Paragnost Liefde

Paragnosten, waarzeggers, mediums, helderzienden, healers en therapeuten kunnen je vaak ook iets vertellen over de liefde of je liefdesleven. Zeker de paragnost die liefde in zijn pakket heeft is veelgevraagd en drukbezet. Ons team is te omschrijven en als spiritueel en zuiver. Een aantal van onze teamleden is ondertussen bekend geworden, onder meer door deelname aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig dat een aantal seizoenen op de Nederlandse televisie was.

Bereikbaar via telefoon, e-mail, sms en via de chat

De paragnost liefde is net als onze andere specialisten bereikbaar per telefoon, sms en e-mail terwijl ook meer en meer mensen de voordelen van chatten met de paragnost liefde in gaan zien. Tijdens het contactmoment stel jij je vragen of vraag je om coaching hulp. De liefde is een onderwerp dat bij al onze specialisten wel eens aan de orde komt. Mensen willen alles weten over hun huidige relatie of willen de liefde voor een overleden dierbare verder uitdiepen.

Liefde is voor velerlei uitleg vatbaar en binnen ons team zitten specialisten die je echt verder kunnen helpen en je een zetje in de juiste richting of duidelijkheid kunnen geven. Zeker als je over de liefde wilt praten en de paragnost liefde contacteert, wil je dat je alles kunt vertellen en dat er vertrouwelijk met je woorden om wordt gegaan. Welnu, daar hoef jij je bij ons nooit zorgen om te maken. Integendeel. De gesprekken worden niet opgenomen en er wordt niet geluisterd en alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk.

Voor liefdesvragen en voor elke andere levensvraag kun je bij ons terecht

Behalve op het gebied van liefde kun je met alle vragen die je hebt- op welk levens vlak dan ook- bij ons terecht. De sessies kunnen een helende werking hebben op zowel mens als dier overigens. Om in contact te treden met een van onze paragnosten, waarzeggers, mediums, helderzienden of therapeuten wordt de chatmogelijkheid steeds vaker gebruikt. Op een rustige en veilige manier kun jij je vragen voorleggen. Voordeel is ook dat je kunt chatten vanaf elke plek op aarde.

 

Omdat wij alleen werken met specialisten, is er altijd iemand die je verder kan helpen beschikbaar. Voor je besluit te gaan chatten is het verstandig de profielen van de teamleden aandachtig door te lezen. Zo krijg je een aardig beeld wie het meest geschikt is voor jouw vraagstuk, bijvoorbeeld over liefde. Voor je gaat chatten is het ook al verstandig alles wat je wilt vragen op papier te zetten. Zo weet je dat je ook daadwerkelijk alles vraagt wat je in je hoofd hebt en echt niets vergeet. Dat zou immers zonde zijn.

In de meeste gevallen krijg je binnen drie dagen antwoord

Tegenwoordig wordt onder andere de paragnost liefde steeds vaker per mail benaderd voor een mailconsult, ook wel E-consult genoemd. Ook dit biedt voordelen omdat jij een mail op kunt stellen op het moment dat jij dat wilt. Bovendien kun je in tegenstelling tot een telefonisch onderhoud de inhoud van een mail nog eens – of vaker- nalezen en er je voordeel mee doen.

 

In de meeste gevallen krijg je binnen drie dagen antwoord op de vraag. Mocht blijken dat een teamlid denkt dat het verstandiger is de vraag aan een collega voor te leggen, dan zal hij of zij dit altijd doen. Want het team wil niets anders dan jou zo optimaal mogelijk bij te staan. Ook nu geldt dat hoe beter je de vraag formuleert, hoe beter ook de specialist op het onderwerp in kan gaan. Als je besluit te kiezen voor een E-consult, vergeet dan niet je naam en geboortedatum door te geven.

Blijkt een ander teamlid meer geschikt, dan wordt de opdracht doorgeschoven

Op deze manier kun je ook een energiebehandeling op afstand aanvragen, ook wel een healing genoemd. Vergeet dan zeker niet je naam en geboortedatum te vermelden en idealiter stuur je ook een foto van jezelf mee. Ook nu geldt dat als er een teamlid is dat geschikter is voor de klus, die collega ook ingeschakeld wordt.

 

Voor een healing, een energiebehandeling op afstand wordt dertig euro in rekening gebracht, een schijntje als je bedenkt hoeveel baat mensen bij deze sessies hebben. Vraag dat de duizenden mensen die dit al ervaren hebben maar eens. Wat ook een optie is, is een fotoreading. Geef duidelijk het onderwerp aan en stuur de foto mee. Voor een fotoreading betaal je slechts 25 euro, ook bijzonder goedkoop.

Meer dan voldoende expertise in huis om je echt verder te helpen

Of het nou een paragnost voor de liefde is of een van onze andere specialisten, er is meer dan voldoende expertise in huis om je écht verder te helpen. Soms moet je even de goede richting opgeduwd worden, soms is een coaching traject voor jou de beste optie. Maar opties zijn er altijd en in voldoende mate. Ons team van specialisten is niet zomaar tot stand gekomen, het zijn mensen die zich allemaal al lang en breed bewezen hebben. In hun vakgebied behoren ze bij de besten van ons land.

Maak een account aan en koop op veilige wijze je credits

De digitalisering heeft ook binnen onze wereld toegeslagen en dat zal voor een deel ook de populariteit van chatsessies verklaren. Voor een dergelijke sessie betaal je net als voor een telefonisch consult met credits. Je belt ons, meld je aan en maakt een account aan en koopt credits die je met de bekende betaalmiddelen en dus volkomen veilig kunt kopen. Voor tien euro krijg je tien credits, credits hebben de waarde van een minuut. Je betaalt dan dus een euro per minuut.

Koop meer credits, dan ben je voordeliger uit

Hoe meer credits je aanschaft, hoe goedkoper je uit bent. Voor twintig credits betaal je slechts 19 euro en koop je ineens 40 credits dan word je 38 euro in rekening gebracht. Over de credits wordt nooit kinderachtig gedaan. Zo gaat de teller pas lopen als er daadwerkelijk contact is tussen jou en de paragnost liefde. Op de website staan de richtlijnen wat betreft de chat duidelijk omschreven. Heb jij ook vragen aan de paragnost liefde of andere prangende vragen? Ben je coaching nodig? Neem dan vandaag nog contact op. Dan weet je zeker dat je echt verder geholpen wordt.