Serpentijn en de krachtige werking

Serpentijn en de krachtige werking.Serpentijn en de krachtige werking. Het lichtgroene serpentijn is een zeer gevoelige en zachte steen, die het contact met de engelen kan bevorderen. Het heeft de toegang tot het verleden, heden en toekomst en integreert ze.

Voor reĆÆncarnatiesessies is het zeker een krachtig kristal om vorige levens te verkennen en laat je meer vanuit mededogen en vergeving kijken.

Het serpentijn ruimt onbalans en emotionele bagage uit vorige levens op. Het serpentijn op je keelchakra plaatsen en bevordert het communiceren over het verleden om kwesties op te lossen die nog steeds een invloed hebben.

Dit kristal neemt je mee naar de geneeskrachtige gebieden in de toestand tussen twee levens, zodat diepgaan heling kan plaatsvinden.

Op geestelijk vlak helpt serpentijn om meer grip op je leven te krijgen op een evenwichtige manier.

Het kristal is eveneens een aardende steen, die helpt bij meditaties en het zoeken en het begrijpen van je spirituele weg.

Op lichamelijk vlak heeft serpentijn een reinigende en ontgiftende werking en voornamelijk van het bloed.

Lichtgroene serpentijn is een uitstekend kristal voor het verlichten van menstruatie- en spierpijn.

Serpentijn werkt voornamelijk in op het hartchakra.

Serpentijn kan in verschillende kleuren voorkomen; rood-groen, rood-bruin, geel-bruin, zwart-groen en wit. Je herkent serpentijn aan hun gevlekte, tweevoudig uiterlijk. Serpentijn is overal gemakkelijk verkrijgbaar. Soms wordt serpentijn onder de naam New Jade verkocht.

Kristalheldere groet

Mieke Box 49