Meesterschap

MeesterschapMeesterschap is voor velen een begrip waar ze nog nooit van gehoord hebben. Laat staan dat ze een beeld hebben van wat het inhoudt.
Grote meesters uit het verleden zijn wezens zoals Jeshua Ben Joseph (Jezus) en Budha die vrij bekend zijn. Maar er zijn er ook een hele hoop die minder bekend zijn zoals Tobias, Adamus Saint Germain, Kuthumi Lal Singh en Quan Yin.
Deze meesters die ooit rond liepen op aarde in menselijke vorm, staan naast al hen wijze leringen, vooral bekend om de wonderen en de schijnbaar onmogelijke daden die zei verrichten. Dat is wat ons het meeste bij staat. Zozeer zelfs dat we hen op een voetstuk plaatsen en uit het oog verliezen waar het nu werkelijk om gaat.
“Alles wat ik doe kunnen jullie ook en nog meer.” Om maar even een van de groten aan te halen. Er zijn velen die claimen te leven naar de leringen die deze soevereine wezens hebben achter gelaten. Maar de meeste leringen zijn verwaterd en onderhevig aan misinterpretatie en vervorming, wat ons vaak achterlaat met een vertekend beeld.
De ware boodschap is verloren gegaan. Jij en ik zijn EEN en alles wat ik kan kan jij ook.
Meesterschap is een keuze, zoals elke creatie begint met een keuze zo ook meesterschap. Een keuze die uiteindelijk leidt naar totale vrijheid en soevereiniteit. Een staat van zijn die ver voorbij het voorstellingsvermogen van het verstand gaat. Daarom voor velen niet te vatten en daarmee tegelijkertijd ook niet interessant. De mens is immers bang voor hetgeen zij niet begrijpt.
Desondanks lieten de meesters juist dat zien wat ongrijpbaar was voor de massa. Juist dat wat niet benoemd kan worden demonstreerde de meester. Simpelweg door haar aanwezigheid. Laten we een poging doen dat te benoemen wat niet benoemd kan worden. Om een brug te slaan naar jullie bewustzijn.
Een meester weet, dat hij of zij niet zijn lichaam is. Een meester weet dat hij of zij niet het verstand is. Een meester weet dat hij of zij niet de emotie is. Een meester weet dat zijn ware wezen zijn ware essentie voorbij alle definitie is. Dat definiëren slechts een functie is van het verstand, om ons te helpen deze werkelijkheid vorm te geven.
Een meester weet dat hij of zei een schepper is. De schepper van alles in zijn of haar werkelijkheid. De meester neemt hier ook de volledige verantwoording voor. De meester is soeverein en vrij in haar keuzes. Ze heeft geen energie van buiten zichzelf nodig. Daardoor hoeft een meester ook geen drama te creëren om zich te voeden van anderen. Nog staat de meester anderen toe zich te voeden van hem.

Een meester is vrij van angst omdat zij herkent dat angst slechts een illusie is. Een gevangenis om het ondefinieerbare wezen, definieerbaar klein en beperkt te maken. De meester vecht niet tegen angst. Maar herkent en accepteert deze slechts voor wat het is en wat het doet.
De meester is niet langer onderdeel van het collectieve bewustzijn, de groepsgeest, de cultuur of de maatschappij. De meester kan aanwezig zijn in al deze structuren en functioneren binnen al deze stucteren. Maar een meester is niet van deze structuren. Noch gebruikt de meester deze structuren om identificatie aan te ontlenen. De meester is zelfs niet langer ingeplugd in het Universele Veld ook wel bekend als ‘The Cosmic Lattice’ die de basis structuur vormt voor de oude werkelijkheid. De meester is werkelijk vrij, op zich zelf staand, energie onafhankelijk en soeverein. Een meester creëert energie vanuit zijn eigen bron.
Een meester reageert niet. Een meester kiest.
Dan denk je misschien ” wat is dan het verschil tussen kiezen en reageren “?
De Keuze van de meester is niet afhankelijk van externe factoren. De meester herkent de illusie voor wat deze is. Een creatie. Een grote en collectieve creatie, maar niet vast of onveranderbaar. Hij weet dat hij ten alle tijde vrij is in zijn keuze, en kan kiezen wat hij wil. Hij weet dat in diepste essentie energie neutraal is en slechts hier om haar te dienen. Dat niet de externe factoren dominant zijn in de bepaling van haar werkelijkheid, maar zijn keuzes.
De meeste mensen zijn keuze niet gewoon. Zij reageren slechts. Dat wordt ze aangeleerd als kind. Om vooral op een bepaalde manier te reageren zodat ze geaccepteerd worden door hen ouders, leraren en leeftijdgenoten. Uiteindelijk zijn ze zo geconditioneerd dat ze een leven lang, hen vroege jeugd uitgezonderd, doorbrengen zonder ooit een daadwerkelijke keuze te maken. Ze reageren alleen maar op externe prikkels. Ze reageren op de mensen om hen heen, op situaties in hen leven en alles wat ‘het lot’ op hen pad brengt.
Ze maken nooit een keuze die spontaan in hen op komt. Ze zijn bang om echt te kiezen. Omdat ze geloven in goed en slecht. Omdat ze geloven dat er zoiets is als goede en foute keuzes. Omdat er geen impliciet vertrouwen in het Zelf aanwezig is. Ze zijn vergeten wie ze zijn. En daarom denken ze dat ze kunnen falen. Het is angst wat de mensen klein houd. Het is angst die mensen vast houd in hen eigen beperkte creaties.
Twee radicaal verschillende manieren van in het leven staan. De een niet beter dan de ander.
De ene als meester, schepper, soeverein en vrij.
De ander als ‘kleine’ mens, beperkt, vast, en in angst.
Beide zijn een keuze. De keuze voor ‘kleine’ mens vrijwel altijd onbewust of uit angst, en de keuze voor meesterschap zonder uitzondering, altijd bewust en uit liefde. Beide liggen binnen het bereik van eenieder op aarde. Het is ons geboorterecht. Keuze is een inherent onderdeel van vrije wil. Het grootste geschenk van ons Zelf aan onszelf.

Veelal gaan we door een heel scala aan levens hier op aarde, gevuld met vele ervaringen voordat we überhaupt aan meesterschap toekomen. Maar als het dan zover is. En vroeger of later zal iedereen door dit proces heen gaan. Dan is dat ene leven waarin voor meesterschap wordt gekozen, bijzonder. Want in dat leven waarin wordt gekozen voor meesterschap worden alle levens, alle aspecten, alle ervaringen die ooit zijn doorleeft geïntegreerd. Dat wordt ook wel het ascensie proces genoemd.

We kunnen het pad van meesterschap bestuderen, we kunnen er over lezen, we kunnen er over praten en speculeren tot in de oneindigheid. Maar uiteindelijk valt meesterschap slechts te ervaren. Omdat woorden altijd te kort zullen schieten. Niemand kan je daadwerkelijk vertellen hoe het is. Maar elke meester zal je vertellen dat wat hij of zij kan, jij ook kunt. En dat zoals met elke creatie ook meesterschap begint met een keuze.

Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Beschikbaar
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 12 Oryn
Oryn
Ingesprek
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Ingesprek
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster