Medium liefde

Medium liefde

Liefde speelt een zeer voorname rol in onze levens. Liefde voor jezelf uiteraard want hoe kun je het anders een ander geven, liefde voor anderen, voor mensen die je ontvallen zijn en liefde voor elkaar. Liefde is een heel breed begrip en liefde kan ook voor verwarring zorgen, voor beklemming.

Dan weet je niet wat je moet en zou je graag weten hoe de toekomst eruit ziet en hoe het in het verleden was. Medium en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zoals ook waarzeggers, paragnosten en helderzienden vaak met dit onderwerp te maken krijgen en er door hun gaven en ervaring prima mee uit de voeten kunnen. Je kiest op grond van de bio’s op onze website aan welke van onze specialisten jij je vraag wilt stellen. Mocht naderhand blijken dat er een nog beter medium liefde is, dan wordt de vraag in jouw belang gewoon doorgeschoven.

Leg op verschillende manieren contact met het medium liefde

Liefde is universeel en liefde maakt blind. Heb je specifiek vragen voor het medium liefde, dan kun je op verschillende manieren contact leggen. Of je maakt een afspraak of plant een telefonisch consult in, of je kiest voor e-mail en een E-consult, terwijl sms en chatten ook heel goed kan anno 2019.

Het tekent de vooruitgang en de houding van ons sterke team van specialisten, die allemaal hun sporen in de spirituele wereld al lang en breed verdiend hebben. Veel van onze mediums, paragnosten, helderzienden en waarzeggers zijn door het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’ dat enkele jaren op de Nederlandse televisie was bekend geworden. In alle gevallen zijn ze zuiver spiritueel en kunnen ze als geen ander ondersteuning bieden en antwoorden geven op prangende vragen over het leven en de liefde.

Probeer altijd je vraag zo helder mogelijk te formuleren

Als je de meest moderne manieren van contact leggen met bijvoorbeeld medium liefde kiest, dan ga je een E-consult aan of je kiest voor chatten. Een E-consult biedt daadwerkelijk de nodige voordelen. Zo kun je de tijd nemen om de vraag waarmee je zit helder te formuleren wanneer jij dat wilt en jij die vraag ook goed scherp voor de geest hebt.

Want dat is wel belangrijk, dat je de vraag zo goed mogelijk stelt. Want dan krijg je ook het meest duidelijke antwoord. Jij stelt de mail dus op wanneer jij wilt en stuurt die naar medium liefde. Geheid dat je binnen drie dagen en vaak al eerder al antwoord hebt. Dat antwoord kun je blijven gebruiken en vaker lezen en dat is een voordeel ten opzichte van een telefonisch consult.

Dat gaat soms voor jouw gevoel zo snel dat je ondanks het feit dat je alles zo goed en zo kwaad hebt opgeschreven de essentie mist of niet kunt terughalen uit het gesprek. Hetzelfde geldt voor een chatsessie, iets dat je vanuit alle plaatsen op de wereld kunt doen. Ook nu is het weer een kwestie van het zo goed mogelijk componeren van de vraag wil je ook het meest duidelijke antwoord of een duidelijke richting.

Vergeet bij zowel een E-consult als een chatsessie nooit de naam en geboortedatum te melden. En uiteraard is het ook verstandig een foto toe te voegen. Overigens kunnen vele van onze specialisten ook prima met dieren werken.

De klant speelt bij ons altijd de hoofdrol

Neemt niet weg dat je medium liefde uiteraard ook nog steeds gewoon kunt bellen of ontmoeten. De mogelijkheden om je te laten begeleiden door een van onze specialisten is dus aanzienlijk toegenomen en dat is uiteraard een uitstekende zaak. Je kunt voor vragen over alles wat op je levenspad komt terecht, zoals je ook voor vragen over het verleden en de toekomst bij een van onze mensen neer kunt leggen.

Wij vormen samen een hecht team. Daarbij speelt de klant altijd de hoofdrol. Stel jij stuurt en vraag naar iemand van wie jij op grond van ingewonnen informatie dat het de beste optie is. Vervolgens denkt de specialist dat een collega dit onderdeel toch beter kan, dan speelt hij jouw hulpvraag gewoon door zodat jij het beste antwoord krijgt. Zo doen wij dat en omdat iedereen behalve algemene vaardigheden ook zeer specialistische werkzaamheden kan verrichten, is er vrijwel geen onderwerp of vraag waarmee we niet uit de voeten kunnen.

Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden

Een fotoreading over de liefde? Dat is ook al prima mogelijk en dit koste je slechts 25 euro, zoals je voor een E-consult slechts vijf euro meer kwijt bent. Kwaliteit kost dus niet altijd de hoofdprijs, dat bewijzen wij wel met de door ons gehanteerde prijzen. Over prijzen en betalen gesproken. Veel van onze diensten reken je af met credits. Zo kan medium Arlette je helpen met een fotoreading!

Je belt en maakt een account aan. Vervolgens kun je credits bestellen. Je betaalt er met de bekende betaalmiddelen als IDEAL en PayPal en koopt tien credits voor tien euro. Vervolgens is het zo dat hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Met been credit kun je een minuut bellen of chatten.

Je had nog zoveel lieve dingen tegen een overleden dierbare willen zeggen

Terug naar de liefde, want hoe mooi dit kan zijn, hoeveel problemen er zeker ook ontstaan rondom dit thema. Liefdesverdriet kan een reden zijn een van onze specialisten in te schakelen, om je te helpen je emoties onder controle te krijgen en weer de goede dingen gaat doen. Liefde voor het nu en het verleden, bijvoorbeeld voor een overleden dierbare tegen wie je nog had willen zeggen hoeveel je eigenlijk van hem of haar hield.

Het gaat maar om een ding: het beste voor jou!

Elk van onze waarzeggers, helderzienden, mediums en paragnosten kan met dit thema uit de voeten en dus is het voor jou een kwestie van kiezen. Dit kun je doen via onze website waar per specialist een waarheidsgetrouwe bio is geschreven met daarbij ook die zaken waarin hij of zij uitblinkt. Als team wil men steeds maar een ding; het beste voor jou. Het beste voor de klant dus. Waar zie je dat nog? Medium Danielle kan je daarbij helpen!