Medium Jasmijn, specialisatie relaties en vriendschappen

jasmijnMedium Jasmijn, specialisatie relaties en vriendschappen. De specialisatie van medium Jasmijn, te vinden op de spirituele lijn Top-Paragnosten, is alles op gebied van relaties en vriendschappen. Daar kun je haar alles over vragen, ze vindt geen enkele vraag te gek.

Medium Jasmijn is te vinden onder boxnummer 57 bij Top-Paragnosten. De meeste vragen die door bellers van een spirituele hulplijn worden gesteld, gaan over relaties en verbintenissen, waaronder vriendschappen, maar ook familiaire verbintenissen.

Ze is een spiritueel medium, ze heeft ook diverse spirituele gaven. Ze is kaartlegster, gespecialiseerd in het leggen van de Lenormand kaarten. Als je haar belt,. Medium Jasmijn, heeft ze jouw geboortedatum nodig.

Je naam en geboortedatum zijn genoeg om aan haar mee te geven, zij gaat dan aan de slag om voor jou de antwoorden op je vragen aan jou mee te geven. Ze doet dat met haar gaven en door middel van het leggen van de Lenormand.

Niet alleen voor vragen over relatie en vriendschappen staat ze voor je klaar, medium Jasmijn. Ook voor vragen op andere vlakken, als het financiƫle, bij een depressie, als je daarmee worstelt of een van je dierbaren.

Ook voor vragen over opvoeding kun je bij haar terecht. Het krijgen van een kleine is een wonder. Maar kan je hele leven op zijn kop zetten. Er is geen handboek voor opvoeden. Net alsof iedereen het wel weet.

Net zoals we denken dat iedereen wel weet wat liefde is. Krijg je dat niet mee, heb je later eerst veel lessen op je pad, voordat je de liefde als zodanig onder de knie hebt. Laat liefde nou het middel zijn bij opvoeding.

Dat wil niet zeggen, alles voor de kinderen over hebben, ze bij alles helpen en voor ze klaarstaan. Liefde bij opvoeding betekent, ik laat ze voelen dat ze gewenst zijn. Dat ze vrij zijn in hun doen en laten, maar dat er daarbij ook grenzen zijn aan wat wel en niet kan.

Zo zie je dat liefde en opvoeding heel veel met elkaar te maken hebben. Als je je kinderen met liefde opvoedt, zul je merken dat ze zich veilig voelen, de rust in zichzelf hebben. Een eigen mening durven te vormen. Blaken van het zelfvertrouwen.

Dat ze ook nee durven zeggen op vragen. Jij biedt ze immers de juiste manier van liefde. Daar hoort geen straf bij of harde woorden. Kinderen zijn heel kwetsbaar en zoeken constant bevestiging dat ze alles goed doen.

Als jij ze positief als ouder stimuleert, en ze laat voelen dat zoals ze het doen, heel goed is. En daarbij aangeeft dat het soms ook anders kan. Dus niet beter! Zul je zien dat jouw kinderen hun eigen weg durven te kiezen.

Ze voelen zich immers op de juiste manier geliefd. En medium jasmijn van Top-Paragnosten kan je hier uitstekend bij helpen, als je vastloopt bij de opvoeding van je kinderen. Kinderen eigenlijk in alles positief stimuleren, geeft Jasmijn aan.

Als jij goed in je vel zit, als ouder, zitten je kinderen dat ook. Jij bent hun rustpunt en hun spiegel. En zij zijn jouw spiegel. Zijn ze druk, onhandelbaar, kijk dan eens hoe je jezelf voelt.