Pulsing en water

Pulsing en water. Holistic Pulsing hangt samen met het element water. Pasgeboren baby’s bestaan uit ongeveer 70% water en bij oudere mensen is dit nog ongeveer 45-50%. Holistic Pulsing als behandelwijze bestaat uit ritmische, wiegende bewegingen met een zeer stromend karakter en stimuleert dePulsing en water. Holistic Pulsing hangt samen met het element water. Pasgeboren baby’s bestaan uit ongeveer 70% water en bij oudere mensen is dit nog ongeveer 45-50%.

Holistic Pulsing als behandelwijze bestaat uit ritmische, wiegende bewegingen met een zeer stromend karakter en stimuleert de doorstroming van alle lichaamsvochten. Dit wordt op verschillende manieren ervaren, die gaan van het gevoel van te drijven in de moederschoot tot ondergedompeld worden in een rivier of waterval.
Afvalstoffen worden in de lichaamscellen afgegeven aan de bloedstroom om via de nieren en de blaas te worden uitgescheiden.

We weten al langer dat water een helend element is voor iedereen. Water heeft ons heel veel te bieden.
Water is voortdurend in beweging, ook het water in ons lichaam. Het water heeft het vermogen om allerlei stemmingen te reflecteren, en heeft ook het vermogen om in alle hoeken en kanten door te dringen.
Water staat symbool voor leven. We hebben immers in het ideale geval 9 maanden lang in de moederschoot vertoefd. Hoe heerlijk moet het zijn geweest om rustig in die warme waterige oceaan rond te drijven.

Holistic pulsing is een zeer diepwerkende en zachte manier om blokkades die we tijdens ons leven hebben opgebouwd op emotioneel en fysiek vlak los te laten. Water geeft ons bijzondere ervaringen over onze ware kracht. De hardheid van het opgebouwde pantser wordt onder meer via deze prachtige manier losgelaten, waardoor we weer in contact komen met onze zachte kant. Er wordt aan iedere cel van ons lichaam een helende boodschap gegeven.

Er is totaal geen sprake van forceren. Er is enkel de zachtheid van totale acceptatie en overgave. Zachtheid laat elke vorm van weerstand smelten.

Het mooie in het hele proces is dat de gever en ontvanger diep afgestemd zijn op het ritme van elke beweging dat mag gevoeld worden. Een prachtige wisselwerking waarin woorden overbodig zijn en heling op diep cellulair niveau plaatsvindt.
De moeite waard om zelf één of meerdere malen het effect te voelen.

Warme groet
Mieke