Paragnost Liefde

Paragnosten, waarzeggers, mediums, helderzienden, healers en therapeuten kunnen je vaak ook iets vertellen over de liefde of je liefdesleven. Zeker de paragnost die liefde in zijn pakket heeft is veelgevraagd en drukbezet. Ons team is te omschrijven en als spiritueel en zuiver. Een aantal van onze teamleden is ondertussen bekend geworden, onder meer door deelname aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig dat een aantal seizoenen op de Nederlandse televisie was.

Bereikbaar via telefoon, e-mail, sms en via de chat

De paragnost liefde is net als onze andere specialisten bereikbaar per telefoon, sms en e-mail terwijl ook meer en meer mensen de voordelen van chatten met de paragnost liefde in gaan zien. Tijdens het contactmoment stel jij je vragen of vraag je om coaching hulp. De liefde is een onderwerp dat bij al onze specialisten wel eens aan de orde komt. Mensen willen alles weten over hun huidige relatie of willen de liefde voor een overleden dierbare verder uitdiepen.

Liefde is voor velerlei uitleg vatbaar en binnen ons team zitten specialisten die je echt verder kunnen helpen en je een zetje in de juiste richting of duidelijkheid kunnen geven. Zeker als je over de liefde wilt praten en de paragnost liefde contacteert, wil je dat je alles kunt vertellen en dat er vertrouwelijk met je woorden om wordt gegaan. Welnu, daar hoef jij je bij ons nooit zorgen om te maken. Integendeel. De gesprekken worden niet opgenomen en er wordt niet geluisterd en alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk.

Voor liefdesvragen en voor elke andere levensvraag kun je bij ons terecht

Behalve op het gebied van liefde kun je met alle vragen die je hebt- op welk levens vlak dan ook- bij ons terecht. De sessies kunnen een helende werking hebben op zowel mens als dier overigens. Om in contact te treden met een van onze paragnosten, waarzeggers, mediums, helderzienden of therapeuten wordt de chatmogelijkheid steeds vaker gebruikt. Op een rustige en veilige manier kun jij je vragen voorleggen. Voordeel is ook dat je kunt chatten vanaf elke plek op aarde.

 

Omdat wij alleen werken met specialisten, is er altijd iemand die je verder kan helpen beschikbaar. Voor je besluit te gaan chatten is het verstandig de profielen van de teamleden aandachtig door te lezen. Zo krijg je een aardig beeld wie het meest geschikt is voor jouw vraagstuk, bijvoorbeeld over liefde. Voor je gaat chatten is het ook al verstandig alles wat je wilt vragen op papier te zetten. Zo weet je dat je ook daadwerkelijk alles vraagt wat je in je hoofd hebt en echt niets vergeet. Dat zou immers zonde zijn.

In de meeste gevallen krijg je binnen drie dagen antwoord

Tegenwoordig wordt onder andere de paragnost liefde steeds vaker per mail benaderd voor een mailconsult, ook wel E-consult genoemd. Ook dit biedt voordelen omdat jij een mail op kunt stellen op het moment dat jij dat wilt. Bovendien kun je in tegenstelling tot een telefonisch onderhoud de inhoud van een mail nog eens – of vaker- nalezen en er je voordeel mee doen.

 

In de meeste gevallen krijg je binnen drie dagen antwoord op de vraag. Mocht blijken dat een teamlid denkt dat het verstandiger is de vraag aan een collega voor te leggen, dan zal hij of zij dit altijd doen. Want het team wil niets anders dan jou zo optimaal mogelijk bij te staan. Ook nu geldt dat hoe beter je de vraag formuleert, hoe beter ook de specialist op het onderwerp in kan gaan. Als je besluit te kiezen voor een E-consult, vergeet dan niet je naam en geboortedatum door te geven.

Blijkt een ander teamlid meer geschikt, dan wordt de opdracht doorgeschoven

Op deze manier kun je ook een energiebehandeling op afstand aanvragen, ook wel een healing genoemd. Vergeet dan zeker niet je naam en geboortedatum te vermelden en idealiter stuur je ook een foto van jezelf mee. Ook nu geldt dat als er een teamlid is dat geschikter is voor de klus, die collega ook ingeschakeld wordt.

 

Voor een healing, een energiebehandeling op afstand wordt dertig euro in rekening gebracht, een schijntje als je bedenkt hoeveel baat mensen bij deze sessies hebben. Vraag dat de duizenden mensen die dit al ervaren hebben maar eens. Wat ook een optie is, is een fotoreading. Geef duidelijk het onderwerp aan en stuur de foto mee. Voor een fotoreading betaal je slechts 25 euro, ook bijzonder goedkoop.

Meer dan voldoende expertise in huis om je echt verder te helpen

Of het nou een paragnost voor de liefde is of een van onze andere specialisten, er is meer dan voldoende expertise in huis om je écht verder te helpen. Soms moet je even de goede richting opgeduwd worden, soms is een coaching traject voor jou de beste optie. Maar opties zijn er altijd en in voldoende mate. Ons team van specialisten is niet zomaar tot stand gekomen, het zijn mensen die zich allemaal al lang en breed bewezen hebben. In hun vakgebied behoren ze bij de besten van ons land.

Maak een account aan en koop op veilige wijze je credits

De digitalisering heeft ook binnen onze wereld toegeslagen en dat zal voor een deel ook de populariteit van chatsessies verklaren. Voor een dergelijke sessie betaal je net als voor een telefonisch consult met credits. Je belt ons, meld je aan en maakt een account aan en koopt credits die je met de bekende betaalmiddelen en dus volkomen veilig kunt kopen. Voor tien euro krijg je tien credits, credits hebben de waarde van een minuut. Je betaalt dan dus een euro per minuut.

Koop meer credits, dan ben je voordeliger uit

Hoe meer credits je aanschaft, hoe goedkoper je uit bent. Voor twintig credits betaal je slechts 19 euro en koop je ineens 40 credits dan word je 38 euro in rekening gebracht. Over de credits wordt nooit kinderachtig gedaan. Zo gaat de teller pas lopen als er daadwerkelijk contact is tussen jou en de paragnost liefde. Op de website staan de richtlijnen wat betreft de chat duidelijk omschreven. Heb jij ook vragen aan de paragnost liefde of andere prangende vragen? Ben je coaching nodig? Neem dan vandaag nog contact op. Dan weet je zeker dat je echt verder geholpen wordt.

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.