Soulmates

SoulmatesMisschien herken je dit. Je komt iemand tegen en de band die je direct voelt overstijgt al je eerdere ontmoetingen. Het gevoel dat je iemand al jaren kent of zelfs meerdere levens. Verward, overrompeld en je komt in een rollercoaster van emoties terecht. Het voelt als thuiskomen en je voelt gelijk onvoorwaardelijke liefde voor deze persoon alsof tijd en afstand nooit tussen jullie heeft bestaan. De aantrekkingskracht is onweerstaanbaar groot. Het is er gewoon.

Soulmates van elkaar zijn, is niet altijd de romantische route die je samen aflegt. Als je zielsverwanten ontmoet is dat tegelijkertijd een confrontatie met jezelf. Het werkt als ware als een spiegel, in waar het jou in raakt. Het heelt oude pijnpunten, oude relatie ervaringen maar ook creëert het een groter bewustzijn en innerlijke emotionele groei. Zo’n ontmoeting geeft vaak een permanente verandering in je leven. Je wordt in liefde gedwongen om naar jezelf te kijken en bij jezelf thuis te komen op zielsniveau.
Vaak gaan we ervan uit dat deze ontmoeting een relatie made in heaven is. De kans is zeker aanwezig maar ook dat het vaak een korte duur is dat je met elkaar even op elkaars zielspad samenloopt totdat de zielslessen geleerd zijn die voor beide hierin besloten lagen. Meest voorkomende onderwerpen waaraan gewerkt mag worden is de zelfliefde (zie tips Zelfliefde in een ander blog op de site), vertrouwen in jezelf krijgen en weer op je eigen zielspad thuiskomen. Het laat het vuur in jou branden en het is een magische ervaring. Het leert je de onvoorwaardelijke liefde vanuit jezelf te halen voor jezelf en weer in contact te komen met jezelf.
Daar waar je altijd in vastliep, blokkades, angsten en onzekerheden worden geheeld door deze mooie zielsverbindingen. Nee dat gaat niet vanzelf, het is ook de moed hebben om er doorheen te willen gaan. Je kwetsbaarheid te voelen en de levenslessen te willen leren. Te leren luisteren naar je hart en ziel en minder naar je ego. Je leert het oude los te laten en acceptatie dat alles in je leven tot doel heeft om jou te leren om bij jezelf thuis te komen door in contact te blijven met ziel.
Zielsliefde is, dat je mag zijn wie je bent, jij en de ander en dat er voor beide tijd en ruimte is om te groeien en is in vrijheid verbonden zijn. Zielsliefde blijft energetisch altijd met elkaar verbonden.
Hoe herken je een zielsliefde:
 • Het gevoel van thuiskomen bij elkaar
 • Je emotioneel spiritueel en op zielsniveau verbonden voelen, maar ook fysiek
 • Gelijk voelen dat je de ander kan vertrouwen
 • Je veilig voelen in de liefde als je samen bent
 • Gelijk op dezelfde lijn zitten
 • Dezelfde humor hebben
 • Jullie delen dezelfde doelen, normen en waarden
 • Herkennen elkaar in dezelfde levenservaringenGeniet van de liefde!

  Namasté Shanti
  Top-paragnosten Box 21