op zijn eigen manier doet.

Verschillende rollen van een master medium

Zoals we hebben kunnen lezen kan een master medium er op verschillend manieren voor je zijn. Een master medium kan een Reiki master zijn, een top kaartlegster of gespecialiseerd zijn in relatie problemen.

Een master medium als Reiki master

Een Reiki master is niet iemand die een luisterend oor biedt en je moet er niet heen gaan om levensvragen te laten beantwoorden. Een Reiki master is namelijk een healer. Een healer doet aan healing en kan jou helpen met pijntjes. Deze pijnen kunnen zowel fysiek als psychisch zijn. Healing wordt gedaan door middel van energieën.

Een Reiki master kan ook healing op afstand doen. Jullie hoeven dus niet in dezelfde kamer te zitten.

Een master medium als top kaartlegster

Een top kaartlegster maakt gebruik van de verschillende kaartleggingen. Een kaartlegger is iemand die gebruik maakt van kaarten als de engelenkaarten, Lenormand kaarten en Tarot kaarten. Een kaartlegging kan een toegevoegde waarde bieden aan het gesprek om tot verdere inzichten te komen. Dit kan gaan over financiën, werk, liefde of relatie.

Bij de engelen kaarten wordt er beroep gedaan op de engelen. Zij geven dan een boodschap door. Een master medium is niet altijd in staat om te communiceren met deze engelen, maar dat is niet erg. Kaartleggers geven vaak informatie over het verleden, heden of toekomst.

Tarot en Lenormand kaarten worden ook voor dit doeleinde gebruikt. Een Lenormand kaartlegging is eigenlijk niets anders dan een Tarot kaartlegging. Alleen gebruiken ze hiervoor andere beelden of symbolieken.

Een fotoreading laten doen door een medium of paragnost

Tijdens een gesprek met een medium of paragnost kan het ook zo zijn dat een fotoreading jou antwoorden en inzichten kan bieden. Bij een fotoreading kun je aan de medium of paragnost een foto laten zien van iemand, een product of een ander voorwerp dat betrekking heeft op iemand. Een medium kan hierdoor boodschappen ontvangen en dit naar jou toe uitspreken.

Een fotoreading door een medium of paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties van bijvoorbeeld een overleden dierbare. Een fotoreading is ook mogelijk om uit te laten voeren via de e-mail.

Een top medium in relatie problemen

Een top medium die gespecialiseerd is in relatie problemen kan je helpen met het oplossen van jullie relatieproblemen. Zoals we al weten zijn er veel verschillende soorten relaties. Denk aan een liefdesrelatie, maar ook echtparen die al lang bij elkaar zijn en een relatie hebben met ups en downs.

Een top medium kan een goede gesprekspartner zijn. Hij luistert naar je verhaal, maar is ook eerlijk en geeft adviezen op maat. Zoals we al weten is niet elke relatie hetzelfde en kunnen de problemen die jullie hebben ook anders zijn dan die van iemand anders. Neem dus altijd even de tijd om te kijken welke medium bij jullie past.

Het vinden van de geschikte mediums en paragnosten

Online zijn er veel consulenten die jou kunnen helpen, advies geven en kunnen uitleggen wat er aan de hand is. Zij kunnen je helpen met relatie problemen, zielsverwanten, tweelingzielen of andere dingen.

Geen idee welk soort medium of paragnost bij jou hoort en past? Het is verstandig om te kijken naar het profiel en de box van het medium. Er zijn namelijk veel verschillende mediums en paragnosten die je kunnen helpen. Op de website vindt je de verschillende mediums.

Bij Top Paragnosten wordt er gewerkt met een top medium, een top kaartlegster en een ervaren medium. Mensen die gespecialiseerd zijn in het mediumschap en in hun eigen gave. Bij elk profiel en elke box staat wat het master medium kan doen en waar het master medium in gespecialiseerd is. Op deze manier kan je een gevoel krijgen bij het master medium of paragnost.

Bel vandaag een master medium

Geen van de manieren is fout. Maar wat maakt een medium nou precies een master medium? Hij of zij is een master medium als alle informatie en adviezen die hij of zij geeft correct is. Het is daarom om zeer belangrijk om de juiste medium te zoeken. Een master medium weet direct antwoord te geven op de vragen die je stelt en is eerlijk over de situatie.

Heb je een vraag waar niemand de antwoorden op kan bieden? Of heb je advies nodig in je relatie? Neem dan nu contact op met een van onze mediums / paragnosten. Paragnost Thea bijvoorbeeld. Zij helpen je graag met het beantwoorden en oplossen van je problemen. Misschien helpt een fotoreading van wel!

Je kan een medium bellen, of met een master medium chatten. Maar ook kan je een master medium een e-mail sturen.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties en -situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Beschikbaar
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Ingesprek
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 02 Marya
Marya
Ingesprek
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Ingesprek
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Offline
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette Keur
Medium Jeanette Keur
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.