Netwerk van kristallen om je heen

Netwerk van kristallen om je heenNetwerk van kristallen om je heen. Voor kristalliefhebbers volgt een blogje hoe je een netwerk van kristallen om je heen kan creëren. Voor hen die pas contact maken met kristallen, is het raadzaam de energie te voelen van de kristalletjes waarmee je wilt werken, voor je een kanon van energieën over je heen krijgt.

Je kunt een netwerk rond je bed of rond je woning maken met het doel stress te verminderen of je afweersysteem te versterken.
Om stress te verminderen kun je een netwerk van 8 amethistpunten nemen en ze op ongeveer handbreedte van je lichaam leggen, met de punt naar binnen. Je legt een tussen en onder je voeten, een boven je hoofd, twee ter hoogte van je hals, twee bij je heupen en twee bij je enkel.

Blijf ongeveer 15 tot 20 minuten rustig liggen en sluit je ogen. Geen probleem mocht je ondertussen in slaap zijn gevallen. Je valt nooit zomaar in slaap. De kristallen doen hun werk en jouw systeem reageert perfect op hun werking.
Je kunt ook een netwerk van kristallen maken rond je huis. In de vorige blogs heb ik al eerder geschreven rond de krachtige werking van zwarte toermalijn. Deze steen heeft een beschermende werking bij geopathische belasting of elektromagnetische smog. Zeker een aanrader als je elke dag vele uren doorbrengt voor de pc of laptop. Seleniet heeft eveneens een beschermende werking. Je kunt deze kristallen in elke hoek van je woning of kamer leggen en indien het mogelijk is een groot stuk voor je voordeur. Misschien woon je niet veilige buurt, dan kan sardonyx wel degelijk een beschermende uitwerking hebben. Het loont de moeite te experimenteren met de bijzondere werking van kristallen.
Belangrijk is bewust contact en verbinding maken met elk kristal en na gebruik bedanken we altijd de Bron van waaruit ze zijn gecreëerd.

Dieren kunnen ook heel spontaan naar kristallen gedreven worden. Ons Caspertje gaat zich vaak spontaan naast een kristal nestelen. Wij daarentegen willen voor alles en nog wat een verklaring of een uitleg. Dieren volgen meer dan hun ‘instinct’.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49