Medium liefde

Medium liefde

Liefde speelt een zeer voorname rol in onze levens. Liefde voor jezelf uiteraard want hoe kun je het anders een ander geven, liefde voor anderen, voor mensen die je ontvallen zijn en liefde voor elkaar. Liefde is een heel breed begrip en liefde kan ook voor verwarring zorgen, voor beklemming.

Dan weet je niet wat je moet en zou je graag weten hoe de toekomst eruit ziet en hoe het in het verleden was. Medium en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zoals ook waarzeggers, paragnosten en helderzienden vaak met dit onderwerp te maken krijgen en er door hun gaven en ervaring prima mee uit de voeten kunnen. Je kiest op grond van de bio’s op onze website aan welke van onze specialisten jij je vraag wilt stellen. Mocht naderhand blijken dat er een nog beter medium liefde is, dan wordt de vraag in jouw belang gewoon doorgeschoven.

Leg op verschillende manieren contact met het medium liefde

Liefde is universeel en liefde maakt blind. Heb je specifiek vragen voor het medium liefde, dan kun je op verschillende manieren contact leggen. Of je maakt een afspraak of plant een telefonisch consult in, of je kiest voor e-mail en een E-consult, terwijl sms en chatten ook heel goed kan anno 2019.

Het tekent de vooruitgang en de houding van ons sterke team van specialisten, die allemaal hun sporen in de spirituele wereld al lang en breed verdiend hebben. Veel van onze mediums, paragnosten, helderzienden en waarzeggers zijn door het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’ dat enkele jaren op de Nederlandse televisie was bekend geworden. In alle gevallen zijn ze zuiver spiritueel en kunnen ze als geen ander ondersteuning bieden en antwoorden geven op prangende vragen over het leven en de liefde.

Probeer altijd je vraag zo helder mogelijk te formuleren

Als je de meest moderne manieren van contact leggen met bijvoorbeeld medium liefde kiest, dan ga je een E-consult aan of je kiest voor chatten. Een E-consult biedt daadwerkelijk de nodige voordelen. Zo kun je de tijd nemen om de vraag waarmee je zit helder te formuleren wanneer jij dat wilt en jij die vraag ook goed scherp voor de geest hebt.

Want dat is wel belangrijk, dat je de vraag zo goed mogelijk stelt. Want dan krijg je ook het meest duidelijke antwoord. Jij stelt de mail dus op wanneer jij wilt en stuurt die naar medium liefde. Geheid dat je binnen drie dagen en vaak al eerder al antwoord hebt. Dat antwoord kun je blijven gebruiken en vaker lezen en dat is een voordeel ten opzichte van een telefonisch consult.

Dat gaat soms voor jouw gevoel zo snel dat je ondanks het feit dat je alles zo goed en zo kwaad hebt opgeschreven de essentie mist of niet kunt terughalen uit het gesprek. Hetzelfde geldt voor een chatsessie, iets dat je vanuit alle plaatsen op de wereld kunt doen. Ook nu is het weer een kwestie van het zo goed mogelijk componeren van de vraag wil je ook het meest duidelijke antwoord of een duidelijke richting.

Vergeet bij zowel een E-consult als een chatsessie nooit de naam en geboortedatum te melden. En uiteraard is het ook verstandig een foto toe te voegen. Overigens kunnen vele van onze specialisten ook prima met dieren werken.

De klant speelt bij ons altijd de hoofdrol

Neemt niet weg dat je medium liefde uiteraard ook nog steeds gewoon kunt bellen of ontmoeten. De mogelijkheden om je te laten begeleiden door een van onze specialisten is dus aanzienlijk toegenomen en dat is uiteraard een uitstekende zaak. Je kunt voor vragen over alles wat op je levenspad komt terecht, zoals je ook voor vragen over het verleden en de toekomst bij een van onze mensen neer kunt leggen.

Wij vormen samen een hecht team. Daarbij speelt de klant altijd de hoofdrol. Stel jij stuurt en vraag naar iemand van wie jij op grond van ingewonnen informatie dat het de beste optie is. Vervolgens denkt de specialist dat een collega dit onderdeel toch beter kan, dan speelt hij jouw hulpvraag gewoon door zodat jij het beste antwoord krijgt. Zo doen wij dat en omdat iedereen behalve algemene vaardigheden ook zeer specialistische werkzaamheden kan verrichten, is er vrijwel geen onderwerp of vraag waarmee we niet uit de voeten kunnen.

Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden

Een fotoreading over de liefde? Dat is ook al prima mogelijk en dit koste je slechts 25 euro, zoals je voor een E-consult slechts vijf euro meer kwijt bent. Kwaliteit kost dus niet altijd de hoofdprijs, dat bewijzen wij wel met de door ons gehanteerde prijzen. Over prijzen en betalen gesproken. Veel van onze diensten reken je af met credits. Zo kan medium Arlette je helpen met een fotoreading!

Je belt en maakt een account aan. Vervolgens kun je credits bestellen. Je betaalt er met de bekende betaalmiddelen als IDEAL en PayPal en koopt tien credits voor tien euro. Vervolgens is het zo dat hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Met been credit kun je een minuut bellen of chatten.

Je had nog zoveel lieve dingen tegen een overleden dierbare willen zeggen

Terug naar de liefde, want hoe mooi dit kan zijn, hoeveel problemen er zeker ook ontstaan rondom dit thema. Liefdesverdriet kan een reden zijn een van onze specialisten in te schakelen, om je te helpen je emoties onder controle te krijgen en weer de goede dingen gaat doen. Liefde voor het nu en het verleden, bijvoorbeeld voor een overleden dierbare tegen wie je nog had willen zeggen hoeveel je eigenlijk van hem of haar hield.

Het gaat maar om een ding: het beste voor jou!

Elk van onze waarzeggers, helderzienden, mediums en paragnosten kan met dit thema uit de voeten en dus is het voor jou een kwestie van kiezen. Dit kun je doen via onze website waar per specialist een waarheidsgetrouwe bio is geschreven met daarbij ook die zaken waarin hij of zij uitblinkt. Als team wil men steeds maar een ding; het beste voor jou. Het beste voor de klant dus. Waar zie je dat nog? Medium Danielle kan je daarbij helpen!

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Beschikbaar
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Ingesprek
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.