Sms Mediums

Sms mediums. Bellen, chatten,

Maar ook SMS-en met een medium of paragnost. Als jij dit leest, heb je vast en zeker al eens een van de mediums of paragnosten geraadpleegd van deze site. Je hebt of via de telefoon contact gehad of via een chat. Welke dienst ook wordt aangeboden, is contact met een medium of paragnost via SMS. Al voor 1,50 kun je een vraag stellen en word je geholpen door een zeer betrouwbaar team van mediums en paragnosten, zoals je gewend bent van deze spirituele hulplijn. Waarom zou je sms-en in plaats van bellen of chatten? Nu hoeft het een en ander niet uit te sluiten, maar stel je voor dat je niet in de gelegenheid bent om privé te kunnen bellen of te chatten met een van de mediums of paragnosten en toch met een brandende vraag zit, dan biedt de sms dienst een uitkomst. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Eén sms vraag kost 1,50. Stel je vraag duidelijk, want des te duidelijker jij je vraag stelt, des te beter kan het medium of paragnost van jouw keuze, op je vraag invoelen en via haar heldervoelend of helderwetenheid, of via een kaartlegging, als tarot, de lenormandkaarten jouw het antwoord geven. Je hebt je antwoord snel binnen en als je nog een vraag wilt stellen, dan is dat allemaal mogelijk. Hoe en waar vind je het stellen van een SMS-vraag. Welnu, om het je gemakkelijk te maken, geef ik je hierbij alvast de link www.top-paragnosten.nl/sms-mediums/ Deze link vind je op de website van www.top-paragnosten.nl. Bovenaan zie je sms mediums staan, als je daar op klikt dan zie je diverse mediums, paragnosten, healers, kaartleggers met ieder hun eigen specialiteiten. Kies de paragnost of medium van jouw keuze en stel je vraag per sms. Lees wel eerst even de sms gedragscode door   Smsgedragscode      Voor meer info scroll naar beneden of kijk op Sms-medium

Sms mediums

Welke vragen kun je mee terecht bij sms mediums! Eigenlijk met elke vraag waarmee jij zit. Het enige wat een sms medium van jou vraagt is dat je je vraag zo duidelijk mogelijk stelt. Want een onduidelijk gestelde vraag, geeft een onduidelijk antwoord. Een vraag stellen per sms is iets anders dan chatten of bellen met een medium of paragnost van een spirituele hulplijn. En om die reden is een helder en duidelijk gestelde vraag heel fijn.

Om een voorbeeld te noemen. Kun je aangeven of mijn partner weer terugkomt? Dat is op zich voor jou een duidelijke vraag. Voor de paragnost of medium niet. Wil die de energie van jouw partner op kunnen vangen, is het handig als je er een naam en leeftijd bij vermeldt. Zo komt de juiste energie bij het medium of paragnost binnen en die krijgt voor jou het antwoord van haar gids door om aan jou door te geven. Het antwoord op je vraag per sms volgt snel.

Of je bent heel onzeker voor een gesprek met je baas of je contract wel wordt verlengd of niet. Ook hiervoor biedt sms mediums een uitkomst. Sms je vraag, reken af, een sms kost maar 1,50 en het medium dat je raadpleegt laat je snel weten of een contractverlenging er aan zit te komen of niet. Wel zo fijn om te weten toch, ga je sterk en krachtig het gesprek met je baas in.

Kijk goed welk medium voor jou goed voelt. Wil je een healing, kies dan voor een medium die healings kan verzorgen, die is daar in gespecialiseerd. Wil je een toekomstvoorspelling, kies dan voor een paragnost die de toekomst kan voorspellen. Des te beter jij kijkt wel medium of paragnost voor jou de juiste is, en je je vraag duidelijk stelt, des te beter het antwoord.

En waarom zou je het gewoon niet eens uitproberen! Voor 1,50 kun je al een sms vraag stellen. Pak je telefoon, waar je ook bent, ga via de link www.top-paragnosten.nl/sms-mediums/ naar sms mediums en stel je vraag. Wie weet vind je het wel heel erg fijn om op deze manier je vragen te stellen. Anoniem en privé.

Geen vraag is te gek voor de sms mediums, ze helpen je bij alles waar jij mee zit. Wie weet lees ik binnenkort jouw sms vraag en zal ik deze met liefde beantwoorden.