Niet lekker in je vel? Hier zijn de oplossingen

Niet lekker in je vel?Niet lekker in je vel? Hier zijn de oplossingen. Het hoort bij het leven, af en toe niet lekker in je vel zitten. Het is een gevoel wat moeilijk te duiden is, zegt een medium van Top-Paragnosten. We worden dagelijks gebeld door mensen die even niet lekker in hun vel zitten.

Ze willen dan weten of dit lang gaat duren, maar ook wat de aanleiding er voor is. Er hoeft lang niet altijd een aanleiding voor te zijn. Het is een periode, zoals wij die in de spirituele wereld zien, van groei.

Als je namelijk altijd lekker in je vel zou zitten, sta je niet stil bij mindere momenten. Hierdoor ga je de fijne momenten weer zien, maar ook gevoelens van dankbaarheid ervaren. Niet alleen jijzelf hebt er last van.

Ook je omgeving zal het snel opvallen. De een is meer teruggetrokken, de ander chagrijnig, die zegt. Vandaag niets aan mij vragen hoor, heb mijn dag niet. Ook je partner kan het overkomen. Vak schrikken we daar dan van.

Niet doen, daarmee laat je partner zien dat die mens is en dat is toch wat we naast ons hebben willen staan. Ook niet op jezelf betrekken, wat de meesten vaak doen. En ons dan vragen wat er met de partner aan de hans is op Top-Paragnosten.

Hoe kom je er vanaf! Want laten we wel wezen, lang moet deze periode het liefst niet duren uiteraard. Zodra je in de gaten hebt, dat kan in de ochtend zijn, bah vermoeid wakker, rusteloze nacht, vaak zijn dat tekenen dat je niet lekker in je vel zit.

Negeer deze signalen niet. Een minder goede nachtrust is een teken dat je te veel hooi op je vork hebt genomen. Dat levert stress op en stress houdt ons uit onze slaap. Jij ervaart dat als niet lekker in je vel zitten.

Ga op zoek wat in je hoofd spookt en of het echt zo belangrijk is? Kunnen ook bepaalde emoties zijn. Een vriendin die super onaardig is geweest, zich als een bitch heeft gedragen. Is dat jouw probleem of haar probleem?

Zorg voor een stressloos mogelijk leven. Dat vraagt ook iets van jezelf. Zet onzekerheid buiten de deur. Dat geeft alleen maar veel twijfel. En van veel twijfelen ga je niet lekker in je vel zitten.  Zet onzekerheid om in lef, durf en moed.

Waar we ook soms niet lekker door in ons vel kunnen zitten, als in onze omgeving van alles speelt. Familie die met elkaar in de clinch liggen, de band met een van je ouders. Je werk waar je je niet meer bij thuis voelt.

Als je weet wat de oorzaak is, bijvoorbeeld familie, want dat laatste feestje was dramatisch. Het liefst zie je ze nooit meer. Dan blijft dit lange tijd malen in je hoofd. Dat geeft stress. Ga dan aan de slag met loslaten.

Loslaten betekent, ik zie dat wat ik vasthoudt mij niet dient. Ik raak mijzelf er door kwijt, zegt een paragnost van Top-Paragnosten. Ik realiseer mij dan dat ik mijn eigen kracht ga inleveren, terwijl als ik vol in mijn kracht sta, ook gewoon lekker in mijn vel zit.

Het is een constante balans vinden in waar mij ik mij druk om en is dat wel wat echt nodig is. Zo kom je snel van het niet lekker in je vel zitten af.