Met een Vision Board bereik je sneller je doel.

Met een Vision Board bereik je sneller je doelEen Vision Board is een collage van beelden, quotes, foto’s of persoonlijke teksten die passen bij jouw ideeën en ambitie die je doelen uitbeelden. Het werkt om je einddoel elke dag te zien. Hang het in de keuken, werkkamer, slaapkamer of gebruik het als bureaublad op je computer.

Onderschat niet de kracht van de onbewuste aanwezigheid van je vision board. Je brein werkt namelijk heel positief op visuele stimulatie. Daarnaast geeft het je elke dag positieve vibes, vertrouwen, inspiratie en passie om er mee bezig te zijn. De focus op je doelen geeft ook een houvast in waar je elke dag aan werkt om aan je doelen te werken die je wilt bereiken. Manifesteren, is elke dag aandacht eraan geven en wat je aandacht geeft dat groeit.

“WE ARE WHAT WE THINK, ALL THAT WE ARE ARISES WITHIN OUR THOUGHTS. WITH OUR THOUGHTS, WE MAKE THE WORLD.” Buddha

Tips hoe je een Vision Board maakt:

  • Stap één schrijf op in wat je echt wilt.
  • Stap twee, zoek foto’s en quotes op het internet, bijvoorbeeld Pinterest kan je heel veel vinden.
  • Plaats ook een foto van jezelf/je gezin erin.
  • Wat voorbeelden waar je allemaal aan kan denken om in je vision board kan plaatsen:
  • Je droomhuis, de ideale inrichting van je huis, vooral als je graag wilt verhuizen.
  • Je ideale baan, branche waarin je wilt werken, je team wat je graag wilt hebben om je heen. Of als je een bedrijf wilt starten hoe moet dat eruit zien. Vul het zo gedetailleerd in en zo ook het inkomen wat je graag wilt verdienen.
  • Reizen, welke oorden die je wilt bezoeken staan er nog op je verlanglijstje?
  • Liefde, je ideale partner, of je wilt misschien een meer een sociaal leven of graag nieuwe mensen ontmoeten, plaats foto’s van gezellige samenzijn van mensen. Hoe ziet het eruit voor jou waar jouw hart blij van wordt.
  • Is er een hobby of sport die je graag wilt doen waar het al die tijd niet van kwam, zet het op je vision board.

Niets is te gek of onbereikbaar, dat alles mag je loslaten, het zijn je hartverlangens die je in beeld brengt.

Laatste belangrijk punt; Vier Je Successen! Maak er een ritueel van, het is namelijk een bewust momentje vanuit dankbaarheid. Hoe meer successen jezelf her-erkent hoe meer er zullen volgen. Zo werkt de wet van de aantrekkingskracht zodat je in je positieve frequentie blijft zitten van het ontvangen.

Wens je veel passie en inspiratie, doe waar je blij van wordt!
Namasté Shanti

Box 21, Top-Paragnosten