Master medium

Master mediumEr zijn punten in het leven waar iedereen langs komt. Je kan dan vragen hebben die je eigenlijk aan niemand kan stellen, omdat niemand je er een antwoord op kan geven. Als je op dat punt bent gekomen, of andere problemen hebt. Is er wel een mogelijkheid voor contact. Je kunt altijd een master medium bellen of bezoeken.

Master medium consulteren

Het is fijn dat een Mastermedium een luisterend oor kan bieden en een fijn gesprek met je aangaan. Een medium is iemand met een paranormale gave. Een medium/paragnoste krijgt boodschappen door van wezens als geesten, gidsen, entiteiten en engelen. Een medium kan je helpen als reiki master. maar je ook helpen met relatie problemen of praten over tweelingzielen.

Een medium krijgt boodschappen door

Een ervaren medium kan ook boodschappen doorgeven aan zulke wezens. Een top medium heeft dus buiten zintuigelijke gaven. Daarbij kan een medium ook contact leggen met overleden personen. Dit kan voor de nabestaande betekenen dat ze eventueel nog vragen kunnen stellen. Of nog een laatste ding kunnen vertellen. Maar wat is het doel van een medium dan eigenlijk? En wat maakt een medium een master medium.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Beschikbaar
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 04 Albert
Albert
Offline
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

MasterMediums zijn er om vragen te beantwoorden

Je hebt ze vast wel, een lastige levensvraag waar je eigenlijk bij niemand mee terecht kan. Een medium kan dan goed van pas komen. Zij kunnen jou helpen de antwoorden te zoeken op de levensvragen die je hebt. Door deze antwoorden kun jij nieuwe inzichten krijgen. Waarbij ook toekomst voorspellingen jou kunnen helpen.

Relatieproblemen, toekomstvoorspellingen of het opheffen van blokkades zijn ook onderwerpen waar een mastermedium je bij kan helpen. Hij of zij zal je dan zo zorgvuldig mogelijk begeleiden in het maken van de juiste keuzes en je op het juiste pad zetten.

De verschillende gaven van een ervaren medium

Een master medium kan verschillende gaven hebben die hij kan gebruiken om tot een advies te komen en voorspellingen te kunnen doen. Een mastermedium kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Aan de hand van deze gaven kan een master medium of paragnost jou helpen met bepaalde dingen op verschillende manieren tijdens consulten.

Elk master medium of paragnost is anders. Zo kan een master medium gespecialiseerd zijn in de liefde of pendel. En kan een top kaartlegster gespecialiseerd zijn in de kaartlegging van engelenkaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten. Hiermee kan een medium of paragnoste helpen met het beantwoorden van levensvragen. Maar ook het doorgeven van boodschappen of voorspellingen doen. Die betrekking hebben tot een bepaalde situatie.

Je kan een medium bellen, of met een mastermedium chatten. Maar ook kan je een master medium via een e-mail consulteren. En natuurlijk ook bellen.

Mastermedium bellen