Paragnosten, top paragnosten

Paragnosten en mediumsParagnosten, Op onze paranormale hulplijn topparagnosten vind je uitstekende paragnosten die in ieder geval één maar vaak ook meerdere gaven hebben. Door hun verfijnde energie en hun heldere aura zijn zij in staat om snel, zuiver, adequaat in te voelen en zijn zij vaak naast helderziend en heldervoelend ook helderruikend, horend en of wetend. Het is dan ook zeker dat u een goed kwalitatief gesprek zult ervaren. Met al uw vragen of gedachten kunt u bij onze paragnosten terecht.

Waarom zou je naar een paragnost bellen? Soms zitten mensen in spanning om bepaalde dingen die er in hun leven gebeuren en willen zij graag meer weten over hoe één en ander zich zal gaan ontwikkelen. Bijvoorbeeld over de liefde, of een baan. Soms willen mensen graag een specifieke kaartlegging gericht op de toekomst. Dat is goed mogelijk. Een aandachtspunt erbij is dat men wel in ogenschouw dient te houden dat het aspect tijd erg lastig te bepalen is in de spirituele wereld. Zij kennen er geen tijd en ruimte. Een andere reden is je eigen ontwikkeling, of zomaar eens een luisterend oor. Je kunt je soms suf piekeren en even geen zin hebben om het voor de zoveelste keer aan je vriendinnen te vertellen. Dan kun je prima een paragnost bellen. Door zijn of haar verfijnde en scherpe intuitie weet men vaak feilloos waar de schoen wringt. Ook is het fijn wanneer er eens niet direct een oordeel wordt geveld maar gewoon je verhaal een ervaring is. Een ervaring immers is altijd een manier tot groei, al vergeten mensen dit wel eens.

Spiritualiteit is een manier om helder te gaan denken, voelen en om vanuit doen in een toestand van zijn terecht te komen, het zogeheten zen. Dat is een hele weg, de weg naar de non-dualiteit, de ascentie. Het is het proces waarbij gevoel en verstand parralel lopen. Maar dan kan er zoveel in je omgaan dat het gewoon fijn is om daar met iemand over te praten die je ervaring deelt en die weet waar jij het over hebt.

Paragnosten worden soms ingezet bij vermissingen. Niet zelden weet een paragnost de plek te wijzen waar een overledene zich bevindt of een vermist persoon. Denk maar eens aan het programma het zesde zintuig. Een paragnost is niet hetzelfde als een medium, een medium heeft als extra gave dat hij of zij kan communiceren met de overledenen. Dat is een intensief proces. Mediums kunnen wel paragnosten zijn maar een paragnost is niet per definitie een medium. Het is goed om dit onderscheid voor ogen te houden.

Onze paragnosten gebruiken soms instrumenten die het voor hen gemakkelijker maken om bij de betreffende energie te komen. Zo kan een kaartenset of een rune een prima manier zijn maar ook een pendel is zeer effectief.

Op de site staat vermeld welke paragnost er wat doet en welke gave hem of haar eigen is. Zo heeft u een idee wie er het beste past bij u vraag of onderwerp en zal het consult verfijnder op u afgestemd kunnen worden. Wilt u liever niet dat er een kaart gelegd wordt geeft dat dan ook duidelijk van tevoren aan zodat de consulent ook weet waar hij aan toe is.

Paragnosten streven ernaar om een consult op maat en behoefte te verzorgen en daarbij willen onze paragnosten u op uw gemak stellen en een positief gevoel  geven. Heeft u vragen stel ze dan gerust en blijf er niet mee zitten. Het is niet raar want onze paragnosten kijken nergens vreemd van op. Voor al uw spirituele vragen kunt u terecht bij ons fijne team van topparagnosten. Zij staan voor u klaar.

team Topparagnosten.